anita23232 Re: Pozdrawiam 29.05.06, 16:52 ja również rodziłam trochę wcześniej. urodzilam 13 stycznia a termin był na 31 stycznia. również silne bóle bez rozwarcia ale decyzja to znieczulenie zewnątrzoponowe. polecam! moja malutka Majusia ma już teraz 4,5 m-ca! pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamuśki! Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Pozdrawiam 29.05.06, 16:59 ja tez mialam znieczulenie zzo ale dali mi go za wczesnie bo mialam rozwarcie na 2 palce a znieczulenie daje sie przy 4 . kiedy podali mi znieczulnie mnie przestalo bolec i siadlam na pilce jak kazala polozna ale niestety znieczulnie zle zadzialalo poniewaz dziecko zaczelo tracic tetno a ja skurczy wogoled nie czulam wiec dlatego podjeto decyzje o cc a gdy maly sie urodzil mial problemy z oddychaniem i okazalo sie ze jest wczesniakiem ale i tak jestem zadowolona z kacperka ze dostal 7 punktow jak na wczesniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Pozdrawiam 29.05.06, 17:02 znieczulenie mojemu maluszkowi zaszkodzilo i antybiotyki ktore dostawialam przy skurczach poniewaz mialam kolke nerki i do tego skurcze meczylam sie od 1 maja az do 3 maja ze skurczami okropne przezycie ale teraz jestem szczesliwa kacperek jest zdrowy , ladnie przybiera na wadze bo w szpitalu spadala waga teraz tylko sie ciesze jak widze usmiech na twarzy, kacperka kocham go! Odpowiedz Link Zgłoś