Dodaj do ulubionych

Kiedy widać serduszko?

IP: *.* 09.09.02, 19:27
Kochaniutkie Kiedy widać na usg serduszko dzidzi (licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki)? Jestem chyba na początku 7 tygodnia (licząc od miesiączki) i lekarz kazała mi przyjść za dwa tygodnie (teraz za 11 dni). A ja się troszkę martwię, chociaż pani doktor mówiła, że wszystko w porządku (tzn. tak mi przetłumaczyła koleżanka tłumaczka z którą byłam w gabinecie). Słyszałam różne wersje, także taką, że w 8 tygodniu.Chyba wszystko dobrze?Cytrynka
Obserwuj wątek
    • Gość: sebo Re: Kiedy widać serduszko? IP: *.* 10.09.02, 07:06
      Ja byłam na USG przezpochwowym w 9 tygodniu. Fasolka była maluteńka ale serducho biło jak dzwon. Takie USG jest dokładniejsze zwłaszcza na początku i powiem szczerze, że byłam mile zaskoczona bo po opowieściach znajomych spodziewałam się zupełnie czegoś innego.
    • Gość: Mika.L Re: Kiedy widać serduszko? IP: *.* 10.09.02, 10:42
      Witaj Cytrynko;Ja moje maleńkie serduszko zobaczyłam dokładnie na samym poczatku 8 tegodnia. Nie widziałam co prawda jeszcze żadnego wyraźnego kształtu maluszka (na ekranie była fasolka) ale widziałam bijące serduszko. 8 czy 9 tydzień to bez róznicy, nie masz sie czym martwić.PozdrawiamMika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka