aintha Mąż 07.06.06, 15:14 w listopadzie będzie od ponad 4 lat ------------------------------ Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
jashka80dm Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 07.06.06, 17:59 niemaz. i tak niech poki co pozostanie. jesli bedzie maz to tylko cywilny (rozwodnik). chociaz aby ludzie "nie gadali" to niemaz na mnie mowi zona. zreszta, jak juz sie widzi pare "w ciazy" to od razu sie mowi ze to maz, zona. u mie wlasnie tak bylo, gdzie nie pokazalismy sie, to mnie pytali o meza, a niemeza o zone. a ze nie chce mi sie nikomu tlumaczyc czemu to jest niemaz to nie mam zamiaru tych niepoinformowanych z niewiedzy wyprowadzac Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 09.06.06, 09:16 jashka80dm napisała: > gdzie nie pokazalismy sie, to mnie pytali o meza, a niemeza o zone. > a ze nie chce mi sie nikomu tlumaczyc czemu to jest niemaz to nie mam > zamiaru tych niepoinformowanych z niewiedzy wyprowadzac A ja własnie jak najczesciej usiluje to robic, bo przeszkadza mi traktowanie małżeństwa jako normy. Gdybym chciała, żeby ludzie zakładali, że jesteśmy malżeństwem, i tak nas traktowali, to byśmy wzięli ślub! Po prostu, pomagam ludziom uświadamiac sobie, że świat się zmienia. (teraz w miastach ok. 25% dzieci rodzi w związkach niesformalizowanych). Odpowiedz Link Zgłoś
muchacz Dotychczas - MĄŻ=28 (60%); NIEMĄŻ=19 (40%) 07.06.06, 19:28 Przyznaję, że nie spodziwałam się takich wyników. Wpisujcie się nadal, to bardzo ciekawe, ale próba powinna być większa. Odpowiedz Link Zgłoś
tournesol niemąż :) 08.06.06, 09:45 ...myślałam, że nikogo to razić nie będzie, a jednak są pewne osoby martwiące się o los naszego dziecka... najważniejsze, że rodzice nie marudzą i nie wtrącają się generalnie Odpowiedz Link Zgłoś
mmalicka21 niemąż: )))- jako maż i niemąż sprawca wielu ciąż: 08.06.06, 14:06 : )))))) taka piosenka była kiedyś: ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buzka25 Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 08.06.06, 14:14 ja bedąc w 18 tc juz wiem że BEZ MĘŻA!!!! zraził sie jak jeździł na porodówke na serwisy!!!! no cóż taka praca, ale bedzie siedział w samochodzie na parkingu i czekał na sygnał. Odpowiedz Link Zgłoś
rioter1 Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 08.06.06, 14:22 mąż, nie chciał rodzić ze mną ale jak mnie przywiózł na porodówkę to tak sie jakoś stało , że został do końca Odpowiedz Link Zgłoś
emilka9 Re: Były mąż.... 08.06.06, 15:42 Chyba bedę jedyna taka na tym forum - były mąż. Brzmi dziwnie, ale tak własnie jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 08.06.06, 20:27 Rodze 22 czerwca mająć niemęża . Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9940 MĄŻ 08.06.06, 20:31 Nasz synek urodzi się na naszą pierwszą rocznicę ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
muchacz Mąż=37 (62%); NIEMĄŻ=23 (38%) 08.06.06, 22:37 Powoli coraz większy udział mają dziewczyny, które będą rodzić, mając mężów. Ale uważam, że 38% kobiet rodzących z "niemężami" to i tak bardzo dużo. Nie oceniam oczywiście, tylko stwierdzam fakt. Pozdrawiam wszystkie uczestniczki forum Odpowiedz Link Zgłoś
30mama Re: Mąż=37 (62%); NIEMĄŻ=23 (38%) 13.06.06, 10:22 2 pierwsze ciąze żyliśmy bez ślubu(niemąż)Pare lat temu go wzięliśmy i teraz jak urodzę to już mąż Odpowiedz Link Zgłoś
xenias Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 08.06.06, 23:25 Niemąż i na razie nie planujemy ślubu, choć starsze dziecko ma już 5 lat;-P Tylko że przy porodzie raczej go nie będzie, bo ma byćcesarka i za pierwszym razem nie wpuścili go na salę(( Tym razem przynajmniej będzie siedział w domu z córką, a nie biedak pod zamkniętymi drzwiami. Odpowiedz Link Zgłoś
bezstress Niemąż 09.06.06, 13:14 Ja juz dawno rodziłam ,ale z niemężem i wtedy wydawało mi się ,że jestem jedyna taka na forum a teraz zajrzałam tu z nudów i pozdrawiam wszystkie brzuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
hoshi74 poczecie z niemezem, porod z mezem :) 09.06.06, 15:08 aleto caly czas ten sam moj ukochany typ Odpowiedz Link Zgłoś
danas74 Re: Z serii statystyka - MĄŻ czy NIEMĄŻ 09.06.06, 21:51 Syna rodziłam sama będąc mężatką. Córkę rodziłam z niemężem będąc rozwódką. Trzecie dziecię urodzę z mężem będąc mężatką....again Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Niemąż... 10.06.06, 01:20 Właściwie to w ogóle nie człowiek. A bydlę. Odpowiedz Link Zgłoś