mamasebunia 02.12.05, 13:16 Może kogoś polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulla1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:15 Moją ciążę prowadził Krzysrof Bereza-super gość, dobry lekarz i bardzo fajny człowiek. Pracuje na klinice- tam mi robił CC. A przyjmuje prywatnie w scanmedzie i multiscanmedzie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:29 Ja chodzę do Tomasza Berezy. Pracuje na Kopernika, a przyjmuje na Kozłówku na NFZ. Jest miłym i dobrym specjalistą. Polecam go szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:35 Tomasz i Krzysztof to bracia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd do anulla 02.12.05, 16:07 Nieźle. To u nich rodzinne?? Pana Krzysztofa widziałam na kopernika i jest to chyba starszy brat pana Tomasza. Jakoś dziwnie 2 braci 1 zawód i to taki: hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
anaj.1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:49 ja chodze do dr Kostyka świetny specjalista polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
sama10 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:16 Ja chodzę na os.Szklane domy do dr Skotnickiego.Do tej pory nie spotkałam takiego gościa.Jest super!Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
levti Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:21 Ja polecam dr Ewę Górecką, przyjmuje na ul. Sebastiana. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.waw1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:53 Moją ciążę prowadzi dr. Kostyk a jego żona jest pediatrą mojej córeczki tak więc dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
agak14 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 16:33 ja też chodzę do dr Kostyka. Dr Kostyk nie pracuje jednak w żadnym szpitalu, napiszcie więc gdzie zamierzacie rodzić? Wiem że ma prywatną klinikę ale nie stać mnie na poród prywatnie. Boję się że jak pójdę do szpitala to nie będę tam znała żadnego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
drazetka_homeopatyczna dr. Marta Rajska gin-połoznik pracuje w Żeromskim. 02.12.05, 16:41 super babeczka, prowadzi moja ciąże od poczatku no i co najważniejsze będe rodzić tam gdzie ona będzie jak chcesz blizsze dane to pisz na prvieza wizyte bierze 60 zł ,z usg 80 zł, jeszcze da sie przezyc doktor Kostyk świetny specjalista ale wykfalifikowany w dziedzinie leczenia bezpłodności co nie znaczy że nie poprowadzi ciąży dobrze....gośc jest ok ale jak dla mnie za drogi.. Odpowiedz Link Zgłoś
to_moj_login Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 22:08 Witam, ja tez chodze do Kostyka. Ale rowniez zastanawiam sie co zrobic z porodem, bo Kostyk nie pracuje w zadnym szpitalu, pracuje w prywatnej klinice w Niepołomicach, gdzie porod z ful wypasem kosztuje 3000 zł (i wcale nie wiem, czy nawet gdybym sie zdecydowala tam rodzic, to czy jest to rownoznaczne z obecnoscia Kostyka przy porodzie). Prosze dziewczyny, ktore tewz chodza do Kostyka o info, jak zamierzacie "wybrnac z kwestii porodu". Bylam dzis u Kostyka i on zagadnal mnie gdzie i jak zamierza urodzic, ja na to zapytalam czy moglby mi polecic jakies miejsce, na co on odpowiedzial, ze nie, ze on nic nie poleca (czyli mimo okazji nie zrobil sobie autoreklamy). pozdrawiam, anka Odpowiedz Link Zgłoś
anaj.1 dr. Kostyk 02.12.05, 23:42 mnie tez tak odpowiedzisał powiedział ze on nigdy nikogo nie poleca bo za nikogo reczyc nie moze.Ja zastanawiam sie nad kopernikiem ale czy na pewno to jeszcze nie wiem rozwazam rowniez ta klinike w niepołomicach ale raczej 3000tys to troszke duzo.Trudny orzech do zgryzienia mam nastepna wizyte 6.12 i moze po niej cos zdecydujemy Odpowiedz Link Zgłoś
to_moj_login Re: dr. Kostyk 03.12.05, 10:40 anaj.1 - prosze daj znac co Ci poradzi na wizycie Kostyk i co ostatecznie zdecydyjesz. Moze uda Ci sie podpytac go o ta klinike w Niepolomicach... Mnie przed nia (oprocz oczywiscie ceny) powtrzymuje refleksja, ze wowczas moja coreczka mialaby wpisane w dokumentach ur....kwietnia 2006 w Niepolomicach (zamiast w Krakowie). pozdrawiam, anka Odpowiedz Link Zgłoś
anaj.1 Re: dr. Kostyk 03.12.05, 11:14 to_moj_login jasne ze sie odezwe pozdrowienia dla brzusia Odpowiedz Link Zgłoś
basia752 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 09:28 A ja chodze do dr Derwisz, prowadziła moją pierwszą ciąże, teraz w drugiej też do niej chodze, pracuje w Żeromskim, tam też będę rodzić drugie dziecko, podobnie jak pierwsze. Moja siostra też do niej chodzi, nawet udało się trafić z porodem na jej dyżur, obie jesteśmy z niej zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
mafrolka Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 09:56 Hej, ja chodzę do dr Góreckiej, leczyłam się u niej, teraz prowadzi moją młodziutką ciąże. Zalety-gabinet w centrum miasta-dla mnie bomba, bo łatwy dojazd z każdego punktu Krakowa, dobrej klasy USG, "konkretność", którą bardzo sobie u lekarzy cenię. Chodzi mi o to, że nie jest to lekarka tiutająco- przymilna, takich akurat szczerze nie znoszę bo ja nie chodzę do gabinetów szukać przyjaciółki. Ale na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco, wnikliwie, doradza a nie nakazuje lub zakazuje. Mam nr komórki, zgodę na telefon w każdej chwili gdyby coś się działo-to daje duże poczucie bezpieczeństwa. Wady-tradycyjnie przynajmniej pół h poślizgu pomimo umawiania na konkretną godzinę więc trzeba siedzieć w zatłoczonej poczekalnii, no i tanio raczej nie jest... Ale jak widać powyżej-zalet stanowczo więcej. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miracll Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 10:15 Również polecam dr Górecką, dzięki niej mam dziesięciomiesięcznego Kajtka, a przeszłam w ciąży i przed nie mało. Cenię ją za rzetelność i wnikliwość.Wady - orgom ludzi i poślizgi w wyznaczonych godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 18:26 A gdzie przyjmuje dr.Gorecka? Odpowiedz Link Zgłoś
levti Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 19:33 odpowiedz masz powyzej,ale napisze moze troche wiecej szczegolow.Ul.Sebastiana 22.tel.4232523. Odpowiedz Link Zgłoś
maqdzik Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 10:42 ja również chodze do dr Kostyka. Odpowiedz Link Zgłoś
polarna77 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 19:20 Moją ciążę prowadził dr Kostyk i muszę powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona. Kilka razy uratował ciążę, a przy porodzie dzięki jego błyskawicznej interwencji mój syn (Maciek ), nie uległ niedotlenieniu pomimo zawiązanego pełnego węzła na pępowinie. Tak więc zawdzięczam mu zdrowie mojego syna za co wielkie mu dzięki! A jeśli chodzi o poród w klinice w Niepołomicach to Kostyk jest obecny przy porodzie, od początku do końca. Moja kuzynka rodziła u niego dwójkę swoich dzieci, a ja rodzeństwo dla małego też na 100% będę rodziła u dr Maćka. Czułam się bezpiecznie, zapewniono mi intymność podczas porodu i po nim, a opieka ... szkoda mówić ). Jasne, że drogo, ale mimo wcześniejszych wątpliwości wiem, że warto- dzięki całemu zespołowi nie wspominam tego dnia jako "porodu", ale jako "pierwsze spotkanie z synem" a to ogromna różnica! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś