Dodaj do ulubionych

slady krwi w sluzie

14.12.05, 09:22
mam delikatne. Zobaczylam je na papierze w nocy i dzis rano. Nic mnie nie boli, skonczyly sie mdlosci, brzuch rosnie. Jestem w 13tc. Co to moze znaczyc? Czy ktoras z Was tak miala?
Wiem, ze nie jestescie lekarzami, ale ja nie mieszkam w PL i nie mam mozliwosci kontaktu z ginekologiem. Ciaze prowadzi tu lekarz rodzinny, ktory kilka tyg temu dal taki popis, ze glowa mala - nie ufam mu. Do szpitala na izbe przyjec nie mam co jechac dopoki nie krwawie.... Ratunku!
Obserwuj wątek
    • lolinka2 Re: slady krwi w sluzie 14.12.05, 09:26
      może być po seksie...
      przynajmniej ktoś madry mi tak kiedyś powiedział.
      3maj się!!!
      • nikusia79 Re: slady krwi w sluzie 14.12.05, 09:34
        Ja mialam takie slady krwi w sluzie kolo 11 tc. Najpierw bylam spokojna, potem
        spanikowalam, jak sie naczytalam na ten temat. Pojechalam do ginekologa.
        Wszystko bylo OK. Podobno tak bywa, bo w macicy jest jeszcze sporo miejsca. Ale
        gin powiedzial mi tez, ze kazde nawet najmniejsze plamienie mam od razu
        zglaszac, bo moze byc to objaw zagrozenia ciazy. A wtedy trzeb szybko dzialac.
        Badz dobrej mysli, ale lepiej zglos to lekarzowi.
        • mifland Re: slady krwi w sluzie 14.12.05, 12:20
          Ja jestem w 34 tc i miałam do tej pory 3 duże krwawienia i 2 razy mniejsze
          ślady krwi w śluzie. Te duże krwawienia były, jak się okazało, spowodowane
          pęknięciem polipa w szyjce macicy, co podobno nie jest groźne dla ciąży. Te
          mniejsze - rozciąganiem się pochwy i macicy. Też jakoby w normie. Mimo wszystko
          każda plamka krwi musi być skonsultowana z lekarzem ginekologiem, bo przyczyny
          bywają naprawdę różne. Niektóre z nich mogą być groźne dla dzidziusia, albo dla
          Ciebie. Życzę powodzenia!
          • gobisha Re: slady krwi w sluzie 14.12.05, 16:19
            dzieki za wszystkie odpowiedzi.
            Nie moglam sie po prostu polozyc i zrelaksowac, bo musialam isc do pracy. Po 2 godz nie wytrzymalam i pomimo,ze juz nie widzialam krwi w sluzie, pojechalam na izbe przyjec. Dotarlam do ginekologa (wiec jednak mozna!), zostalam zbadana i powiedziano, ze wszystko ok, nie widac zadnej krwi w srodku. Bylo to klasyczne badanie ginekologiczne. Na wszelki wypadek mam jutro przyjsc usg.
            • goska277 Re: slady krwi w sluzie 14.12.05, 18:23
              Ja w 13t.c mialam w sluzie brunatne pasma,tez spanikowalam,pojechalam do
              gin,ale okazalo sie ,ze wszystko jest ok.a takie plamienia ok 13-15t.c moga byc
              zwiazane z tworzeniem sie lozyska,pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka