aguska231 11.10.05, 23:26 jestem w6 miesiau ciazy i znalazlam super wozek i bardzo tani jest akurat promocja i tak sie zastanawiam czy nie zawczesnie go kupowac??? co prawda niewierze w zabobony, a wy kiedy kupujecie wozki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa Re: kiedy kupowac wozek 11.10.05, 23:34 my kupiliśmy w 5-tym dostaliśmy pieniądze od babci i zeby nie poszły na inne rzeczy zakupiliśmy wózek;P stoi w domku i już nie czuć "zapachu nowości"... no i miałam okazje pojeździć nim z dzieciakami koleżanek Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa psps 11.10.05, 23:35 pod koniec roku są zawsze "resztki" na stanie sklepów przed noworoczną inwentaryzacją-facet w sklepie mi tłumaczył,zę lepiej wtedynie kupować Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: kiedy kupowac wozek 11.10.05, 23:34 Ja kupowałam trzy dni przed pierwszą cesarką, ale tylko dlatego, że wcześniej żaden mi się nie podobał, a ten jak tylko zobaczyłam, musiał być mój. W zabobony też nie wierzę. Całą wyprawkę (oprócz wózka) miałam gotową w 7 miesiącu. Pozdrawiam Marta + Ich Dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: kiedy kupowac wozek 11.10.05, 23:35 ja jestem w 32tc i mam już wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: kiedy kupowac wozek 12.10.05, 07:37 Ja dostałam wózek od znajomych po ich córce. To był początek czwatrego miesiąca. I naprawdę nie uważam żeby to było za wcześnie. Mam czas żeby go sobie wyszykować, wszystko wyprać, sprawdzić, umyć. Teraz czeka gotowy na maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: kiedy kupowac wozek 12.10.05, 08:46 Ja wózek kupiłam w 6 miesiącu, tak jak i zresztą łóżeczko dla maluszka i kilka ubranek. Uznałam, że wolę być już teraz w cokolwiek zaopatrzona niż w dniu porodu, czy tuż przed płakać, że już mnie na nic nie stać, bo wyprawka dla dzidziusia mnie przerosła.. Zresztą trzeba wziąć pod uwagę, że dzidzia może okazać się wcześniakiem. Jasne, że w takim przypadku wózek nie jest najważniejszą rzeczą i tak szybko nie będzie używany, ale uważam, że 6 miesiąc to w sam raz, żeby zacząć się we wszystko zaopatrywać. Jeśli chodzi o wózek to czekałam na jakąś dobrą okazję. Skoro się natrafiła, to skorzystałam. No bo po co zamiast mnie ma ktoś inny skorzystać, jeśli mi też to się przyda? I nie żałuję, że się pośpieszyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: forum WÓZKI DZIECIĘCE 12.10.05, 09:21 Z polecenia forumowiczki odkrylam, ze powstalo forum WÓZKI DZIECIĘCE: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Mysle, ze warto tam zagladnoc,dopytac lub dopisac co nieco, bo ulatwi to wielu z nas wybor wozka i usystematyzuje doswiadczenia i wiedze!) No dziewczyny do dziela!) A apropos tematu to jesli sie zdecydowalas i wozek spelnia twoje oczekiwania i oczekiwania doswiadczonych mam ktore warto poczytac to kupuj potem takiego mozesz nie dostac... moze byc tez jednak tak ze spodoba ci sie cos jeszcze... Ja w trzecim miesiacu ciazy zachwycilam sie wozkiem Quinny i do dzis (6 msc) tak pozostalo choc zastanawiam sie i nad Mutsy i jak tylko z mezem znajdziemy czas to kupimy wozek bo sponsor juz dal pieniazki Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
elutek.ch Re: kiedy kupowac wozek 12.10.05, 10:03 My kupilismy jak byłam w 30 tygodniu i bardzo sie z tego oboje cieszymy! Z "grubszych" zakupów zostało jeszcze łóżeczko!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia102 Re: kiedy kupowac wozek 12.10.05, 10:22 cześć ja też jestem w 6 miesiącu ciąży i właśnie wczoraj dostarczyli mi wózek bo kupiłam okazjonalnie przez internet zaoszczędziłam 200zł.Kasa będzie jeszcze na wyprawkę a ceny są naprawde kosmiczne. Mam już połowe wyprawki i wózek zawsze cos do przodu. Wózek teraz się wietrzy bo jeszcze czuć sklepem. Jak masz okazję kupić taniej i się wózek podoba to kupuj .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguska231 Re: kiedy kupowac wozek 12.10.05, 12:45 dzieki dziewczyny, wyprawke tez mam juz prawie cala, brakuje mi tylko kombinezonu dla dzidzi i kosmetykow no i tego co wyjdzie przy okazji, oki to kupuje ten wozek i zaoszczedze troszke kaski na tym )) Odpowiedz Link Zgłoś