kamilla861 10.04.07, 20:17 Jestem w 18tyg ciązy.Rozmawialam z kolezanka i ona powiedziala mi ze burczenie w brzuchu to znaczy ze dziecko sie w tym momencie rusza.Ciekawa jestem czy to jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Mam pytanie....hehe dobre:) 10.04.07, 20:20 Większej bzdury nie słyszałam To nie ma nic wspólnego z ruchami dziecka. Po prostujelita pracują i inne organy też Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_29 Re: Mam pytanie.... 10.04.07, 20:25 Dziecko jeśli kopie to nie burczy Kopania nie słychać tylko je czuć. Czujesz je jako muśnięcia od wewnątrz, tzw efekt motyla czyli takie wewnętrze migotanie, ale bez "odgłosów". Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Mam pytanie.... 11.04.07, 08:01 a kolezanka czerpie swa wiedze od szamanki z pobliskiego pueblo? Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Do adamari1 11.04.07, 14:46 Droga adamari1 - czy Twój cięty język to efekt uboczny ciąży czy Ty już zawsze musisz obowiązkowo "brać udział" w każdej dyskusji, werbalnie pacyfikując każdą mamę, sprawiając jej przykrość i robić z niej półgłówka? Niejednokrotnie śmieszą mnie "problemy" poruszane na tym forum i podzielam Twoje rozbawienie ale daleko mi do tak brutalnego traktowania kobiet, które z najczystszymi intencjami szukają pomocy. Obserwując na Twoją forumową aktywność stwierdzam, że jesteś niezmiernie dyspozycyjna, zatem masz wystarczająco dużo czasu, aby zagłębić sie w tematy, które Cię interesują. I tu "zapomniał wół jak cielęciem był", bo nie od zawsze byłaś taka wyedukowana i z cała pewnością jak każda z nas popełniłaś nie jedno głupstwo. Dlatego wierząc w Twój rozsądek i w szacunku dla twojej kolosalnej wiedzy ogólno-naukowej apeluje do Ciebie, abyś darowała sobie ten cynizm podszyty brakiem szacunku do każdej kobiety, która odwiedza to forum, a jej pytanie "wydaje się" być dla Ciebie infantylne. Z poważaniem Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś