iod100 13.08.09, 14:46 witam wszystkie panie próbuje zajść w ciąże, kiedy zrobiłyście test i jakie miałyście pierwsze objawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kavainca Re: kiedy zrobić test ciążowy 13.08.09, 14:55 najszybciej w dniu spodziewaniej miesiączki tylko zrób test z krwi, bo jest baaardziej wiarygodny na tym etapie raczej nie ma objawów powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: kiedy zrobić test ciążowy IP: 83.238.169.* 13.08.09, 17:16 testy przeważnie już 7 lub 10 dni po zapłodnieniu są w stanie wykryć ciążę ... życzę powodzenia i wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_29 Re: kiedy zrobić test ciążowy 13.08.09, 17:27 ja zrobiłam test 7 dnia od spodziewanego okresu, najlepiej z samego rana pierwsza próbka moczu. A jeszcze kiedy nie wiedziałam ze jestem w ciaży, chodziłam strasznie śpiaca, nie wchodziła mi wcale kawa która piłam na siłe żeby sie obudzic, było mi duszno i slabo w komunikacji miejskiem, i czeste siusianie. No i poprawa paznokci powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
annwil81 Re: kiedy zrobić test ciążowy 14.08.09, 09:38 Ja robiłam test w środę rano jak wróciłam z nocki w pracy, okres miałam dostać w niedzielę. Czyli 3 dni po planowej miesiączce zrobiłam. A w poniedziałek nie wiedziałam co się ze mną dzieje bo wszystko mi śmierdziało a nie wiedziałam czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
nika206 Re: kiedy zrobić test ciążowy 14.08.09, 11:44 witam serdecznie ja również zadaję sobie to pytanie niecierpliwię się, ale test wykonam w przyszłą środę. póki co zastanawiają mnie zawroty głowy, ktore towarzysa mi od kilku dni. dodam, ze jestem już mamą 5-leniego chłopczyka a teraz staramy się o rodzeństwo (pierwsza próba) trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś