pszczolkaa 29.05.06, 17:51 pierwszy dzien cyklu, juz 8 miesiecy staran i nicciazy nie ma(((az sie boje(((ja juz nie mam sily((((((((tak bardzo pragne dzieckajuz nie moge kochac sie tak na zawolanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guzmania Re: dzisiaj.... 29.05.06, 18:04 To przestań się kochać na zawołanie, a kochaj się dla przyjemności.Zdystansuj, przestań liczyć dni owulacyjne i postaraj się zająć czymś co pozwoli Ci chociaż na chwile zapomnieć o dziecku.To nie jest łatwe, ale możliwe.Jeśli oboje jesteście zdrowi z mężem, a problemem u Ciebie jest blokada tylko tak możesz sobie pomóc.Wierz mi, że to skutkuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
julia56 Re: dzisiaj.... 29.05.06, 18:11 Skarbie my się staraliśmy 13 miesięcy i nagle nic z tego nic z owego zaszłam w ciążę. Wprawdzie straciliśmy dziecko ( (teraz jestem w koljenej), no ale też co miesiąc robilam testy. Zapewniam Cię, możesz wytrzymac więcej niz się spodziewasz. A nagrodą będzie druga kreseczka. ) Uśmiechnij się. Odpowiedz Link Zgłoś