Gość: AgaN IP: *.* 08.03.02, 12:34 Hej,Dziewczyny gdzie mozna znalezc, jak oddycha sie podczas poszcezgolnych faz porodu.Pozdrowienia,A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piola Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 15:37 Najlepiej nauczysz się tego w szkole rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiap. Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 16:14 Na ten temat jest troche w ksiazce ?W oczekiwaniu na dziecko?.Tak naprawde oddychania nie trzeba sie uczyc. W czasie porodu sama bedziesz wiedziala jak to robic. Organizm sam to doskonale reguluje (tak jak i porod), tylko nie trzeba sie bac. (stres to niestety zaburza a wtedy wyuczone oddychanie tez jest psu na bude).Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 17:40 Hej! Ja nauczyłam się oddychać w szkole rodzenia, polecam! Tam można na prawdę to wyćwiczyć i o wszystko polożną zapytać.Pozdrawiam!Powodzenia!Ola i 35-tygodniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczka Re: oddychanie IP: *.* 10.03.02, 20:51 A ja oddychałam tak, jak kazało mi moje ciało. Oddychanie naprawdę pomaga!Jeśli chcesz, to odezwij się, a przeskanuję Ci artykuły o oddychaniu z różnych gazet.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_G Re: oddychanie IP: *.* 11.03.02, 13:20 Witam!ja też bym chciała przeczytać te artykuły! Nie mogłam chodzic do szkoły rodzenia, ale to nie znaczy chyba, że nie urodzę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: oddychanie IP: *.* 11.03.02, 20:37 Rowniez bylabym wdzieczna za te artykuly. Nie moge chodzic do szkoly rodzenia, ale chcialabym przygotowac sie mimo tego jak najlepiej do poroduKarolina Odpowiedz Link Zgłoś