gekkon6 23.07.09, 14:41 jakie leki można brać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabcia35 Re: leki przeciwbólowe 23.07.09, 14:43 paracetamol ( apap, codpipar itp) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: leki przeciwbólowe 23.07.09, 16:08 W zalezności od potrzeby. We własnym zakresie paracetamol. 2 tabletki jednorazowo. Jesli nie pmaga inne leki należy konsultować z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_123live Re: leki przeciwbólowe 24.07.09, 12:19 zależy na jaki bół mój lekarz powiedział że dobre są rozkurczowe - bo bili mnie brzuch jak rośnie i polecił no spę ale nawet lepiej buscopan - działa tak samo, a zdrowszy. Lepiej każdy lek konsultować z lekarzem nawet witaminy bo za dużo to też nie wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
mala220 Re: leki przeciwbólowe 25.07.09, 11:31 no-spe, paracetamol (mi pomagal bardziej czysty paracetamol niż np apap)lekarz tak mi zalecil, gdyz jest w czystej formie, a apap ma jeszcze jakies składniki. na wszelki wypadek jednak skonsultuj sie z lekarzem odnosnie leków. Odpowiedz Link Zgłoś