Dodaj do ulubionych

Krakowianki - do jakiego gina chodzicie

02.12.05, 13:16
Może kogoś polecicie?
Obserwuj wątek
    • anulla1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:15
      Moją ciążę prowadził Krzysrof Bereza-super gość, dobry lekarz i bardzo fajny
      człowiek. Pracuje na klinice- tam mi robił CC. A przyjmuje prywatnie w
      scanmedzie i multiscanmedzie.
      Ania
      • madziatd Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:29
        Ja chodzę do Tomasza Berezy. Pracuje na Kopernika, a przyjmuje na Kozłówku na
        NFZ. Jest miłym i dobrym specjalistą. Polecam go szczerze.
        • anulla1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:35
          Tomasz i Krzysztof to bracia.
          • madziatd do anulla 02.12.05, 16:07
            Nieźle. To u nich rodzinne?? Pana Krzysztofa widziałam na kopernika i jest to
            chyba starszy brat pana Tomasza. Jakoś dziwnie 2 braci 1 zawód i to taki: hi hi
            hi
    • anaj.1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 14:49
      ja chodze do dr Kostyka świetny specjalista polecam wszystkim
    • sama10 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:16
      Ja chodzę na os.Szklane domy do dr Skotnickiego.Do tej pory nie spotkałam
      takiego gościa.Jest super!Polecam.
      • levti Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:21
        Ja polecam dr Ewę Górecką, przyjmuje na ul. Sebastiana.
        • magda.waw1 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 15:53
          Moją ciążę prowadzi dr. Kostyk a jego żona jest pediatrą mojej córeczki tak
          więc dwa w jednym.
          • agak14 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 16:33
            ja też chodzę do dr Kostyka. Dr Kostyk nie pracuje jednak w żadnym szpitalu,
            napiszcie więc gdzie zamierzacie rodzić? Wiem że ma prywatną klinikę ale nie
            stać mnie na poród prywatnie. Boję się że jak pójdę do szpitala to nie będę
            tam znała żadnego lekarza.
    • drazetka_homeopatyczna dr. Marta Rajska gin-połoznik pracuje w Żeromskim. 02.12.05, 16:41
      super babeczka, prowadzi moja ciąże od poczatku no i co najważniejsze będe
      rodzić tam gdzie ona będziesmile jak chcesz blizsze dane to pisz na prviesmileza
      wizyte bierze 60 zł ,z usg 80 zł, jeszcze da sie przezycwink doktor Kostyk
      świetny specjalista ale wykfalifikowany w dziedzinie leczenia bezpłodności co
      nie znaczy że nie poprowadzi ciąży dobrze....gośc jest ok ale jak dla mnie za
      drogi..smile
    • to_moj_login Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 02.12.05, 22:08
      Witam,
      ja tez chodze do Kostyka.
      Ale rowniez zastanawiam sie co zrobic z porodem, bo Kostyk nie pracuje w zadnym
      szpitalu, pracuje w prywatnej klinice w Niepołomicach, gdzie porod z ful
      wypasem kosztuje 3000 zł (i wcale nie wiem, czy nawet gdybym sie zdecydowala
      tam rodzic, to czy jest to rownoznaczne z obecnoscia Kostyka przy porodzie).
      Prosze dziewczyny, ktore tewz chodza do Kostyka o info, jak
      zamierzacie "wybrnac z kwestii porodu".
      Bylam dzis u Kostyka i on zagadnal mnie gdzie i jak zamierza urodzic, ja na to
      zapytalam czy moglby mi polecic jakies miejsce, na co on odpowiedzial, ze nie,
      ze on nic nie poleca (czyli mimo okazji nie zrobil sobie autoreklamy).
      pozdrawiam, anka
      • anaj.1 dr. Kostyk 02.12.05, 23:42
        mnie tez tak odpowiedzisał smile powiedział ze on nigdy nikogo nie poleca bo za
        nikogo reczyc nie moze.Ja zastanawiam sie nad kopernikiem ale czy na pewno to
        jeszcze nie wiem rozwazam rowniez ta klinike w niepołomicach ale raczej 3000tys
        to troszke duzo.Trudny orzech do zgryzienia mam nastepna wizyte 6.12 i moze po
        niej cos zdecydujemy
        • to_moj_login Re: dr. Kostyk 03.12.05, 10:40
          anaj.1 - prosze daj znac co Ci poradzi na wizycie Kostyk i co ostatecznie
          zdecydyjesz. Moze uda Ci sie podpytac go o ta klinike w Niepolomicach...
          Mnie przed nia (oprocz oczywiscie ceny) powtrzymuje refleksja, ze wowczas moja
          coreczka mialaby wpisane w dokumentach ur....kwietnia 2006 w Niepolomicach
          (zamiast w Krakowie).
          pozdrawiam, anka
          • anaj.1 Re: dr. Kostyk 03.12.05, 11:14
            to_moj_login jasne ze sie odezwe smilesmile pozdrowienia dla brzusia
      • basia752 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 09:28
        A ja chodze do dr Derwisz, prowadziła moją pierwszą ciąże, teraz w drugiej też
        do niej chodze, pracuje w Żeromskim, tam też będę rodzić drugie dziecko,
        podobnie jak pierwsze. Moja siostra też do niej chodzi, nawet udało się trafić
        z porodem na jej dyżur, obie jesteśmy z niej zadowolone.
        • mafrolka Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 09:56
          Hej, ja chodzę do dr Góreckiej, leczyłam się u niej, teraz prowadzi moją
          młodziutką ciąże. Zalety-gabinet w centrum miasta-dla mnie bomba, bo łatwy
          dojazd z każdego punktu Krakowa, dobrej klasy USG, "konkretność", którą bardzo
          sobie u lekarzy cenię. Chodzi mi o to, że nie jest to lekarka tiutająco-
          przymilna, takich akurat szczerze nie znoszę bo ja nie chodzę do gabinetów
          szukać przyjaciółki. Ale na wszystkie pytania odpowiada wyczerpująco,
          wnikliwie, doradza a nie nakazuje lub zakazuje. Mam nr komórki, zgodę na
          telefon w każdej chwili gdyby coś się działo-to daje duże poczucie
          bezpieczeństwa. Wady-tradycyjnie przynajmniej pół h poślizgu pomimo umawiania
          na konkretną godzinę więc trzeba siedzieć w zatłoczonej poczekalnii, no i
          tanio raczej nie jest... Ale jak widać powyżej-zalet stanowczo więcej. Pzdr
    • miracll Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 10:15
      Również polecam dr Górecką, dzięki niej mam dziesięciomiesięcznego Kajtka, a
      przeszłam w ciąży i przed nie mało. Cenię ją za rzetelność i wnikliwość.Wady -
      orgom ludzi i poślizgi w wyznaczonych godzinach.
      • olka_krakow Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 18:26
        A gdzie przyjmuje dr.Gorecka?
        • levti Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 19:33
          odpowiedz masz powyzej,ale napisze moze troche wiecej szczegolow.Ul.Sebastiana
          22.tel.4232523.
    • maqdzik Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 03.12.05, 10:42
      ja również chodze do dr Kostyka.
    • polarna77 Re: Krakowianki - do jakiego gina chodzicie 04.12.05, 19:20
      Moją ciążę prowadził dr Kostyk i muszę powiedzieć, że byłam bardzo zadowolona.
      Kilka razy uratował ciążę, a przy porodzie dzięki jego błyskawicznej
      interwencji mój syn (Maciek smile), nie uległ niedotlenieniu pomimo zawiązanego
      pełnego węzła na pępowinie. Tak więc zawdzięczam mu zdrowie mojego syna smile za
      co wielkie mu dzięki!
      A jeśli chodzi o poród w klinice w Niepołomicach to Kostyk jest obecny przy
      porodzie, od początku do końca.
      Moja kuzynka rodziła u niego dwójkę swoich dzieci, a ja rodzeństwo dla małego
      też na 100% będę rodziła u dr Maćka.
      Czułam się bezpiecznie, zapewniono mi intymność podczas porodu i po nim, a
      opieka ... szkoda mówić smile).
      Jasne, że drogo, ale mimo wcześniejszych wątpliwości wiem, że warto- dzięki
      całemu zespołowi nie wspominam tego dnia jako "porodu", ale jako "pierwsze
      spotkanie z synem" a to ogromna różnica!
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka