Dodaj do ulubionych

Biegunka-co robic?

IP: *.* 18.07.02, 05:55
na poczatku mnie to nawet smieszylo, powiedzmy urozmaicenie w wizytach w toalecie, ale po calym dniu wcale nie jest lepiej , a raczej gorzej. Co ja moge zrobic? w 38 miesiacu ciazy? Zjadlam duzo czekolady, bardzo duzo ,moze to od tego, ale zeby az tak? Macie moze jakies sprawdzone, bezpieczne sposoby? Zaraz mnie rozsadzi, do tego jeszcze boli(chyba) zoladek, dosyc wysoko , nie jestem pewna co to. KasiaPS.Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromba Re: Biegunka-co robic? IP: *.* 18.07.02, 07:32
      a próbowałaś węgiel?zresztą w 38 tygodniu może po prostu organizm przygotowuje siędo porodu? zdaje się, że tuż przed porodem można czasami dostać rozwolnienia (nie będę ci musieli już robić lewatywy :D :D)
    • Gość: agax3 Re: Biegunka-co robic? IP: *.* 18.07.02, 09:13
      Zdoświadczenia polecam "Smectę" - w aptece bez recepty, dobra też dla małych dzieci, nie wchłania się do organizmu, dziala tylko na układ trawienny. Do jedzenia lepsze bannany niż czekolada. Ale ostrzegam długotrwała biegunka może wywołać przedwczesne skurcze i poród. Często to też naturalny sygnał zbliżającego się porodu. Może lepiej idź do swojego lekarza.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka