krwawa.marry 12.01.06, 16:17 ostatnio poszlam z fasolka i mezusiem na USG(tzn ja mialam USG ) zastanowilam sie czy fale ultradzwiekowe nie zaszkodza mojej dzidzi. nie chce by byla potem jakas ulomna. co o tym mamy myslicie? czy wasze dzidzie sa zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marychna31 Owszem to troll 12.01.06, 16:25 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo= To troll z f. Zwierzeta i f. Polonia. Używa nicka ontarian a wczesniej vip1. Po co przylazł tutaj? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 13.01.06, 12:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: W trosce o zdrowie mojej fasolki 12.01.06, 16:27 Nie,są zdrowe.Są chore umysłowo i fizycznie. Nie przesadzasz? Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa.marry dziewczyny ... 12.01.06, 16:53 ale zle mnie zrozumialyscie! nie jestem zadnym ontarianem czy vipem1! w jednym watku przeczytalam o szkodliwosci mikrofali. pomyslalam sobie ze tak samo moze byc z USG przeciez. nigdy nic nie wiadomo. a to zapytam o cos innego jeszcze: jezeli np upadne, zlamie miednice i bede musiala miec rentgen to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: dziewczyny ... 12.01.06, 17:03 Kochana co innego ultradzwięki,a co innego promieniowanie gamma czyl rentgen. Mylisz pojęcia. A jak mają sprawdzić stan dziecka jak nie za pomocą usg. Zastanów sie i pomyśl logicznie jakby było szkodliwe to by nikt usg nie robił. Wystarczy logicznie pomyśleć. Tiaa.....wszystko szkodzi oddychanie też. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: dziewczyny ... 12.01.06, 17:07 Małgosiu, wpisz sobie w wyszukiwarkę nick założycielki watku i już będziesz wiedziała, ze to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: dziewczyny ... 12.01.06, 17:09 Ech co sie tu porobiło. Szkoda gadać. Więcej nie odpisuję.Dzięki za ostrzeżenie. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: dziewczyny ... 12.01.06, 17:17 No tak nie ma to jak nawalony bonk(((( Odpowiedz Link Zgłoś