Dodaj do ulubionych

ruchy maleństwa

12.02.07, 07:41
Wczoraj mój mąż oberwał "kopniaki" od naszego maleństwa!Jestem w 22 tc. i
wczoraj mąż po raz pierwszy poczuł ruchy i to bardzo wyraźne,ale cudowne
uczucie smile
Obserwuj wątek
    • astronia Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 09:40
      8 mc temu mój mąż złapał mnie za brzuch i się przytulił a nasz szkrab jak mu
      kopa zasunął............śmialiśmy się ze zazdrosny smile
      • atenette Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 10:33
        Moj niesamowicie wczesnie bo juz w 17tc dal sporego kopniaka tatusiowi smile. I co
        ciekawe za kazdym razem jak moj maz polozy reke na moim brzuchu to malenstwo
        kopie mocniej smile.
        • eleonoe Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 12:12
          dziewczyny powiedzcie jak to jest, jestem w 28 tygodniu ciazy,wszystko jest ok ale cos moj dzidzius jest bardzo spokojny, czuje tylko delikatne kopniecia jakby motylek tak wiec moj maz nie wyczul jeszcze zadnych kopniakow.zaczynam sie martwic
          • spoti Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 12:15
            Moje słoneczko dziś mnie obudziłosmile Kopie dość mocno chwilami-aż brzuszek podskakuje a to dopiero 24tc. Ostatnio jednak jak Tatuś chce poczuć kopniaki to przestajesmile
            • doral2 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:10
              spoti napisała:

> Moje słoneczko dziś mnie obudziłosmile Kopie dość mocno chwilami-aż brzuszek
              podskakuje a to dopiero 24tc. Ostatnio jednak jak Tatuś chce poczuć kopniaki to
              prze stajesmile

hehehe, poczekaj jak sobie twoje słoneczko zrobi z twojej wątroby trampolinę smile
    • eidbell Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 11:11
      hejka! ja jakos w okolicach 18. tyg zaczelem dostawac wyrazne kopniaki, teraz jestem w 28. tyg, mały jest bardzo spokojny ale jak juz da o sobie znać to na maksa. Mąż tez zazwyczaj ma szczescie zeby poczuc jak maly sie wierci. Ale i tak jest śpiochem. Jak bylismy na 3D w 22tyg. to lekarz sie śmiał bo małego przez 20 min badania nic nie chcialo obudzic zadne ruchy, ani zaczepianie.. a teraz jak chce go troche pozaczepiac to masuje sobie chwile brzuch np oliwką, co jest mile i dla mnie i dla niego, potem zawsze sie powierci. a wasze bejbiki mocno fikają? pozdrawiamsmile
      • a_gadek Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 13:06
        jestem w 18tc i chyba się zaczęło wink czuję na razie tylko dziwne muskanie w
        brzuszku ale pewnie z każdym dniem zacznie się ono coraz mocniej nasilac wink))
        • asiag6 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:03
          wspaniałe uczucie prawda???
          my jesteśmy w 28 tygodniu, dzidziuś ułożony jest od samego początku poprzeczniesad w dzien czasem wydaje mi sie ze jest mało ruchliwy, ale to pewnie dlatego, ze aktywnie spedzam dnie, za to wieczorem nic nie przeszkadza mu w kopaniu mamusi:0 kopniaki rzeczywiscie czasem sa mocnesmile brzuch faluje, a tatus sie cieszysmile ostatnio chcial posłuchac brzuszka i dostał kopniaka centralne w "ucho"....
          madre te dzieciaczki, prawda? przypominaja o sobie.
          • anaw29 Re: ruchy maleństwa 12.02.07, 14:48
            moja córeczka jest bardzo ruchliwa szczególnie wieczorami. jednak jak tatuś
            chce poczuć kopniaki i kładzie rękę na brzuszku to od razu przestaje. dopiero
            delikatny masaż uruchamia ponowną lawinę kopniaków. za to w nocy kopie tatusia
            po plecach jak przytulę się do niego brzuszkiem. w tej chwili też rozrabia -
            chyba wie, że o niej piszę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka