Dodaj do ulubionych

32tc-bóle brzucha,pilne!:(

01.07.09, 17:23
Dziewczyny tydz.temu byłam u gina wszystko było w porządku, jakoś tak od
poniedziałku zaczął mnie boleć brzuch tak jak boli przed miesiączką, taki ból
zdarza mi się 2 razy dziennie i promieniuje do bioder.Rano chyba ze 2godz. tak
mnie bolało potem przeszło. Czy takie bóle to są normalne czy powinnam zbierać
się znowu do gina chociaż dopiero co byłam. Z góry dzięki za odpowiedzi!!!
Obserwuj wątek
    • pagaa Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 01.07.09, 19:11
      ciężko jest coś doradzić, mi się takie bóle zaczęły w 37t, lekarz mi powiedział,
      że szyjka się skraca, ale u Ciebie to nie musi być to samo, na wszelki wielki
      powiedz lekarzowi.
      • agnestom1 Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 03.07.09, 12:51
        kie bóle najlepiej skonsultować z lekarzem ,moze to byc zwyczajna "pierdółka
        jakaś",ale może to być cos powaznego.dlatego najlepiej zawsze skonsultować swoje
        wątpliwośći z ginekologiem.Moje wszelkie bóle niestety zawsze tez bardzo mnie
        niepokoją,ale jak słysze duzo kobietek teraz narzeka na bóle brzucha ,gdzie
        kiedyś raczej nie było tego typu problemów.Po prostu chyba gorzej znosimy
        ciążesmilepozdrawiam serdecznie
    • agusia1812 Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 05.07.09, 10:39
      joan a jak cie to boli?ja jestem w 30 tyg i tez mnie pobolewa i zakluje
      • kasiadwa Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 05.07.09, 14:36
        od razu powinnaś iść do lekarza. taki ból to już niepokojąca sprawa. lepiej
        skontrolować to i się upewnić ze nic poważnego się nie dzieje.
      • joan-1980 Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 05.07.09, 21:22
        agusia 1812 boli mnie tak jak boli podbrzusze przed miesiączka lub w trakcie
        miesiączki, zauważyłam że te bóle pojawiają się w stanie podenerwowania lub po
        większym wysiłku, poza tym zaczął mi sie stawiać brzusio od czasu do czasu. W
        sumie to nie byłam u lekarza, nie wiem dlaczego ale mam jakieś zahamowania
        przed dzwonieniem do mojego gina, na wizyte w trybie pilnym też się nie
        zgłosiłam co by nie być nadgorliwą pacjentką, pewnie zaraz napiszecie że to
        głupota z mojej strony...natomiast rozmawiałam z położną i powiedziała że
        takie rzeczy mogą się już zdarzać i najważniejsze żeby maluszek nie zechciał
        przyjść na swiat przed 34tc.
    • mamaijulio Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 05.07.09, 18:07
      tak jak napisałam jedna z moich poprzedniczek, też wg mnie skraca się szyjka Wydaje mi się, że jednak nic poważnego się nie dzieje Ja od 34tyg miałam regularnie takie bóle podbrzusza Wylądowałam nawet w szpitalu bo nie wiedziałam co się ze mną dzieje A tu po prostu trwały przygotowania do porodu smile Syn urodził się w 38tyg+5dni A w 34tyg szyjka miała już chyba 1/0,5cm i chyba nawet się już rozwarła i kazali mi faszerowac się magnezem No ale dla świętego spokoju, zadzwoń do lekarza albo się przejdz do niego jeśli się niepokoisz smile Pozdrawiam! smile
      • stefcia31 Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 29.09.09, 09:29
        mnie dziś rano bolał cały brzuch, a szczególnie na dole jakby bóle miesiączkowe,
        sama nie wiem gdzie bo bolał cały.Co to może być???
      • stefcia31 Re: 32tc-bóle brzucha,pilne!:( 29.09.09, 09:33
        zapomniałam dodac ze też jestem w 32 tc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka