abkasia 25.05.07, 23:03 czy ktoras z was uzywala antidralu( srodek miejscowo dzialajacy na nadmierne pocenie sie)w czasie ciazy?? czy nie zaszkodzi on maluszkowi jesli go uzyje gora 2 razy w tyg?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natasha20 Re: antidral a ciaża 26.05.07, 16:04 Lekarz nie widzial przeciwskazan. Natomiast - nie wiem, czy to kwestia podwyzszonej wrazliwosci skory w ciazy - ja to zrobilam raz iwiece nie mam zamiaru. Uzywalam go dosc czesto, wiec, ze nie nalezy go stosowac po depilacji itepe. Zrobilam wsyztsko zgodnie z instrukcja, a po prostu wyłam z bólu. Dziś mija 3 dzień, a skóra jest nadal bardzo podrażniona. Weź to pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: antidral a ciaża 26.05.07, 17:19 podraznienia to ja swietnie znosze....wole to niz to co sie dzieje jak go nie uzywam. Ale obawialam sie ze w ciazy nie mozna go stosowac dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: antidral a ciaża 27.05.07, 11:32 Też jestem ciekawa czy mozna go stosować.Wcześniej go używałam i chyba jako jedyny z antyp działał jak powinien. Odpowiedz Link Zgłoś