Dodaj do ulubionych

Dziwne plamienie :(((((((((

22.07.06, 16:38
17 - dzien spodziewanej miesiaczki...brak..2 dni potem test i negatyw,
nastepne 2 dni potem test i negatyw... dzisiaj mija 5 dzien...zaczelo sie
rano plamienie, myslalam,ze to juz okres bo mialam troszke sluzu brazowego
zmieszanego z bialym...i do tej pory to samo indifferent Nic nie przybylo...zblizajacy
sie okres, poronienie czy infekcja? Temp rano 36.9
Obserwuj wątek
    • claudia84 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 16:56
      Kasiula na razie nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać! Bo skoro testy nie
      wykryły ciąży... Może to być plamienie implatacyjne. Owulacja mogła się
      opóźnić, dlatego teraz cierpliwości. smile
      • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 16:59
        Ale w takim czasie? 5 dni po terminie miesiaczki? Nie rozumiem...
        • claudia84 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:03
          jeśli miałaś opóźnioną owulację, to czemu nie. Jak najbardziej.
          • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:04
            Hmmm...no nie wiem...czekam..ale nie znosze czekac! Nie znosze jak nie wiem co
            sie z moim organizmem dzieje i to w tak powaznej sprawie sad
            • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:16
              ja mialam to samo.testy negatywne pozniej plamienie.poszlam do lekarza-8 tydzien
              ciazy
              • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:20
                No nie zartuj?surprised Bo zaczelo sie rano i trwa nadal...juz dawno okres mi sie
                zaczynal normalnie..nie dosc ,ze opozniony to jeszcze tylko plamki
                niewielkie... kurcze...
                • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:26
                  nie chce cie straszyc ale u mnie tez tak bylo wszystko co opisujesz mialam ale
                  ja bardzo chcialam zajsc w ciaze probowalismy ponad 6 miesiecy i sie udalo idz
                  do lekarza a unikniesz moze nie potrzebnego stresu
                  • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 17:28
                    Nie straszysz mnie smile Bo jak bedzie ciaza to spoko..ale sie martwie...mam jedno
                    poronienie za soba..nie chce kolejnego sad Dlatego tak panikuje...ale dwa test
                    po terminie negatywne!!
                    • jagoodka8 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:30
                      Ja proponuję jechać do jakiegoś szpitala gdzie mają laboratorium i zrobić
                      betaHCG z krwi- koszt ok.. 30 zl. Ale będziesz miała pewność czy to ciąża czy
                      nie. Plamienie mogło być plamieniem implantacyjnym jak pisza dziewczyny.
                      Ginekolog na tym etapie nie jest chyba w stanie stwierdzić czy to ciąża- myślę
                      że tak dopiero ok 7 tygodnia...
                      • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:33
                        Ale implantacyjne po terminie miesiaczki? Nie wydaje mi sie...cykle mam zawsze
                        regularne...30 dniowe...wiec watpie
                        • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:46
                          nie martw sie jedz zrob te badania co do testow to tez robilam ich 5 i kazdy byl
                          negatywny a ciaza byla
                          • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:47
                            No moje dopiero w poniedzialek sad bede sie denerwowac... uncertain
                            • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:50
                              trzymam za ciebie kciuki oby bylo tak jak ty chcesz
                              • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:52
                                Dzieki wielkie....bo nerwy mnie zjadaja uncertain
                            • jagoodka8 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:53
                              Jak pojedziesz do szpitala i zrobisz sobie betaHCG odpłatnie- nie wiem gdzie
                              mieszkasz ale jak w mieście to napewno jest jakiś szpital dyzurny- to bedziesz
                              miała wynik za 1-2 godziny... nie warto? Nawet jeśli uważasz, że to nie
                              plamienie implantacyjne (ja mialam implantacyjne przez dwa dni delikatne
                              plamienie w czasie spodziewanej miesiączki) to w poniedziałek z wynikiem
                              dodatnim betaHCG możesz się udać do lekarza i on też będzie wiedział na czym
                              stoi (dziewczyny jak plamią dostają duphaston czy luteine, do tego no-spe
                              rozkurczowo). Bo teraz chyba ginekolog poprzez badanie nie jest w sanie
                              stwierdzić ciąży- jak sie myle to mnie poprawcie dziewczyny bo ja ekspertem nie
                              jestem....
                              • jagoodka8 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:56
                                U mnie w Łodzi można całodobowo... Pani się śmiałaże dziewczyny w baaaardzo
                                różych porach przyjeżdżająsmile
                              • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:56
                                jak bylam poprzednim razem w ciazy to lekarz stwierdzil ja u mnie w 3 tyg
                                • jagoodka8 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 18:58
                                  U mnie lekarka powiedziała że może stwierdzić że macica jest rozpulchniona ale
                                  nie może na bank powiedzieć ze to dzidzius i kazała przyjsc za 10 dni czyli dwa
                                  tygodnie po terminie spodziewanej@. Czyli co kraj to obyczaj...
    • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 19:31
      A czy takie cos moze byc np od mierzenia temperatury? Wklada sie termomentr,
      yjmuje..etc.. nie wiem...Test beta moge zrobic dopiero w pon, u mnie nie ma
      laborki calodobowej... sad
      • claudia84 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 19:33
        nie, nie może być, ale nie myśl na razie o tym. Za dwa dni zrób betę i się
        przekonasz.
        • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 22.07.06, 22:35
          Dziewczyny..plamienie od popoludnia ustalo...nie mam nic kompletnie..brzuszek
          boli jak na okres, ale cioci brak uncertain Temp popoludniu 37.5..ale popoludniu..
    • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 09:19
      Dzisiaj rano zauwazylam znow taka zoltawa kropke...taka zmieszana z bialym
      sluzem..nie wodniste to bylo...znow sie zaczyna? Kurcze co to moze byc?
      • agulka1001 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 09:47
        czesc kasiula!ja tez siedze i czekam....temp powyzej 37,dziec 33,do okresu 1-
        2dni...bruzch to mnie konkretnie napierdziela,jakbym miala okres,tez masz taki
        bol?wczor musialam wziac nospe!i wczro pojawilo sie plamienie,najpierw bylo
        żólte,a potem jakies brazowe,kilka min i koniec!mialam ciagle gesty sluz, a
        dzisiaj od rana sluz rozciagliwy...kurde,tez nie wiem,co sie dzieje.....
        • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 09:53
          Zdarza sie czesto plamienie w dniu spodziewanej miesiaczki ... ale ja mam juz 6
          dni po @ i sie pjawilo sad Dwa testy wyszly negatywnie u mnie...brzuch mnie tez
          boli jak na okres smile
          • agulka1001 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 10:32
            mi w poprzedniej,niestety straconej ciazy,test pozytywnie wyszedl tydz po dniu
            spodziewanej @@,w 42dc
            • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 10:38
              Nie wiem czy kurde sie zabierac jutro za 3 test czy nie uncertain To beta u mnie
              kosztuje 40 zl, masakra uncertain Ale nie wiem czy wydawac kase na apteczny, sikany indifferent
              • jagoodka8 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 13:10
                Ja bym sobie apteczny odpusiciła... beta daje duzo lepszy obraz tego co się
                dzieje- konkretny jej zakres mówi o tygodniu ciąży... To że cię boli brzuch jak
                na @ nic nie znaczy bo wiele dziewczyn na początku ciąży tak ma, np. ja smile
                • kasiula20 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 23.07.06, 13:18
                  smile Rano ta kropeczka zoltawa i do teraz nic komletnie...no zrobie beta
                  jutro...zaluje,ze te dwa testy robilam, zbily mnie z tropu uncertain
                  • agulka1001 Re: jagodka 23.07.06, 13:42
                    a ten bol brzucha przed @@ mialas taki mocny??bo ja normalnie mam tak silny
                    jakbym miala okres....nic juz nie wiem....szkoda,ze dzisiaj niedz,dopiero
                    jutro polece do lekarza,ale czuje sie fatalnie....lece po tes,zrobie jeszcze
                    jeden,a co tam....
                  • kaska254 Re: Dziwne plamienie :((((((((( 26.07.06, 19:12
                    i co tam u ciebie bylas u lekarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka