foot_stamps 31.10.09, 02:37 czy tylko ja sie starzeje? Wlasnie znalazlem stara plyte Born in the USA i juz 3 raz slucham tej plyty od poludnia. Jakiej muzyki sluchacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nad_oceanem Srednio. 31.10.09, 03:03 Ostatnio widzialem w mallu goscia ktory zatknal se filuternie w tylnej kieszeni bandane, jak to Springsteen lubial. Co za wioska, tudziez ki ..uj, se pomyslalem. Swoja droga jest na Swiecie tyle zayebistej muzy, niesamowite jak tluszcza jest podatna na holywodzki mejn strim. No ale gdyby nie byla podatna i umiala sama myslec, nie bylo by holywodu i tego calego cyrku. Niestety jest. foot_stamps napisał: > czy tylko ja sie starzeje? Wlasnie znalazlem stara plyte Born in the USA i juz > 3 raz slucham tej plyty od poludnia. > Jakiej muzyki sluchacie? Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: Lubi ktos Springsteena 31.10.09, 03:13 Tennessee Ford, moge sluchac godzinami Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Lubi ktos Springsteena 31.10.09, 04:15 a ja od paru tygodni jesse coock ,tak,tak ten z kanady,bylem na wystepi hehe dobre bylo Odpowiedz Link Zgłoś
internetrat.com Re: Lubi ktos Springsteena 31.10.09, 15:04 przynies flaszke tego co ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś