Dodaj do ulubionych

HAHA- lekarze....

IP: *.* 12.04.02, 18:13
przeczytajcie sobie, co sie dzieje we Francji: :)"12.4.Saint-Etienne - 30-letnia Francuzka, matka 2-letniej dziewczynki, została przyjęta do szpitala z powodu dolegliwości wątrobowych i silnych bólów. Po dwóch godzinach urodziła dziecko - podały w piątek źródła szpitalne.Cierpiąca na silne bóle brzucha urzędniczka merostwa w Saint- Etienne, na wschodzie Francji, wezwała pogotowie w nocy z wtorku na środę.Lekarz powiedział kobiecie, że wygląda jakby była w ciąży, ale uznał, iż źródłem jej dolegliwości jest niewątpliwie wątroba, którą uważa za bardzo powiększoną.":) :) :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sawlb Re: HAHA- lekarze.... IP: *.* 12.04.02, 18:57
      A ja, slyszac o takich przypadkach, zastanawiam sie zawsze jak to sie stalo,ze taka babka nie wiedziala o wlasnej ciazy.:crazy: Zwlaszcza,ze miala juz jedna za soba.W ktorym miesiacu ona urodzila to dziecko? Toz to trzeba byc z kamienia by wszystkie te ewolucje i `bombardowanie` od wewnatrz traktowac jak normalke. Wyobrazacie to sobie???!!Szok!!!!!!!!! Jesli ona sie nie zorientowala to co tu zarzucac lekarzowi?????
      • Gość: asia.d.d Re: HAHA- lekarze.... IP: *.* 13.04.02, 14:48
        czyli w zasadzie tyTul posTu powinien brzmiec-HA HA KOBIETY....
      • Gość: Adzia Re: HAHA- lekarze.... IP: *.* 15.04.02, 06:49
        Ano właśnie - tym bardziej, że jedną ciążę już przeżyła :what:Ale takie rzeczysię zdarzają, serio. Moja kumpelka opowiadała mi o dziewczynie ze studiów, która skarżyła się, że tak strasznie tyje, chociaż jest ciągle na diecie, i to tak rygorystycznej, że aż jej się miesiączka zatrzymała ;-) Wyobrażacie sobie? Słowa nie powiem...
    • Gość: mwilczynska Re: HAHA- lekarze.... IP: *.* 14.04.02, 19:18
      A czy ten artykuł to nie był jakiś żart primaaprilisowy?Gośka
    • Gość: Didi Re: HAHA- lekarze.... IP: *.* 15.04.02, 12:49
      A mojej kolezance w ciazy lekarz powiedzial, ze cos jest nie tak z dzieckiem (na podstawie badania USG), poniewaz jakos dziwnie slyszy bicie serca, jakby w roznych miejscach naraz, a ona ... urodzila blizniaki (to bily dwa serca!). Hihihi. Ewa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka