Dodaj do ulubionych

Hyperchromia

IP: *.* 03.04.02, 09:21
Wczoraj odebrałam wynik z morfologii krwi i mam jakaś dodatkową uwagę: Hyperchromia(+), czy może któraś z was spotkała się z czymś takim bo ja nie mam zielonego pojęcia co to może oznaczać i nigdzie nie mogę znaleźć i nformacji na ten temat. Jestem w 24 tygodniu ciąży i mam nadzieję że to nic ważnego.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: piterwrona Re: Hyperchromia IP: *.* 14.04.02, 11:43
      hyperchromia to podwyzszenie poziomu chromu we krwi.musisz zasiegnac porady lekarza ale wydaje mi sie ze to nic groznego pozdrawiam PIOTR
      • Gość: piterwrona 12-19 czerwiec IP: *.* 14.04.02, 11:51
        witam!Dawno juz tutaj nie zaglądałem ale to z powodu braku czasu!pamietam kiedy napisalem tutaj pierwszy post. bylo to w pazdzierniku kiedy dowiedzialem sie ze moja mlodsza siostra spodziewa sie dziecka.czas plynie nieublagalnie jest juz polowa kwietnia a miedzy 12-a19 czerwca zostane wujkiem to niesamowite :)to niebywale widywac moja siostre w takim stanie widze jak kazdegoi dnia zmienia sie fizycznie, duchowo...widze jak budzi sie w niej macierzynstwo ...to w koncu jej pierwsza ciaza.pomyslicie pewnie po co ja wam to pisze? :)Pozdrawiam mocno a w szczegolnosci mamy czerwcowe!!trzymajcie sie ciepło powodzenia!!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka