Gość: Martucha75 IP: *.* 24.03.03, 11:44 Kiedy należy zrobić test aby mieć absolutną pewność? Jakoś nie chce mi się wierzyć w te co mają wskazywać wynik w 7-10 dni po zapłodnieniu Które testy są najbardziej niezawodne?Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona_marysia Re: kiedy test? IP: *.* 24.03.03, 12:02 test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej (mniej lub bardziej) miesiączki. Ja zrobiłam wcześniej i nie było tej drugiej wyczekiwanej kreseczki Powtórzyłam pare dni później (czyli mniej więcej w dniu (nie)spodziewanej miesiączki i BYŁA!!!!!!!!!!!Podobno najlepsze są testy z dzidziusiem w ręczniczku na opakowaniu, ale nie pamiętam jak się nazywają "Quick...."?Pozdrawiam i życzę kreseczki!!Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannaz Re: kiedy test? IP: *.* 24.03.03, 16:06 ja też polecam ten test dzidziuś zawinięty w rózowy ręczniczek. Ten test ma zaletę, że wynik (pozytywny ) utrawalony jest na zawsze tzn. nie blaknie i jest super pamiątka.PozdrawiamJoannaz Odpowiedz Link Zgłoś