IP: *.* 12.01.02, 18:48
Jestem i mam sie dobrze.Bardzo serdecznie dziekuje za slowa otuchy.Przydaly sie!!!Naprawde.Obecnie jestem po burzliwej rozmowie z ojcem,ktory w koncu zaakceptowal fakt ze zostanie dziadkiem.Moge powiedziec ze jest kochany.Dziekuje mu za wszystko,wiem ze bedzie wspanialym dziadkiem.A chlopak???Najpierw wpadl w szal,byl w szoku,chcial odejsc...mysle ze przerosla go sytuacja.Jednak okazal sie bardzo rozsadny i zamieszkamy razem z moim ojcem.Szkola?jakos to bedzie,a tym czasem Pawelek skonczy swoje upragnione studia.Za jakis czas ktos zaopiekuje sie maluszkiem a i ja pojde do szkoly.Jeszcze raz bardzo serdecznie dziekuje za opiekuncze porady.A!!! wspolczucia dla dzieci pana Rambo.Niedajboze taka sytuacja...Moj ojciec jest kochany!!!DZIEKUJE TATO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 12.01.02, 18:54
      Jak miło czytać te słowa :-) Duża buźka!
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 12.01.02, 18:58
      A! I jeszcze jedno: mam nadzieję, że na stałe zagościsz na edziecku! :-)
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: jestem!!! IP: *.* 12.01.02, 19:47
      Hej Magda :)Nawet nie wiesz, jak się cieszę z tego że wróciłaś :) Na razie to tyle :)PozdrawiamBasia
    • Gość: Olunia Re: jestem!!! IP: *.* 12.01.02, 21:07
      Witaj wśród emam! :-)Cieszę się że Ci się wszystko tak dobrze układa! To wspaniale! Cieszę się razem z Tobą! Pozdrawiam serdecznie :-)Ola (i 27 tygodniowy brzusio)
      • Gość: Monika_A/P. Re: jestem!!! IP: *.* 13.01.02, 00:55
        Dasz radę i wszystko będzie O.K.powodzenia,Monika A/P.
        • Gość: kuraczek Re: jestem!!! IP: *.* 13.01.02, 07:00
          Magducha wielkie gratulację :).Odzywaj sie i pisz co u Ciebie. Jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz na priv. Całusów 1000000. kuraczek i Antoś
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 13.01.02, 11:49
      Magda! Super, :)))) że Ci się ułożyło. :)))) Gratuluję rozsądku, mądrości, miłości.... :love: Jesteś wspaniała :crazy:Pozdrawiam i życzę zawsze takiego optymizmu :hello: anuś
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 13.01.02, 19:54
      Magdziuwspanile, że taką podjęłaś decyzję.Wierz mi, że najgorsze są początki - a potem jest już tylko lepiej - wiem, bo jestem w 9 miesiącu i najgorzej wspominam pierwsze dwa miesiące.Gratuluję naprawdę mądrej decyzjiMoja przyjaciólka urodziła córeczkę mając 17 lat - najpierw był szok a teraz mają piękną 6 letnią pannice i wszyscy im zazdroszczą.Jakbyś chciała o coś zapytać - pisz na privapozdrowionkaGosia
    • Gość: Adzia Re: jestem!!! IP: *.* 14.01.02, 08:19
      Super, Magda! Widzisz, nie jesteś sama. Masz rodzinę i chłopaka, na których zawsze możesz liczyć. A i na tym forum zawsze usłyszysz dobre słowo.Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla dzidziusia. Wiesz, kiedy ja rodziłam, leżałam na sali poporodowej z taką młodą dziewczyną jak Ty - miała chyba ze szesnaście lat. Do dziś pamiętam taki widok: oboje śpią i tak ślicznie wyglądają razem - synek najedzony i szczęśliwy, a ona z rozburzonymi włosami, taka piękna i młodziutka, uśmiechała się przez sen...Madziu - życzę Ci samych pięknych doświadczeń związanych z macierzyństwem. To najtrudniejsza i najpiekniejsza rzecz na świecie.Kurczę, łezka się w oku kręci...pozdrawiam Agnieszka
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 14.01.02, 10:07
      Magda nawet nie wiesz jak sie ciesze z Twojego powrotu! Dasz sobie doskonale rade - wykazalas sie sila ducha no i odwaga!!! Gratulacje z okazji zostania mamusia! Uwierz mi tam w gorze ktos Cie nagrodzil dajac Ci to malenstwo. Badz dzielna i trzymaj sie cieplutko. Jesli bedziesz chciala "pogadac" z jakas ciezarowka o objawach i takich tam to pisz na maila. Duza buzkaAniaM i 27 tygodniowa Gabrysia (ciagle w brzusiu)
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 14.01.02, 10:35
      Magda, cieszę się razem z Tobš.Oby tak dalej wszystko się wcze?niej czy pó?niej układało.PozdrawiamMarta
    • Gość: guest Re: jestem!!! IP: *.* 14.01.02, 19:31
      A wiesz, że to Twoje JESTEM mówi także Twoje maleństwo? Czy to nie wspaniałe. Wiadomo, życie jest ciężki, różnie nas doświadcza, ale maleństwo to jest coś tak wspaniałego... Zawsze możesz przytulić, pożalić się na uszko, a jak przyjdzie dać buziaka. Ech to wspaniałe, życzę Ci samych najlepszych wrażeń i dośwaidczeń z Twoim dzidziusiem.Dorotka i 4-letnia Ola-przylepa oraz prawdopodobnie Zosia (39 tydzień)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka