hausab1 04.12.05, 22:47 Kto mi poleci sprawdzonego dobrego gina w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viola33 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 08:12 polecam panią Doktor Mitkowską przyjmująca prywatnie na ul, jarochowskiego,super babka, jest pozatym specjalistą w ultrasonografii, gdzie na specjalistycznym sprzęcie robi anatomie plodu, prenatalne ultrasonograficzne badanie w razie jakis wątpliwości, pracuje na polnej, pacjentki trzyma w swoim gabinecie dość długo bo od 30 do 40 minut, każe robic wszelkie badania,robi wywiad w razie jakis wad,a pozatym bardzo sympatyczna i przede wszystkim, wysłucha ,doradzi , pomoże i stara sie bardzo delikatnie badać, jak chcesz cos więcej na jej temat to napisz na mojego maila gazetowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 09:23 Wielkie spóźnienia wizyt, bardzo drogo---zresztą jak się jest w ciąży to dopiero widać jak Pani Mitkowska wspaniale potfari liczyć. Mojej koleżance wymyśliła, że dziecko jest w bardzo złym stanie (żaden inny lekarz tego nie potwierdził)tylko po to, żeby zdążyć przed swoim urlopem (bynajmniej nie kierował nią odruch dobrego serca)................. Drugiej koleżance tak wspaniale poprowadziła poród, że najpierw było vaacum, potem kleszcze i w ostatniej chwili cc! Do dsiaj koleznace każdy lekarz mówi, że poród byl przeprowadzone na poziome XIX wieku! I moglabym dłgugo o Pan Hani, bo swego czasu bylyśmy nią zachwycone....a potem jekoś każda po kolei przeżyla z nią swoje najgorsze...... Z grzeczności nie piszę więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
viola33 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 11:48 odpowiem tak, jest to mój juz trzeci lekarz w ciąży który ja poprostu uratował, to, że się długo czeka to fakt, tego, że pacjentka placąc wie za co placi bo nie siedzi w gabinecie tak jak w przypadku moich poprzednich lekarzy tez prywatnych, też slono sobie biorących ,po 15 minut,łącznie z usg, tylko 40 minut z wszystkimi badaniami, gdyby faktycznie była tak złym fachowcem, to nie miałaby tłumu pacjentek do siebie, i to nie tylko w ciąży nie chodzi wcale o pieniążki, bo choc chodzi sie do niej prywatnie mozna tez wykonac badania w szpitalu za które sie nie płaci po drugie dziewczyna prosila, o dobrego gina w poznaniu , a nie uwagi na temat lekarza na którym ty akurat się zawiodłaś i twoje koleżanki,mi akurat pomogła , gdzie zawiodłam sie na swoim lekarzu który prowadzil moją wcześniejszą ciążę dlatego ja polecam , a wybór ma każda z nas p.s kazdy z nas nie jest idealny, tak samo jak różnie opowiada sie na temat szpitali, personelu ,odczuc itp, bo każdy z nas ma inne odczucia i zaopatrywania,ale są rzeczy które powinnismy zostawic dla siebie , bo to co nam sie wydaje zgubne niektórym pomaga, moze powinnas to wziąść pod uwagę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 11:57 Tak może nie na temat, ale jak mogło by najpierw vacum, potem kleszcze a na końcu cc? Po pierwsze albo vacum albo kleszcze, po drugie, jak używają już kleszczy czy vacum to na cc jest już za późno. co najwyżej te kleszcze czy vacum było w planie, ale zdecydowano się na cc. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.megi Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 09:58 Witam serdecznie. Polecam dr Jerzego Koźmę. Przyjmuje prywatnie Na Murawie 9 w poniedziałki i piątki , tel. 8213266. Koszt za wizytę to 60 zł+ 20zł USG. Pracuje tez w klinice Sw. Rodziny. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
ulka1970 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 12:30 ja też chodzę do Koźmy - spokojny, nie panikujący i bardzo rozsądny lekarz... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatom1 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 13:10 A ja bardzo polecam dr Pawła Wandelta. Fantastyczny lekarz z powolaniem. Przyjumuje prywatnie na Strzeszynskiej.(wizyta 70 zl i nigdy nie placilam za dodatki, tzn. usg, jakies leki w razie potrzeby, badanie cytologii i bakteriologii, a od 21 tc na kazdej wizycie dodatkowo robi KTG). Jest bardzo sympatyczny i zna sie na swojej pracy. Widac, ze podchodzi do tego jak sie nalezy. Jest cierpliwy, odpowiada na wszystkie pytania. Mozna do niego dzwonic w razie problemow. Ma dobry sprzet. ok. 18 tc nagrywa takze filmik z usg. Pracuje na Lutyckiej. Ja bylam z niego bardzo zadowolona i korzystam z jego uslug nadal. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 15:46 chodze do witolda kędzi pracuje w szpitalu na polnej, swój gabinet ma na sokoła. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1812 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 17:00 Polecam gorąco również dr Pawła Wandelta - kochany człowiek jak opisuje moja poprzedniczka . Jest poprostu super !!!!!!!!! Pozdrawiam Pa . Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1812 Re: Dobry gin w Poznaniu 05.12.05, 17:02 Nr tel do rejestracji 618221172 - dr. Paweł Wandelt . Odpowiedz Link Zgłoś