redhotchilipeppers 25.02.06, 16:05 kiedy pojawiaja sie mdlosci?czy to mozliwe zeby juz w 1 tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smacznamagda Re: kiedy mdlosci? 25.02.06, 17:01 Przecież w pierwszym tygodniu ciąży masz miesiączkę)) Nie jesteś wtedy jeszcze w ciąży, więc nie możesz mieć ciążowych dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
redhotchilipeppers Re: kiedy mdlosci? 25.02.06, 22:24 jak 7-8 tydzien to chyba nie to, tydzien temu kochalam sie bez zabezpieczenia i od wczoraj caly czas jest mi niedobrze, ale to pewnie z nerwow w pracy.dzięki za wszystkie odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
zmonika1982 Re: kiedy mdlosci? 26.02.06, 11:51 Jesli stosunek odbylas tydzin temu i zrobilas tesy i jestes w ciazy to skonczylas 3 tygodnie ciazy i zaczniesz4 tydzien poniewaz do daty poczecia musisz dodac 2 tygodnie. W 6-7 tygodniu isz do ginekologa i jesli jestes w ciazy to bedzie widac malenka fasoleczke podczas USG ktore bedzie zrobione dopochwowo. W 6 tygodniu zaczyna bic serduszko! Ja w 3 tygodniu zaczynalam pod wieczor czuc male mdlosci ale tylko troszke jakos nie moglam jesc kolacji, od 4 robilam wiecej siku, takie wieksze mdlosci zaczely sie wlasnie w 6-7 tygodniu i do tego zawroty glowy i bole w pachwinach i bole jelit i trwalo to prawie do konca 4 miesiaca! Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aniatyc Re: kiedy mdlosci? 26.02.06, 16:05 Mam pytanko Ja kochalam sie z mezem w moje dni plodne ale dostalam miesiaczke czy pomimo to moge byc w ciazy??Bo moja przyjaciolka z pracy tez miala miesiaczke i dowiedziala sie dopiero w 3 miesiacu ze jest w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
zmonika1982 Re: kiedy mdlosci? 26.02.06, 16:16 Czasem tak bywa ale najlepiej poczekaj az skonczy sie okres i zrob test ciazowy! Jesli jednak masz dalej watpliwosci gdy test byl negatywny to ozna zrobic test przez zbadanie krwi. Ja tak kiedys zrobilam tylko ze ja nie mialam okresu 20 dni i test byl negatywny ale okresu brak wiec wybralam sie do gina i on tez powiedzial ze nie jestem , zbadalam krew i na 100 % nie bylam w ciazy. Mialam wtedy 17 lat wiec wtedy taka wiadomosc przyniosla mi ulge! Moja znajoma od 4 miesiecy stara sie o dzidzie i kocha sie z mezem w dni plodne i nie tylko ale jak dotad dostawala okres, wiec czekamy co bedzie w lutym. To sa naprawde sporadyczne sytucje ze kobieta ma mies. i jest w ciazy. Inna moja znajoma wiedziala ze jest w 2 mies. ciazy a i tak dostala okres. Ja zaszlam 4 dni przed okesem. Odpowiedz Link Zgłoś