ania20071 29.11.06, 09:35 sluchajcie, co jesc tak profilaktycznie, zeby przeziebienia nie podlapac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irlaaa Re: co na przeziebienie 30.11.06, 10:11 Profilaktycznie jak i objawowo polecam czosnek. Ma działanie przeciwbakteryjne. I jest naturlanym antybiotykiem. Żeby zniwelować choć trochę przykry zapach dobrze jeśc go razem z natką pietruszki lub popijać jogurtem naturalnym. Jak kroje sobie na chlen z masłem plus sól zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
rybcka Re: co na przeziebienie 30.11.06, 13:35 ja polecam lemoniadę własnej produkcji: dzbanek wody + 2 cytryny + cukier do smaku. Daje dużo witaminki C i jest zupełnie naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: co na przeziebienie 30.11.06, 13:57 ubierać się odpowiednio do pogody...i brzuch zasłaniać.. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: co na przeziebienie 09.12.06, 13:11 homeopatyczny lek osciloccocinum. mozna brac i profilaktycznie i jak juz zachorujesz. ja sie wyleczylam juz 5 razy w ciazy z przeziebienia albo grypy Odpowiedz Link Zgłoś