amistad22 12.02.07, 07:41 Wczoraj mój mąż oberwał "kopniaki" od naszego maleństwa!Jestem w 22 tc. i wczoraj mąż po raz pierwszy poczuł ruchy i to bardzo wyraźne,ale cudowne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astronia Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 09:40 8 mc temu mój mąż złapał mnie za brzuch i się przytulił a nasz szkrab jak mu kopa zasunął............śmialiśmy się ze zazdrosny Odpowiedz Link Zgłoś
atenette Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 10:33 Moj niesamowicie wczesnie bo juz w 17tc dal sporego kopniaka tatusiowi . I co ciekawe za kazdym razem jak moj maz polozy reke na moim brzuchu to malenstwo kopie mocniej . Odpowiedz Link Zgłoś
eleonoe Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 12:12 dziewczyny powiedzcie jak to jest, jestem w 28 tygodniu ciazy,wszystko jest ok ale cos moj dzidzius jest bardzo spokojny, czuje tylko delikatne kopniecia jakby motylek tak wiec moj maz nie wyczul jeszcze zadnych kopniakow.zaczynam sie martwic Odpowiedz Link Zgłoś
spoti Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 12:15 Moje słoneczko dziś mnie obudziło Kopie dość mocno chwilami-aż brzuszek podskakuje a to dopiero 24tc. Ostatnio jednak jak Tatuś chce poczuć kopniaki to przestaje Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:10 spoti napisała: > Moje słoneczko dziś mnie obudziło Kopie dość mocno chwilami-aż brzuszek podskakuje a to dopiero 24tc. Ostatnio jednak jak Tatuś chce poczuć kopniaki to prze staje hehehe, poczekaj jak sobie twoje słoneczko zrobi z twojej wątroby trampolinę Odpowiedz Link Zgłoś
eidbell Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 11:11 hejka! ja jakos w okolicach 18. tyg zaczelem dostawac wyrazne kopniaki, teraz jestem w 28. tyg, mały jest bardzo spokojny ale jak juz da o sobie znać to na maksa. Mąż tez zazwyczaj ma szczescie zeby poczuc jak maly sie wierci. Ale i tak jest śpiochem. Jak bylismy na 3D w 22tyg. to lekarz sie śmiał bo małego przez 20 min badania nic nie chcialo obudzic zadne ruchy, ani zaczepianie.. a teraz jak chce go troche pozaczepiac to masuje sobie chwile brzuch np oliwką, co jest mile i dla mnie i dla niego, potem zawsze sie powierci. a wasze bejbiki mocno fikają? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_gadek Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 13:06 jestem w 18tc i chyba się zaczęło czuję na razie tylko dziwne muskanie w brzuszku ale pewnie z każdym dniem zacznie się ono coraz mocniej nasilac )) Odpowiedz Link Zgłoś
asiag6 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:03 wspaniałe uczucie prawda??? my jesteśmy w 28 tygodniu, dzidziuś ułożony jest od samego początku poprzecznie w dzien czasem wydaje mi sie ze jest mało ruchliwy, ale to pewnie dlatego, ze aktywnie spedzam dnie, za to wieczorem nic nie przeszkadza mu w kopaniu mamusi:0 kopniaki rzeczywiscie czasem sa mocne brzuch faluje, a tatus sie cieszy ostatnio chcial posłuchac brzuszka i dostał kopniaka centralne w "ucho".... madre te dzieciaczki, prawda? przypominaja o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
anaw29 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:48 moja córeczka jest bardzo ruchliwa szczególnie wieczorami. jednak jak tatuś chce poczuć kopniaki i kładzie rękę na brzuszku to od razu przestaje. dopiero delikatny masaż uruchamia ponowną lawinę kopniaków. za to w nocy kopie tatusia po plecach jak przytulę się do niego brzuszkiem. w tej chwili też rozrabia - chyba wie, że o niej piszę... Odpowiedz Link Zgłoś