06.02.07, 20:10
Dziewczyny mam bardzo goraca prosbe,napiszcie co sadzicie-bo juz mnie skreca z niepewnosci i
ciekawosci- moze w koncu sie udalo.
Moj przypadek przedstawia sie nastepujaco:cykle srednio 25/26dni.Bylo przytulanko w 9dc(ladny
plodny sluz).Owulka powinna byc w 10dc.Dzis rano 21c robilam test-niestety wyszedl
negatywny.Zrobilam bo ludzilam sie ze moze.....sie udalo.....W rzadnym z moich starankowych cykli
jeszcze sie tak nie czulam jak w tym i dlatego postanowilam sie przetestowac przed terminem@.
Od ok 2tyg pobolewa mnie podbrzusze jak na @ a dol brzucha jest twardy i troche nabrzmialy.Caly
czas obserwuje duzo sluzu(do tej pory mialam raczej z nim problemy)Do tego dostalam jakiegos
nadludzkiego powera-energia wprost mnie rozpiera a wieczorem padam na nos.Do tego raz mi
zimno raz goraco normalnie pomyslalabym ze mnie grypsko bierze.Ze strony piersi zadnych
objawow.
No naprawde nie wiem co sie dzieje z moim organizmem moze to jakies zapalenie jajnikow czy co?
Wypowiedzcie sie pls
Obserwuj wątek
    • astralgirl Re: Ciaza? 06.02.07, 20:42
      Trzymam kciuki aby się udało!!! My staraliśmy się 18 miesięcy i w końcu się
      udało ale nie raz mi się wydawało, że to już i niestety był fałszywy alarm.
      Skończyliśmy w klinice leczenia niepłodności i chyba nam pomoglismile bo jestem w
      13 tc. Każdy organizm jednak jest inny więc trzymam za Ciebie kciuki bo objawy
      jakie masz są obiecującesmile U mnie na początku pojawiła się senność, po
      powrocie z pracy po prostu padałam...jak zrobiłam test w pierwszym dniu
      spodziewanej miesiączki to wyszedł negatywnie ale lekarz kazał mi zrobić B hcg
      z krwi i wtedy się dowiedzieliśmysmile a tydzień później test już również pokazał
      pozytywny wynik. Życze Ci abys nie musiała czekać na maleństwo tyle co my!
      • buba124 Re: Ciaza? 06.02.07, 20:54
        Dziekuje Ci bardzo za odp.I podziwiam i z serca gratuluje wink!!!!
        Tyle miesiecy staran....brrr, musialo Ci byc nieraz bardzo trudno.Ja dopiero na poczatku staranek.To moj
        2 planowany i obliczany cykl.Wczesniej bylo spontanicznie-bez obliczen.To wczesniej to rok.I troszke sie
        martwie ze cos nie tak i tez mnie czeka leczenie i te wszystkie badania....no i zegar u mnie juz bije...
        Ten cykl jest ewidentnie inny ale mysle sobie ze albo to infekcja albo moja psychika cos sobie
        wydumala...ech sama juz nie wiem co mam myslec...
        • doral2 Re: Ciaza? 06.02.07, 22:07
          pisze się w "Żadnym" a nie rzadnym....poza tym albo ciąża, albo nie, na dwoje
          babka wróżyła...my tu nie wróżki...
          • agamama123 Re: Ciaza? 06.02.07, 22:08
            Czy tak siężko jest napisać owulacja, temperatura?????
            • deela w moich fusach 06.02.07, 22:55
              rasowo zakreconych w lewo trzykrotnie widze ze wiatr wieje ze wschodu
              • donatella.v Re: w moich fusach 07.02.07, 13:22
                poczekaj przemysle to jeszcze raz.... hmmmm czy to
                ciąża???????????????!!!!!!!!!!!!!!
                • sabka22 donatella.v 07.02.07, 13:35
                  dziewczyno po co sie wypowiadasz wogóle?juz w drugim poscie kpisz sobie z
                  dziewczyn które proszą o porade.Jak nie masz ochoty to sie nie wypowiadaj,wejdz
                  na forum dla idiotek jesli takie znajdziesz!powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka