Dodaj do ulubionych

Dziwne klucia

01.05.06, 18:34
Witam smile
wczoraj caly dzien meczyly mnie dziwne klucia w dole brzucha, tak od srodka.
Chwilami byly naprawde silne, choc nieregularne... przeszly w nocy, co to
moglo byc?? Slyszalam ze tak rozpoczyna sie porod, ale w moim przypadku to
chyba falyszwy alarm...
Obserwuj wątek
    • jufalka Re: Dziwne klucia 01.05.06, 19:02
      Też miałam czasem dziwne kłucia... albo uczucie jakby ciągnięcia... nie wiem
      dlaczego, ale na razie lekarz mówi, że wszystko ok
    • neonatus51 Re: Dziwne klucia 01.05.06, 19:15
      Jeśli to już końcówka ciąży i dzidzia jest odwrócona główką w dół to te kłucia
      mają związek z jej zstępowaniem(główki oczywiście)wink
      • mskibi Re: Dziwne klucia 01.05.06, 19:23
        Witam tez mam te dziwne klucia od kilku dni, dzis zaczelam 35 tydzien i czuje ze
        brzuch sie obnizyl. Poltora tygodnia temu moje male bylo uzolozone glowka w dol,
        teraz chyba jeszcze bardziej sie cisnie bo mam straszne parcie na pecherz no i
        czasami te dziwne klucia od srodka. Wizyta w czwartek, chyba wytrzymam.Pozdrawiam.
        • tucik !!! 01.05.06, 20:13
          mam to samo! 35 tc. i jak się mocniej wyprostuję (w pozycji stojącej) to
          ciągnie mnie od dołu niemiłosiernie +mam kłucia jakby od strony pęcherza czy
          nawet pochwy, mam nadzieję, że nie są to objawy postępującego rozwarcia...
          • avana21 Re: mam to samo 01.05.06, 22:02
            Jestem w 36 tc i mam straszne bole podbrzusza i tez mam klucie, w pochwie raz
            mniej boli raz mocniej przy okazji dokucza mi bol kregoslupa i zebra lewego
            jest coraz gorzej coraz wiecej dolegliwosci ale takie sa uroki koncowki ciazy smile
            Ale dla malenstwa wszystko zniose!

Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka