karotkas 22.07.09, 08:24 Co z cisnieniem krwi? Podobno po podaniu zzo, gwaltownie spada a ja i tak mam niskie...i boje sie ze nie bede mogla wziac znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 09:05 karotkas napisała: > Co z cisnieniem krwi? Podobno po podaniu zzo, gwaltownie spada a ja i tak mam > niskie...i boje sie ze nie bede mogla wziac znieczulenia # taktak tak gwaltownie spada ze az slychac normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
karotkas Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 09:25 Tak powiedział mi lekarz...Tobie Lipcowa sie chyba nudzi, w ciagu dnia skoro takie rzeczy odpisujesz. Pytalam ludzi ktorzy mieli to znieczulenie a nie ktorzy gdzies cos wyczytali. Odpowiedz Link Zgłoś
figa33 Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 10:05 Mi tam w trakcie porodu nic nie spadło. Za to przez 2 tygodnie po porodzie miałam ciśnienie mocno podwyższone bo codziennie rzędu 150/100. Niewykluczone, że była to reakcja na zzo właśnie. Na szczęście po 2 tygodniach przeszło jak ręka odjął i znów mam cudne wręcz książkowe ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
goralica Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 10:33 mi baaardzo spadlo-myslalam przez chwile ze zejde-okropne uczucie. ale to szybko mozna wyrownac wiec nie martw sie na zapas!! Odpowiedz Link Zgłoś
green-blue-eye Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 11:32 tez mam niskie cisnienie.rozmawialam z polozna o zzo i potwierdzila to co napisalas-cisnienie moze spasc ale jest ono caly czas kontrolowane i lekarze sa przygotowani zeby je w razie potrzeby powyzszyc.nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 11:35 No to ja się martwię, bo własne zwykłe mam 90/60 i jadę na kofeinie non-stop, to kurczę co po zzo będzie????? Odpowiedz Link Zgłoś
agatracz1978 Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 11:40 Moje też spadło, a na koniec akcji porodowej straciłam przytomnośc. Jednak nie martw się, lekarz cały czas jest obecny w pobliżu i jak coś się zaczyna dziac zacznie działac. Odpowiedz Link Zgłoś
karotkas Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 11:56 Noo mam nadzieje, ze bedzie wszytsko okey. Ja mam zwykle 90/60 ale miewam tez 80/50 i nizsze i sie kazdy dziwi, ze ja jeszcze zyje Ja tylko w trakcie duzych upalów sie zle czuje a tak to nie jest zleAle to znieczulenie mnie troche przeraza, moze akurat nie bedzie potrzbne Odpowiedz Link Zgłoś
wro-tka Re: Znieczulenie ZO 22.07.09, 12:01 istotnie, spada. ale tak jak szybko spada, tak szybko stabilizują je. nic się nie martw. doświadczyłam na własnej skórze. nieprzyjemne, ale to tylko chwila. Odpowiedz Link Zgłoś