Dodaj do ulubionych

bole stawow

IP: *.* 21.11.01, 09:39
Ciezarowki kochane,czy tez macie takie bole stawow rak??? ja ledwo nimi poruszam, w nocy budzi mnie przejmujacy bol... mozna cos na to poradzic??? rece mam ciut obrzekniete, ale niewiele, najgorsze jest jednak ten bol kazdej kosteczki i stawu...poradzcie cos!pozdrowionkaAsiaT
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: bole stawow IP: *.* 21.11.01, 11:26
      Niestety, jeśli to to co miałam to nic nie poradzisz...Ręce w nadgarstkach bola, brak czucia w palcach ?Nie pomne medycznej nazwy ale się zdarza w ciąży - u mnie znikło 1 m-c po porodzie.Nie wiadomo (wg mojej wiedzy), czemu powstaje - sa liczne hipotezy.Monika P
    • Gość: PETRA Re: bole stawow IP: *.* 21.11.01, 11:48
      AsiuMam to samo. Nie powiem, aby ręce były znacznie opuchnięte ale lekko są. Natomiast bolą mnie stawy - w nocy i troszkę rano ( po nocy, np. jeszcze teraz a jest już 12.00).Lekarz powiedział mi, że w nocy ręce nie "pracują" i zatrzymują w sobie wodę (powodująć lekką opuchliznę) przez co pobolewają. Staram się mniej pić.Ale i tak bolą ... :(PETRA
      • Gość: guest Re: bole stawow IP: *.* 21.11.01, 12:17
        Petra,ja wyczytalam, ze paradoksalnie,im wiecej pijesz, tym lepiej, bo to toksyny wyplukuje... ale dzisiaj wzielam juz panadol,moze chociaz na godzinke mi przejdzie... bo niewiele moge zrobic w domu tymi obolalymi rekami... fajnie, ze masz lepsze samopoczucie! juz niedlugo... u mnie jeszcze jakies 3-4 tygodnie, jutro ide do lekarza omawiac porod.:-)papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka