amularska 13.12.05, 12:57 jestem w 25 tygodniu ciązy od kilku tygodni kołacze mi serce mam nadczynność tarczycy zwiększono mi leki ale nie pomogło. czy któras z was przechodzi coś takiego. Zaczynam się martwić!! Napiszcie coś pocieszającego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptunka Re: kołatanie serca 13.12.05, 13:04 Jakie masz wyniki badań hormonów tarczycowych? I czy na tę nadczynność chorowałaś już zachodząc w ciążę czy wykryto to w trakcie? jakie leki bierzesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
amularska Re: kołatanie serca 13.12.05, 13:13 wyniki mieszczą się w normie biorę letroks 150. 3 lata temu wykryto u mnie 5 guzów usunięto mi prawie całe oba płaty tarczycy . 2 lata temu urodziłam syna w 34 tygodniu. jest zdrowy ale w tamtej ciąży doszłam tylko do dawki 100 a teraz juz 150 Odpowiedz Link Zgłoś
agnes783 Re: kołatanie serca 13.12.05, 13:45 Hej, współczuje Ci, ponieważ wiem co to znaczy. Serce wali jak młot, z szybkoscia nie do opisania...nic przyjemnego. Ja do tego nie wiem czy mam nadczynnośćtarczycy, ale muszę to zbadać, bo kołatania są coraz częstsze i mocniejsze Odpowiedz Link Zgłoś