Dodaj do ulubionych

WSTYDLIWE pytanko

06.11.05, 12:13
Dziewczyny!jak to u was jest ze wspolzyciem w trakcie ciazy,wiem,ze jesli
ciaza przebiega prawidlowo,to nie ma p/wskazan,ale ja mam jakiegos stracha,a
moj maz sie smuci...sadpodzielcie sie doswiadczeniami.
Obserwuj wątek
    • misz_masz Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 12:16
      a czemu macie miec stracha?!
      u mnie wspolzycie przebiega fantastycznie
      zawsze bylo intensywne i teraz tez sie nic nie zmienilosmile
      jesli nie ma przeciwskazan to nie widze powodu dla ktorego mielibyscie miec
      jakiekolwiek watpliwosci!!!!
      cieszcie sie soba, nie ma powodow do obaw, krzywdy dzidzi na pewno nie
      zrobicie!!!
      przestan sie martwic
    • aniaszymanska21 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 12:17
      Jeżeli nie ma przciwwskazań medycznych to naprawde nie ma czym się martwić.
      Uzywaj póki mozesz bo im bardziej zaawansowana ciąża tym będzi wam ciężej surprised).
      Ale jeżli masz się prz tym czuć źle i mieć stracha to może lepiej porozmawiaj o
      tym z mężem. Ważne żebyś Ty się z tym dobrze czuła smile
    • betunia80 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 12:17
      u mnie to moj mąż ma stracha a ja się smuce smile uważa na mnie jak na porcelanowa
      laleczke, a jak sie kochamy to powtarza ciagel żebym ci tylko na brzuch nie
      uwierał, a czy tak to wolno. Mówie Wam katorga z tym chłopem !!
      • gosik_26 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 12:23
        U mnie było tak samo smile Na początku ciąży miałam problemy, brałam leki na
        podtrzymanie i mieliśmy zakaz współżycia. Potem, jak wszystko wróciło do normy
        i moja gin powiedziała, że nie ma już żadnych przeciwskazań do uprawiania seksu,
        mój mąż był tak zestresowany, że co chwila pytał mnie, czy mnie nic nie boli,
        nie uwera, czy nie za mocno, itp., itd. Mówię Wam - istny cyrk smile)))
        Ale, co Wam powiem, to Wam powiem - seks teraz, w ciąży, jest o niebo lepszy,
        niż przed. Ta intensywność doznań... Hmmmm...
        Pozdrawiam Wszystkie Majóweczki smile))
        Gosia
    • tiaraa Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 12:24
      czego tu się bać mały jest dobrze chroniony przez wody płodowe a jeśli nic ci
      nie dolega to naprawdę nie ma podstaw no chyba ze to twoja ppsychika tak
      działa. My z mężekm kochaliśmy się do samego końca wiadomo że nie tak często i
      bez jakiś szaleństw, ale bez przesady wszystko jest dla ludzi, bo tak to co 9
      miesięcy i potem jeszcze przynajmiej 6 tyg. wstrzemieźliwości to strasznie
      trudne dla faceta
    • koza_w_rajtuzach Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 13:05
      A jak długo jesteś już w ciąży?
      Ja przez pierwsze dwa tygodnie od kiedy się dowiedziałam, że jestem w stanie
      błogosławionym, miałam psychiczne opory przed uprawianiem seksu. Oczywiście
      poświęcałam się w imię wyższych ideałów, ale miałam spore obawy.. wink Potem
      przeszło mi zupełnie.
    • visenna2 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 13:12
      Jeśli wszystko jest w porządku to używajcie ile wleziesmile Bo potem z coraz
      większym brzuchem już trudno.
    • tofka Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 15:20
      Teraz kiedy możecie (jeśli oczywiście nie masz problemów z ciążą) na maksa, bez
      ograniczeń, bez stracha i póki maluch wam nie przerywa korzystajcie bez
      ograniczeń. W każdej pozycji, byle byś się dobrze czuła!!! No to jak? Bzyku,
      bzyku...
      • lankal84 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 17:08
        smile oj ja chce bzyku bzyku a moj narzeczony sie boi czy z dzidzia bedzie
        wszystko ok smile spytam sie gina we wtorek jak bedzie wszytsko ok to chyba chlopa
        zajezdze smile
        • olek771 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 17:22
          hej, czemu wstydliwe? smile Jeżeli nie ma przeciwskazań medycznych - droga wolna:-
          ) Zapytaj tylko przy okazji lekarza, jak jest ze wspołżyciem w dni, w które
          przypadałaby miesiączka (gdzieś czytałam, że wtedy powinno się uważać, ale
          zapytaj kogoś, kto się zna) i jak wygląda sprawa współzycia w ostatnim
          trymestrze (konkretnie: 6 ostatnich tygodniach).Pozdrawiam.
    • goska277 Re: WSTYDLIWE pytanko 06.11.05, 18:26
      Dzieki!!!bardzo mi pomoglyscie,w tym tyg.ide do gin.i jesli wszystko bedzie
      ok.biore sie do dziela i mam nadzieje,ze moj maz w koncu bedzie szczesliwysmile))
    • karolina216 Re: WSTYDLIWE pytanko 09.11.05, 22:57
      ja też chyba będę musiala zmusić jakoś swojego chlopa! jestem w 32 ct a nie
      współżyliśmy od 4 miesiąca!!! on boi się o dzidzię a ja chodzę niewyżyta!!!
      tlumaczy się że ona tam jest, bije jej serduszko, kopie, rusza się ... no i tak
      dziwnie mi... czy ja taka wyrodna matka jestem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka