Dodaj do ulubionych

oddychanie

IP: *.* 08.03.02, 12:34
Hej,Dziewczyny gdzie mozna znalezc, jak oddycha sie podczas poszcezgolnych faz porodu.Pozdrowienia,A
Obserwuj wątek
    • Gość: piola Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 15:37
      Najlepiej nauczysz się tego w szkole rodzenia
      • Gość: kasiap. Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 16:14
        Na ten temat jest troche w ksiazce ?W oczekiwaniu na dziecko?.Tak naprawde oddychania nie trzeba sie uczyc. W czasie porodu sama bedziesz wiedziala jak to robic. Organizm sam to doskonale reguluje (tak jak i porod), tylko nie trzeba sie bac. (stres to niestety zaburza a wtedy wyuczone oddychanie tez jest psu na bude).Kaska
    • Gość: Olunia Re: oddychanie IP: *.* 08.03.02, 17:40
      Hej! Ja nauczyłam się oddychać w szkole rodzenia, polecam! Tam można na prawdę to wyćwiczyć i o wszystko polożną zapytać.Pozdrawiam!Powodzenia!Ola i 35-tygodniowy :bounce:
    • Gość: janeczka Re: oddychanie IP: *.* 10.03.02, 20:51
      A ja oddychałam tak, jak kazało mi moje ciało. Oddychanie naprawdę pomaga!Jeśli chcesz, to odezwij się, a przeskanuję Ci artykuły o oddychaniu z różnych gazet.Pozdrawiam.
      • Gość: Ania_G Re: oddychanie IP: *.* 11.03.02, 13:20
        Witam!ja też bym chciała przeczytać te artykuły! Nie mogłam chodzic do szkoły rodzenia, ale to nie znaczy chyba, że nie urodzę :-)Pozdrawiam
        • Gość: Kaka Re: oddychanie IP: *.* 11.03.02, 20:37
          Rowniez bylabym wdzieczna za te artykuly. Nie moge chodzic do szkoly rodzenia, ale chcialabym przygotowac sie mimo tego jak najlepiej do poroduKarolina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka