bibellott 21.09.06, 20:17 zapraszam, jakbyscie mialy problem z ich kupnem w swoim miescie: www.allegro.pl/item127775503__test_uwaga_na_saczace_sie_wody_plodowe.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawa5 Re: Papierki Lakmusowe 22.09.06, 07:57 zamiast placic tyle kasy na allegro taniej jest kupic papierki w kazdym sklepie z wyposazeniem laboratoriów. Plik 100 papierków kosztuje max 5 zł. W poznaniu taki sklep jest na ul. Wronieckiej, nie wiem jak w innych miastach, ale napewno sa w koncu szkoły gdzies sie zaopatrują. W kazdej podstawówce mają takie papierki do doswiadczen chemicznych na lekcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
drosophilka Re: Papierki Lakmusowe 22.09.06, 11:40 Nie wiem, czy az tak tanio. Moze w innych miastach Naszukalam sie tez troszke tych sklepiow chemicznych. Kazdy wlasciwie podawany przez ciezarne mamy adres w Wawie byl juz nie aktualny. W kazdym razie udalo mi sie kupic 4 dni temu w Warszawie na ul. Foksal. Wlasnie w sklepie chemicznym. 15 zl za opakowanie, w ktorym jest 100 sztuk papierkow. Mysle, ze starczy mi do konca ciazy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś