barbie26 02.10.07, 10:01 miałam w 32 tc, podobno juz nie będę miała więcej usg, Tak powiedział lekarz. Skąd więc lekarz bedzie wiedział ile waży dzidzia na koniec ciąży i czy np. nie jest owinieta pępowina, czy nie ma za mało wód płodowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda_271 Re: ostatnie usg 03.10.07, 07:07 Bez sensu, przecież usg możesz mieć ile razy tylko zechcesz, ja tak mam, co wizyta to usg - płacisz to wymagasz Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ostatnie usg 03.10.07, 07:19 nie wiem, jak to z tym jest, ja nie miałam usg. Odpowiedz Link Zgłoś
dziagu Re: ostatnie usg 03.10.07, 09:59 Ja zrobiłam sobie ostatnie płatne usg w 38 tc. Sprawdza się ułożenie dziecka, jego wagę i czy jest owinięte pępowiną. Lekarz uprzedził mnie, że to usg nie jest konieczne, sama chciałam je zrobić na wszelki wypadek. Dziewczyny piszą, że usg robi się także przy przyjęciu na porodówkę, więc to moje w 38 tc było trochę na wyrost (teraz jestem w 39tc). Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: ostatnie usg 03.10.07, 10:01 Przy przyjeciu do porodu robili mi usg. Odpowiedz Link Zgłoś