Dodaj do ulubionych

co z tymi BÓLAMI???????

15.11.05, 13:37
Ja juz nie wiem co ja mam myslec.boli mnie wciaz brzuch bardzo (jak na miesiaczke), wszyscy mówią, ze to oznaka rychłego rozwiazania. wiec ja siedze i czekam na to rozwiazanie, denerwuje sie jak cholera,schudłam dwa kilo z nerwów, a tu nic. Boli i boliiiiii. Czy Wy tez tak macie, ze tylko ciagle boli,a poród sie nie zaczyna?
Obserwuj wątek
    • mamawoj Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 14:56
      Tez tak mam. Boli od dwoch tygodni, szyjka skrocona i zmiekczona od ponad
      miesiaca, i ... nic.
      A ponoc mialam urodzic wczesniaka.
      Trzymaj sie, nic nie trwa wiecznie (choc przestaje w to powoli wierzyc).
      • andzia22l Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 15:31
        Faktycznie, jezeli chodzi o te bóle to jest problem. Nie wiadomo jak je
        interpretować.Ja jestem w 35t i tez moja lekarka ostatnio oznajmiła mi, że może
        być wcześniej Niuniek, od tygodnia pobolewa mnie dół brzuszka, łapią mnie
        delikatne skórcze, krzyż tez czasami sie przypomina, brzuszek prawie non-stop
        twardy, a Niuniek szaleje strasznie, a niby powinien być mniej ruchliwy wink.I
        jak by mało tego było to mam malutki brzuszek więc nawet nie można ocenic czy
        on opadł czy tez nie. Jedni twierdzą ,że jest nisko inni, że chyba
        normalnie.Dobrze, że w piątek idę do lekarza może się czegoś znowu dowiem wink
        • ankat80 Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 15:43
          U mnie identyko - też mam wczesniej urodzić, a tu nic, tylko wciąż boli i coraz
          częstsze skurcze (ale nieregularne)... Tydzień temu miałam odstawić Nospę, no i
          się tak męczę;/ Dobrze, ze jutro wizyta u gina, bo już sama czesem mam nerwa,
          ze coś jest nie taksad
        • agikom Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 16:43
          andzia, mam to samo!brzuszek jest maly wiec za chiny nie wiem czy sie obnizył, czy nie? wyglada inaczej niz cały czas,zmienił jakby kształt, ale na pewno nie jest, jak to niektóre dziewczyny opisują "miedzy nogami". jestem w 38 i szczerze mówiąc to chciałabym juz urodzic.bardzo sie denerwuje,bardzo i to wpływa na wszystko fatalnie, chociazby ten ubytek kilogramów. powinnam tyc a nie chudnąć...sad
          • malila Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 17:07
            Czym się denerwujesz? Bo brzuch faktycznie najprawdopodobniej boli Cię ze
            zdenerwowania. Wtedy brzuch zawsze boli, w ciąży tylko boli bardziej.
    • andzia22l Re: co z tymi BÓLAMI??????? 15.11.05, 17:03
      ja wiem, że u mnie to jeszcze troszkę za wcześnie na poród 35t ale nie wiem jak
      mam rozzumieć te wszystkie dolegliwości, przez to wogóle nic mi sie nie chce,a
      powinnam sie uczyc bo już za tydzień dwa egz, ciągle myslę czy wszystko jest oki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka