Dodaj do ulubionych

Objawy ciązy

15.09.06, 12:02
Mma pytanie. W sobotę miałam małą "przygodę". Niby nic się nie stało (nie
było wytrysku), ale od tego czasu boli mnie podbrzusze i żołądek. Troszkę
mnie mdli. Czy mogą być to objawy ciąży? Po jaki czasie mam kupić sobie test
ciążowy? Proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • doris1981 Re: Objawy ciązy 15.09.06, 12:04
      Ten wątek poruszany był już chyba ze sto razy. Przypominam ze jest cos takiego
      jak wyszukiwarka.A co do bólu żołądka to może sie poprostu przejadłas?
    • kocio-kocio Re: Objawy ciązy 15.09.06, 12:10
      Za wcześnie na jakiekolwiek objawy!
    • mniemanologia Re: Objawy ciązy 15.09.06, 12:11
      Ból podbrzusza i żołądka mogą być objawami ciąży, ale tak naprawdę wyznam Ci w
      sekrecie, że wróżkami nie jesteśmy.
      Kupić sobie test możesz w kazdym dowolnym momencie. Przeczytaj sobie ulotkę i
      zobacz, po jakim czasie od stosunku najwczesniej mozesz go zrobić.
      • kinga38 Re: Objawy ciązy 15.09.06, 12:34
        www.mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=645
      • imoan8 Re: Objawy ciązy 15.09.06, 12:35
        Mdli prawie na pewno z nerwów. A test lepiej zrobić za jakiś tydzień, bo narazie
        może nic nie wykryć.
    • eyes69 Bjawy paranoji chyba :P 15.09.06, 12:35
      Ja nie mialamk zadnych ojawow, wiec jesli dobrze sie poczujesz to wtedy sie
      martw i kup sobie test. tongue_out

• agnkud Re: Objawy ciązy 16.09.06, 07:57
      Dzisiaj rano zrobiłam sobie test, czyli po 6 dniach. NIc nie wykryło, ale...
      wcale mnie to nie odstresowuje. Czy zrobiłam ten test za wcześnie? Do
      miesiaczki jeszcze daleko, a ja nie mam sił czekać...
      • mniemanologia Re: Objawy ciązy 16.09.06, 08:27
        A co było napisane na ulotce od testu? Że po jakim czasie od zapłodnienia
        wykrywa ciążę?
        Wg mnie masz schizę ciążową smile
      • alex359 jakaś prowokacja 16.09.06, 08:37
        agnkud napisała:

> Dzisiaj rano zrobiłam sobie test, czyli po 6 dniach. NIc nie wykryło, ale...
        > wcale mnie to nie odstresowuje. Czy zrobiłam ten test za wcześnie? Do
        > miesiaczki jeszcze daleko, a ja nie mam sił czekać...

hmmm agnkud tak się zastanawiam, masz dostęp po inter to powinnaś być oczytana i
        powiedzmy choć trochę zorientowana w temacie skąd się biorą dzieci skoro
        podjęłaś współżycie smile. Istnieją też tzn. instrukcje obsługi przy testach ciążowych.
        To co piszesz wygląda na prowokację...
        • agnkud Re: jakaś prowokacja 16.09.06, 08:58
          to nie jest zadna prowokacja, tak jak pisałam nie było wytrysku, ale 100%
          pewności nie ma nigdy. Na teście było napisane, ze wykrywa już 6 dniowa ciąże,
          a wczoraj wieczorem minęło 6 dni...
          • jola427 Re: jakaś prowokacja 16.09.06, 09:14
            Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę i co ile je masz? Jeśli chodzi o objawy to
            psychika kobiety w takich momentach naprawdę sprawia wiele niespodzianek, więc
            to nie jest wiarygodne.
            • agnkud Re: jakaś prowokacja 16.09.06, 09:41
              OStatania miesiaczka zaczęła mi się 31 sierpnia, okresy są nieregularne, co 25.
              27 dni.
              • jola427 Re: jakaś prowokacja 16.09.06, 10:00
                To w połowie tygodnia powtórz test. Nie myśl o tym, bo z nerwów okres Ci się
                jeszcze przesunie i będziesz się bardziej stresować. Na pewno jesteś młodziutka
                jeszcze masz cykle nieregularne więc ciężko jest coś jednoznacznie określić. W
                tej chwili nie możesz zrobić nic tylko czekać. Nie martw się będzie dobrze.
          • alex359 przepraszam 16.09.06, 18:21
            ok, przepraszam. Wiesz na niektórych testach jest napisane, że wykrywają już 2
            dniową ciążę co jest poprostu śmieszne, ale wybaczam bo ja też na początku się
            na to złapałam. Ja zrobiłam test tydzień przed @ i wyszedł pozytywny.
            • agnkud Re: objawy ciąży 23.09.06, 20:34
              Tydzien temu zrobilam sobie test ciązowy,ktory wykrywa już 6 dniową ciążę.
              Wyszło, że nie jestem w ciąży. Jutro (wg planu) mam dostac okres. Czuję się
              bardzo źle, boli mnie podbrzusze, mam zgagę. Boję się, że ten okres nie nadejdzie...
    • mojaiskierka jakis zart? 23.09.06, 21:34
      jestem tu pierwszy raz ale to chyba jakis zart?
      wczoraj sie bzykalam ale dzis czuje ze kopie! ha ha ha..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka