Dodaj do ulubionych

ból brzucha

19.12.05, 10:16
od jakiegoś czasu (kilku dni )pobolewa mnie brzuch tłumaczyłam to stresem
związanym z wynikami z egaminu ale wynik otrzymałam na szczeście pozytywny
zaliczyłam i to dobrze ale i tak ból nie przestała a nawet zaczełam mieć
ataki bólu tak jak podczas @ ból nasila sie jest nie do wytrzymania po czy po
chwili przestaje czytalam ze bedąc w ciazy ma sie bóle brzucha tak jak
podczas @ czy to prawda i czy może on świadczyc zę istnieje taka możliwość?
Obserwuj wątek
    • kamila22-1985 Re: ból brzucha 19.12.05, 10:21
      jestes w ciazy?w ktorym tygodniu?troszke nie zrozumialam cie.
      • weronika5612 Re: ból brzucha 19.12.05, 10:26
        no własnie nie wiem chciałąm zapytać czy takie bóle mogą świadczyć o tym ze
        jest sie w ciazy??
      • goosiaa3 Re: ból brzucha 19.12.05, 10:31
        Z tego co napisalas to rozumiem ze nie wiesz czy to ciaza czy nie i chcesz sie
        dowiedziec czy jest taka mozliwosc gdy tak Cie boli brzuch. A wiec oczywiscie
        zawsze jest mozliwosc ciazy, gdy sa takie bole czy ich nie ma.Ja mialam bardzo
        delikatne bole i to chyba tylko ze 2 razy mnie zlapalo i to wszystko i nigdy nie
        byly to tak silne bole jak przy zblizajacej sie @ ale wiem ze sa dziewczyny
        ktore na poczatku ciazy wlasnie cierpia z powodu mocnych boli jak na @. Wiec nic
        innego Ci nie pozostaje jak czekac do terminu oczekiwanej miesiaczki a pozniej
        jak nie przyjdzie @ to zrobic test.

Mam nadzieje ze dobrze zrozumialam Twoj post bo byc moze chodzi tez o to ze
        jestes w ciazy i masz takie bole a wtedy to troche inna sprawa bo zalezy w
        ktorym tyg jestes, jesli jest to poczatek ciazy to oczywiscie takie bole sa
        mozliwe oile nie sa zbyt silne i nie trwaja non stop bo jak tak to skontaktuj
        sie z lekarzem jak najszybciej.Jesli jest to starsza ciaza to takie bole moga
        swiadczyc o skurczach macicy ktorych nie powinno byc i tez jak najszybciej
        skontaktuj sie z lekarzem.
        • m_mm Re: ból brzucha 19.12.05, 10:54
          mam takie bole...myślałmz,e to po prostu zbilżajaca się @, ale to są inne
          bóle..nie bolą mnie piersi ,a te bóle dziwne są ...nigdy takich nie
          miałam..dostałam @ i dalej boli...myśłałm,ze to po prostu tak jest...jest teraz
          3 dzień @ i gdy zawsze bolało mnie tylko w ! dniu, tak teraz mam takie dziwne
          bóle... @ można dostać przez 5 miesięcy ciązy to prawda??? czy z kupnem testyu
          powinnam zaczekać do ukończenia @, czyto ze mam @ mozę wpłynąć jakoś na
          wynik....????...
          • madziczek79 Re: ból brzucha 19.12.05, 11:01
            kochana masz po prostu zwykłą @...
            -
            moje dziecko jest aniołem
    • weronika5612 Re: ból brzucha 19.12.05, 11:06
      nie mam @ bo dopiero mam dostać za 2 tygodnie
      • madziczek79 Re: ból brzucha :) 19.12.05, 11:14
        to było do m_mmsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka