mamuniadzidzi 07.03.07, 17:37 Niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży. SUPER Tylko, że jedno spędza mi sen z powiek... otóż kicham dość mocno i boję się przez to kichanie wypchnę dzidzię . Czy moje obawy są słuszne? Pocieszcie mnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
id.kulka Re: Kichaj dziewczyno na zdrowie! :DD 07.03.07, 17:53 Tylko jak będziesz robiła siusiu, to się nie spinaj za mocno, bo wysiusiasz dzidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
klamika :)))) 07.03.07, 18:04 Sorki,ale w takim razie nie rob kupy przez okres ciazy, bo to czasem jest parcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sheer.chance Re: kicham, boję się... 07.03.07, 18:53 Oczywiscie, ze twoje obawy sa sluszne. Zwlaszcza, jak dzidzi zagniezdzilo sie, przez pomylke, w jamie nosowej. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: kicham, boję się... 07.03.07, 20:06 sheer.chance napisała: > Oczywiscie, ze twoje obawy sa sluszne. > Zwlaszcza, jak dzidzi zagniezdzilo sie, przez pomylke, w jamie nosowej. ...albo na migdałkach... Ajjj. Odpowiedz Link Zgłoś
marieroos mamuniadzidzi robi sobie z nas jaja... 07.03.07, 19:49 Ale mi to nie przeszkadza Tez czasem lubie sobie pozartowac Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: kicham, boję się... 07.03.07, 20:11 Oczywiście że słuszne. na pewno wypchniesz, przeciez w trakcie porodu tez ciągle się kicha i dzięki temu dziecię wypycha. Więc do dnia porodu - nie kichaj. P.S. Dobrze się bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: kicham, boję się... 08.03.07, 10:12 Twoje obawy są jak najbardziej słuszne. Jest taka afroamerykańska metoda, polegające na mocnym dociśnięciu palcem szyjki macicy podczas kichania, w późniejszej ciąży, można tym palcem wyczuć np stópkę dziecka i je pogilgotać, stąd własnie biorą się ruchy dziecka, kiedy mamy piszą "maluszek mnie kopnął". Zdaję sobie zprawę, że trzymanie palca w pochwie może być krępujące np w pracy, dlatego już od pierwszych dni większość przyszłych mam bierze L4, za które potem jest tak napiętnowana na forum, a co mają biedne napisać? Że idą z powodu skrępowania grzebaniem w majtkach w miejscu pracy? Więcej empatii dziewczyny! ps. amiętaj o krótkich paznokciach, aby przypadkiem nie naruszyć delikatnej skórki swojej dzidziulinki, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: kicham, boję się... 08.03.07, 11:07 ROTFL!!! Idę po L4 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi wez i dla mnie, bo dzis mam wzdecie 08.03.07, 14:56 jakbym sie swiezej trawy nazarla ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karola_19 O w mordę... 08.03.07, 11:15 ale jesteście artystki. W następnej ciąży posiedze chyba od początku na L4. Odpowiedz Link Zgłoś