nicole1910 21.09.05, 21:32 ile kosztuje lactovaginal i czy jest dobry po zastosowaniu globulek nystatyna prosze o odpowiedz aha i ile go trzeba brac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuncwotek Re: lactovaginal 21.09.05, 21:41 witaj. Lactovaginal kosztuje ok 20 zł, ale nie jestem pewna, bo dawno go kupowałam. Jeżeli wyleczyłaś się z infekcji to śmiało możesz go stosować. Ja zawsze brałam jedną globułkę na noc. Polecam założyć wkładkę, bo pobrudzisz sobie bieliznę. Pozdrawiam --- tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;126/st/20050930/dt/6/k/479a/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: lactovaginal 22.09.05, 09:38 Nie wiem, ile kosztuje, ani jak długo trzeba brać (chyba tyle ile jest w opakowaniu). Ale warto go stosować po zakończeniu kuracji antybiotykowej (Nystatyna) bo przywraca naturalną, przyjazną florę bakteryjną pochwy. Bez niej jesteśmy bardziej narażone na ataki "wrogich" bakterii, grzybów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: lactovaginal 22.09.05, 09:47 Za Laktovaginal place zwykle ok. 22 zl a w fiolce jest 10 szt. Wazne by trzymac go w lodowce a zapominaja o tym wspomniec w aptece. Jest konieczny po kuracji np. Nystastyna i moj ginekolog poradzil mi dwa sposoby albo wziac 3 razy na noc i odczekac i zobaczyc czy nie czuje sie juz dyskomfortow i u mnie ta dawka jest OK albo brac cale opakowanie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikusiaa25 Re: lactovaginal 22.09.05, 10:06 Mnie lekarz powiedział , że w ciązy nie powinno się go stosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
aga162 Re: lactovaginal 22.09.05, 10:16 ikusiaa, a czemu nie można w ciąży??? Mi właśnie lekarz zalecił! Miałam jakąś infekcję i po wyleczeniu, zeby odbudować dobrą florę biorę jedną globulkę co dwa dni (aż skończę opakowanie). Z resztą lepiej chyba brać, niż znów nabawić się jakiejś niedobrej dla Dzidzi infekcji. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: lactovaginal 22.09.05, 10:23 www.leki.med.pl/lek.phtml?id=206&idnlek=705&menu=3 Znalazłam kilka inf. o tym leku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: lactovaginal 22.09.05, 10:24 Ja też nie wiem...Żadnej logiki w czymś takim nie widze. Niby dlaczego nie można by brać???To naturalnie bytujące w pochwie bakterie w żelatynowej otoczce no i ciekawe czemu nie można stosować???? Odpowiedz Link Zgłoś