beczek2 29.03.06, 21:27 Czy którejś z Was kazał gin łykać magne? Właśnie moja mi poradziła, bo strasznie rwą mnie nogi, ale muszę się upewnić, że to dla dzidzi zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graob Re: magne B6 29.03.06, 21:32 Oczywiście ,możesz łykać .Ja też łykałam Magne b6 i nie tylko i mam dwie zdrowe córki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_czarna Re: magne B6 29.03.06, 21:33 Jasne, ja biore 3x dziennie!!Nie dość,ze dobrze wpływa na skurcze nóg itp, to jeszcze na maciceDużo dziewczyn bierze go w ciazy.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaux Re: magne B6 29.03.06, 22:06 Ja łykam Magne B6 od początku ciąży. Jestem już w 29 tyg. Nie obawiaj się. Dzięki Magne B6 nie łapią mnie skurcze łydek i macicy. Moja ginekolog każe łykać do końca ciąży. Łykam i dobrze się czuję Pozdrawiam. paulinaux Odpowiedz Link Zgłoś
kathee Re: magne B6 29.03.06, 22:03 Bierz spokojnie. I radzę pamiętać o magnezie codziennie. Ja zapominałam w ciągu ostatnich dwóch tygodni przed porodem. Efekt - najgorszy ból jaki pamiętam z porodu to właśnie skurcz łydki. pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiab10 Re: magne B6 29.03.06, 22:35 Ale na 2 tygodnie przed porodem i tak odstawia sie magnez i inne tabletki (oprócz witamin), po co hamować poród? A magnes przeciwdziała skurczom. Odpowiedz Link Zgłoś