animetka 26.10.05, 14:23 lekarz mi przypisał na hemoroidy.czy jest bezpieczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulbulina Re: detralex 26.10.05, 15:43 ja bralam caly dziewiaty miesiac na zylaki i urodzilam zdrowiutka corcie.zreszta w ostatnich dniach przed porodem dali mi ten lek w szpitalu bo mi sie wlasny skonczyl.a swoja droga to on naprawde pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
leanyka Re: detralex 26.10.05, 17:13 Ja jestem w 30 tyg i biore juz ładnych pare tyg Clexane na zylaki i z tego co wiem lekarka na nastepnej wizycie ma mi przepisać detlarex, tak mówiła, tez słyszałam ze pomaga chociaż sama jeszcze nie brałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: detralex 26.10.05, 17:20 Detralex jest bezpiecznym lekiem w ciazy. Znam go, bo przed ciaza bralam prewencyjnie (rodzinna sklonnosc do zylakow i juz pojawiajace sie naczynka), teraz koncze 3.m-c ciazy i odkad wiem, ze bedzie dzieciatko to nie biore, nie dlatego, zeby byly przeciwskazania, lekarz mi po prostu powiedzial, ze jesli nie ma koniecznosci ( a poki co nie ma) to lepiej sie wystrzegac jakiejkolwiek chemii, szczegolnie we wczesnej ciazy. Przypuszczam jednak, ze jak nieco przybiore na wadze i dolacza sie inne "przyjemnosci" to wroce do detralexu, ktory ogolnie rzecz biorac jest SWIETNY Odpowiedz Link Zgłoś