izabelix 04.04.03, 21:13 jaka jest normalna temperatura u kobiety w ciąży?? 37.0 czy wyższa?? niższa?? pytanie z cyklu głupiutkie ale nigdzie nie mogę tego znaleć:> Iz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slonko31 Re: temperatura w ciąży 04.04.03, 22:14 Jest taki skok temperatury w czasie cyklu, który świadczy o tym o początku niepłodnych dni. Jeżeli ten skok, czyli podwyższona temperatura nie spadnie po kilku dniach (spadek sygnalizuje krwawienie) i utrzymuje się 20 dni, to oznacza, że jesteś w ciązy. Oczywiście w ciągu tych 20 dni nie występuje krwawienie. Aha! Ta podwyższona temperatura to okolice 37 stopni. Może być kreska mniej lub więcej.Nie wiem czy pomogłam, ale intencje były dobre. Trzymaj się! Słonko, które od 5 dni nie ma okresu i ma podwyższoną temperaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelix Re: temperatura w ciąży 04.04.03, 22:31 dzieki za podpowiedz ja akurat jestem juz w 10tym tygodniu) no i jakos dopiero dzis zmierzylam temperature bo mnie zaczela glowa bolec a tu 37,4 wiec sie zastanawiam czy juz odbiegam od normy czy jeszcze nie i jaka ona wogole jest) Iz Odpowiedz Link Zgłoś