juliaaaaa 03.12.03, 16:19 Szukam basenu w Warszawie, gdzie są zajęcia dla ciężarnych. Dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: basen dla ciężarnych 03.12.03, 22:02 Zajecia dla ciezarnych prowadzi : Pływalnia "Nowa Fala" ul. Garbińskiego 1 01-122 Warszawa tel. 0-22 877 21 25 fax 0-22 877 21 26 www.osir-wola.pl/cennik_nowa_fala.php aquaaerobic prowadzi warszawianka, www.wodnypark.com.pl/ basen na polnej www.osir-polna.pl/plywalnia.html basen na jagiellonskiej www.gmina.praga- pn.waw.pl/html/dosir_jagiellonska.htm znalazlam jeszcze cos takiego: www.kobiety.pl/podstrony/huggies.html Odpowiedz Link Zgłoś
effe76 Re: basen dla ciężarnych 04.12.03, 22:28 Hej! specjalne zajecia dla ciezarnych prowadzone sa takze na Rehabilitacji w Szpitalu na Banacha. Serdecznie polecam - sama sie tam jeszcze niedawno pluskalam. Maja fajny cieplutki basenik i bardzo sympatycznego rehabilitanta, ktory prowadzi gimnastyke. Niestety nie mam namiarow, gdyz ja uczestniczylam w zajeciach w ramach szkoly rodzenia z Karowej. Wiem jednak, ze na basen mozna sie tez zapisac zupelnie niezaleznie. Pozdrawiam! I milego pluskania. Odpowiedz Link Zgłoś
egipt2 Re: basen dla ciężarnych 14.01.04, 21:20 Uważam że dobrą a niejednokrotnie lepszą formą gimnastyki dla kobiet w ciązy sa zajęcia ogólnokondycyjne ukierunkowane dla ciezarnych prowadzone w małych grupach pod fachowym okiem fizjoterapeuty.Przeciwskazaniem do uczestniczenia w zajęciach na basenie są stany infekcyjne narządów rodnych przed zajściem w ciąże(a przecież wiele z nas ma te problemy).Słyszałam że tego typu zajęcia są prowadzone na ul.Brylowskiej w okolicach Instytutu matki I Dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś