kaja2003 01.12.03, 18:18 czesc, laski z brzuszkami dajcie znak sygnal.Ja jestem w 6 miesiacu i mam prognoze na 31 marca. Mloda krew tak mnie kopie , ze zaraz oddam. Do usłyszenia. kasia i rozrabiaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corecki Re: ciężaróki z krakowa 01.12.03, 22:15 Czesć. Ja obecnie jestem w 38 tygodniu. Dzidzia mniej bryka ale tez daje do wiwatu zwłaszcza że strasznie uciska pęcherz przy każdym ruchu. Przygotuj się ze Twój SKARB jeszcze nieźle Ci " nakopie" ale z miłości osobiscie. Pozdrawiam Agnieszka i Bąbel. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 Re: ciężaróki z krakowa 02.12.03, 11:35 Czesc, kurcze ja juz slepne, wiedzialam , ze juz zalozylam temat z szukaniem ziomków krakowskich, a dzis zalożylam drugi , bo tego nie widziala. O rany Ty lada chwila mozesz urodzic! Trzymam kciuki. Mow ; gdzie rodzisz? masz rodzinny poród? Zrobilas juz zakupy dla malutkiej , jakie szykujesz imie? W której czesc krakowaa mieszkasz? Jka bys miala ochote napisac na maila to podaje ortynska@interia.pl Ja niestety mam internet do 14 grudnia a potem koniec ;-((((((((((((((((((( Pozdrawiam kasia i maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
corecki Re: ciężaróki z krakowa 02.12.03, 11:51 Czesć. Tak dokładnie to mieszkam na samym początku Wieliczki gdzie z mężem kupiliśmy mieszkanko. co do porodu to faktycznie może to być w każdej chwili - nie ukrywam zaczynam się bać. Rodzą w Żeromskim, z meżem ale powiedziałam mu że jeżeli poczuje że nie da rady psychicznie wytrzymać tego wszystkiego lub jeżeli ja w pewnym momencie powiem mu żeby sobie poszedł ma to zrobić. Uwazam że nic na siłe. Zakupy generalnie juz załatwione, może takie drobiazgi które moga poczekać do narodzin to jeszcze zostały odłożone na później - zrobię mężowi liste w szpitalu i niech pobiega trochę. Dzidzia o ile bedzie dziewuszka to damy jej na imie Liwia a jeśli chłopak ( tak wskazuje ostatnie usg - Igor). Przy imienu mielismy nie lada problem bo okazało sie ze mamy z mężem trochę inne gusta - poszlismy na kompromis, wykreślając poszczególne pozycje zostały dwa imiona które nam wspólnie odpowiadały. Pozdrawiam Agnieszka i Bąbel Odpowiedz Link Zgłoś
gdakor Re: ciężaróki z krakowa 02.12.03, 12:21 Cześć! Na imię mam Magda, mieszkam w Krakowie, jestem w 17 tygodniu ciąży a termin mam na maj. Pozdrawiam Magda i...? Odpowiedz Link Zgłoś
tallita Re: ciężaróki z krakowa 02.12.03, 19:21 Cześć !! Jak miło spotkać swoją imienniczkę... Mam na imię Magda, mieszkam w Krakowie. Termin mam na koniec marca i prawdę mówiąc nie mogę się już doczekać. Może dlatego, że potem dzidzia będzie sobie po prostu machać nóżkami, a nie skakać mi po pęchęrzu. Pozdrawiam, Magda z Groszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aga_f Re: ciężaróki z krakowa 02.12.03, 21:56 Witam Wszystkie Mamusie!! Mam na inie Aga i mieszkam w Krakowie.Jestem w 8 tyg. mojej pierwszej ciazy.Milo wiedziec, ze mozna tu spotkac osobki o podobnych watpliwosciach zwiazanych z ciaza i podzielic sie radosciami z nia zwiazanymi.Mam nadzieje,ze uda mi sie z Wami czesto "spotykac wirtualnie" .Pozdrawiam Was i Wasze Brzuszki!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 Re: ciężaróki z krakowa 03.12.03, 10:05 czesc , to to mamy bratnie dusze - jak fajnie! U mnie 23 tyg. maluch dal dzis w nocy bardzo w kosc.Zasnęlismy o swicie. Gdzie sie wybieracie na poród? Ja chyba do Kopernika. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gdakor Re: ciężaróki z krakowa 03.12.03, 10:14 Cześć! Ja jeszcze do porodu mam troche czasu, ale napewno bedę rodziła w Narutowiczu. Dziś mam wizytę u lekarza i już nie mogę się doczekać żeby znowu zobaczyć swoje dziecko na USG. Pozdrawiam. Magda i...? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: ciężaróki z krakowa 03.12.03, 13:36 hej, hej! Tu 16 tydzień!!! Termin na maj Ja mieszkam niedaleko Czarnowiejskiej. I wciąż nie moge samej zapuszczać się w miasto, bo czesto mi słabo... na szczęście najgorsze mdości minęły - pozostały resztki)) mamy w podobnym wieku ciążowym - macie juz brzuszki? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 magda 03.12.03, 13:50 czesc Magda .. jak usg? juz wiadomo???? a co bys wolala? calujemy Odpowiedz Link Zgłoś
gdakor Re: magda 03.12.03, 15:00 Cześć! Wizytę mam dopiero o 17.30- jak ten czas sie dłuży............ A jestem teraz w 17 tygodniu i 1 dniu.... Wczoraj koleżanka powiedziała mi, że jej córeczka własnie w 17 tygodniu tak się ustawiła , że było wszystko widać jak na dłoni! Ja się specjalnie nie nastawiam, że dziś się dowiem czy chłopak czy dziewczynka. Najważniejsze jest dla mnie żeby lekarz powiedział, że wszysko jest w największym porządku! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tallita Zmieniamy forum ? 04.12.03, 09:25 Kasiu (i wszystkie Drogie Ciężaróweczki z Krakowa) ! Załozony jest (również przez kaja2003) podobny wątek w trochę innym miejscu: forum eDziecko, Regionalne, Polska, Małopolskie może zdecydujemy się na jedno - bedzie łatwiej dzielić się doświadczeniami. I wrażeniami z Usg, bo ktoś chyba miał się wczoraj dowiedzieć czegoś ważnego... Czekamy... Buziaczki dla wszystkich, Magda z Groszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gdakor Re: Zmieniamy forum ? 04.12.03, 10:34 Cześć! No to co z tym forum? Zmieniamy? Bo nie wiem czy się rozpisywać tutaj czy przenieść się gdzie indziej.... Magda i ...? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2003 Re: Zmieniamy forum ? 04.12.03, 10:44 To moze przeniesmy sie .Ja żle założylam , wiec , zapraszam wszyskie ciężarówkido przeniesienia soie.Ja tez tam teraz ide pa Odpowiedz Link Zgłoś