Dodaj do ulubionych

Mam pytanie....

10.04.07, 20:17
Jestem w 18tyg ciązy.Rozmawialam z kolezanka i ona powiedziala mi ze burczenie
w brzuchu to znaczy ze dziecko sie w tym momencie rusza.Ciekawa jestem czy to
jest prawda.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Mam pytanie....hehe dobre:) 10.04.07, 20:20
      Większej bzdury nie słyszałam
      To nie ma nic wspólnego z ruchami dziecka.
      Po prostujelita pracują i inne organy teżsmile
      Pzdr.Gosia
    • joaska_29 Re: Mam pytanie.... 10.04.07, 20:25
      Dziecko jeśli kopie to nie burczy smile Kopania nie słychać tylko je czuć.
      Czujesz je jako muśnięcia od wewnątrz, tzw efekt motyla czyli takie wewnętrze
      migotanie, ale bez "odgłosów".
    • adamari1 Re: Mam pytanie.... 11.04.07, 08:01
      a kolezanka czerpie swa wiedze od szamanki z pobliskiego pueblo?
      • paniwaz Do adamari1 11.04.07, 14:46
        Droga adamari1 - czy Twój cięty język to efekt uboczny ciąży czy Ty już zawsze
        musisz obowiązkowo "brać udział" w każdej dyskusji, werbalnie pacyfikując każdą
        mamę, sprawiając jej przykrość i robić z niej półgłówka? Niejednokrotnie śmieszą
        mnie "problemy" poruszane na tym forum i podzielam Twoje rozbawienie ale daleko
        mi do tak brutalnego traktowania kobiet, które z najczystszymi intencjami
        szukają pomocy. Obserwując na Twoją forumową aktywność stwierdzam, że jesteś
        niezmiernie dyspozycyjna, zatem masz wystarczająco dużo czasu, aby zagłębić sie
        w tematy, które Cię interesują. I tu "zapomniał wół jak cielęciem był", bo nie
        od zawsze byłaś taka wyedukowana i z cała pewnością jak każda z nas popełniłaś
        nie jedno głupstwo. Dlatego wierząc w Twój rozsądek i w szacunku dla twojej
        kolosalnej wiedzy ogólno-naukowej apeluje do Ciebie, abyś darowała sobie ten
        cynizm podszyty brakiem szacunku do każdej kobiety, która odwiedza to forum, a
        jej pytanie "wydaje się" być dla Ciebie infantylne. Z poważaniem Pani Wąż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka