dagle 12.01.04, 17:11 Bardzo chciałabym, aby odezwała się dziewczyna z mojego miasta. Trochę mi smutno,że jestem sama!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_mama_bartosza Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 12.01.04, 20:41 Cześć ja też mieszkam w Radomiu , pracuje i wychowuje synka 2,5 roczku , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 08:12 Hejka ja tez z Radomia , to moj 22 tydzień, wiec wcale nie jestes tu sama)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka24 Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 09:48 cześć!!!jestem z Radomia i w 21tcwięc jak widzisz nie jestes tu tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 10:50 ale fajniasto jestesmy prawie brzuszkowymi rowiesnicami) na kiedy masz termin i jak sie czujesz moze sie spotkamy na porodowce))) Ania + Zuczek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 15:57 Część!!! ja jestem dopiero w 16tc. Napisz, czy miałaś już robione drugie USG i czy wszystko jest w porządku z Twoim dzieciaczkiem? Pozdrawiam was. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 15:51 To super, że Was znalazłam. Jestem w 16tc i ciągle chce mi się jeść!!!! Dziś byliśmy z mężem na zkupach, kupił mi sukinkę i spodnie ciążowe, bo w nic już się nie mieszczę.A jak Ty się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 17:22 ) Mialam juz 2 usg i wszystko u nas dobrze na cale szczescie. Teraz Zuczek zaczyna buszowac w brzuszku i kopie smiesznie i fika )) Ale poczatki mialam straszne, calymi dniami mnie mdlilo. Ale teraz jest dobrze mam duuzo energii i ciagle gdzies laze , spotykam sie ze znajomymi i wszystko mi sie chce) Nastepne usg mam 4 lutego i wtedy moze zobacze czy to Zuczek czy Biedronka)) A ty jak? Gdzie planujesz porod? Bo ja chodze do Ananicza i w zwiazku z tym na Jozwfowie) No uciekam bo sie umowilam. Poglaskaj brzusio) Ania + Zuczek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 13.01.04, 19:37 Ja też chcę rodzić na Józefowie.Dlatego idę do prof Banaczka, chodziłam do innego, ale był okropny, byłam dla niego tylko kolejną zainkasowaną kasą, zmieniam go i pomyślałam o Banaczku. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Słyszałam same dobre opinie o Twoim lekarzu. Czy mogę spytać jaki jest?Czy troszczy się o Twoj Skarb? fajnie być pod dobrą opieką!!!!!!!!!! Ja ciągle jem i chodzę do toalety siusiać. poza tym oby tak dalej, czego życzę WAM! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 14.01.04, 15:23 Co do Ananicza to wydaje mi sie konkretny i mily,niewiem jak bedzie sie zachowywal jak zaczne rodzic)) Jestem dobrej mysli. Dostalam od niego wizytowke poloznej z Jozefowa ktora prowadzi szkole rodzenia i mam zamiar do niej zadzwonic i sie dowiedziec co i jak i kiedy sie zaczynaja jakies zajecia. A z jedzeniem to ostatnio stwierdzam ze chyba jem za duzo i musze sie opanowac, bo do maja to bede gigantycza) Trzymaj sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 14.01.04, 18:47 Szkoły rodzenia to bardzo dobry pomysł. Ja też zamierzam tam uczęszczać. z tym jedzeniem u mnie też jest ciekawie, przy wzroście 172cm, ważę już 74 kg(16tc). Ale to mnie nie martwi, tak jak jutrzejsza wizyta u nowego lekarza. tak bardzo chcę, aby okazał się kimś, komu mogę powierzyć swoje uwagi, wątpliwości, który będzie mi pomagał.pozdrawiam mocno!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 14.01.04, 19:21 O koniecznie napisz jak bylo u lekarza i jakie odczucia. A prywatnie sie wybierasz do Banaczka?? pewnie tak. Ciekawe ile za wizyte bierze. Mam nadzieje ze bedziesz zadowolona) A tak wlasciwie to masz GG mozebysmy pogadaly ) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do imoenka 15.01.04, 14:17 Z przyjemnością z Tobą pogadam, najpierw spytam męża, czy mamy GG, ale chyba tak. Przyda się nam obu wymiana przeżyć, to moja pierwsz ciąża.Ja mam 27 lat, więc nie jestem już taka młódka, a Ty? Kończę, idę gotować obiad, umiera z głodu!!! życzę smacznego Tobie też! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka gg nr do dagle 15.01.04, 14:32 dagle napisała: > Z przyjemnością z Tobą pogadam, najpierw spytam męża, czy mamy GG, ale chyba > tak. Przyda się nam obu wymiana przeżyć, to moja pierwsz ciąża.Ja mam 27 lat, > więc nie jestem już taka młódka, a Ty? Kończę, idę gotować obiad, umiera z > głodu!!! życzę smacznego Tobie też! Fakt mloda nie jestes ty stara kobieto ja chyba jestem jeszcze starsza o caly rok a moze nie bo sama juz niewiem ile mam lat , w kazdym razie rocznik 1976) zostawiam ci moj nr gg powinnam byc wieczorem w domku to sie odezwij gg 1256907.A co na obiad gotujesz bo ja jeszcze w pracy siedze i mysle co tu zjsc na obiad. uciekam popracowac ) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do imoenki 15.01.04, 14:58 A tak chciałam sie odmłodzić, ja też jestem rocznik 1976, 4 sierpień! JA piszę do ciebie z domu. Na obiad będzie spaghetti carbonara, bardzo je lubie, można sie tym najesc, raz na jakis czas zjem cos takiego! moj apetyt jest z dnia na dzien coraz wiekszy! do usłyszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do imoenki 15.01.04, 15:08 Dagle ty stara kobieto )) jestem z 21 lipca 1976 r wiec jakby na to nie patrzył sama jestem stara baba)) Wiesz co z tym spagetti to moze niejest taki zly pomysl.... ehh ale nie dzis bo ide na jakis kabaret dzis i nie zdaze zrobic ale jutro kto wie) jak wroce z pracy to wlacze kompa i odezwij sie na gg do mnie bo niestety w pracy niemoge uzywac komunikatorow. nr Ci zostawilam . Trzymaj sie brzuchata Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 14.01.04, 22:07 Cześć, widzę, że znalazłam pokrewną duszę, bo nie dość,że obydwie jestesmy w 16 tygodniu( u mnie koniec 15) to jeszcze obydwie również chodzimy do doktora Ananicza. Może w przyszłości razem wylądujemy na porodówce. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 14.01.04, 22:13 Do imoenki: Cześć, widzę, że znalazłam pokrewną duszę, bo nie dość,że obydwie jestesmy w 16 tygodniu( u mnie koniec 15) to jeszcze obydwie również chodzimy do doktora Ananicza. Może w przyszłości razem wylądujemy na porodówce. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 08:25 witaj kwiatkas, niestety zmartwie cie ale jestem w 22 t.c. ale co do Ananicza to masz racje) I w zwiazku z tym nie wyladujemy razem na porodówce)) ale fajnie ze sie Radom gromadzi.Pozdrawiam i zycze milego dnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 10:53 CZeść!To ja jestem w 16tc i też zamierzam rodzić na Józefowie, tylko jestem na etapie zmiany ginekologa. Ciężko się zdecydować. U mnie w przychodni Jest tylko jedna lekarka,niezbyt sympatyczna. Napisz, jak się czujesz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 10:59 Cześć, to ja jestem w 16 tc! Też zamierzam rodzić na Jozefowie, napisz jak się czujesz? CHyba za wcześnie, aby czuć ruchy dzieciaczka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka do dagle 15.01.04, 11:09 dagle choc do Ananicza bedziemy wszystkie u jednego lekarza) za wizyte bierze 60zl Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do dagle 15.01.04, 11:36 Napisz mi gdzie on przyjmuje, bo nie wiem ! tylko ja najszybciej, to jeszcze dzis bym poszla! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do dagle 15.01.04, 11:48 niestety on przyjmuje w gabinecie na wyszynskiego tylko w srody ale mam telefon do niego to ci moge podac jak napiszesz do mnie email bo publicznie nie bede udostepniac)) ale wiem ze jak zadzwonisz to on ci powie gdzie ewentualnie mozesz go zlapac. Chyba ze chcesz poczekac do srody. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do imoenka 15.01.04, 11:57 Dzięki, wniskuje z tego,że on przyjmuje w tym samym gabinecie co Banaczek, na Wyszyńskiego, ale ten to bierz 100 zawizytę. U Ananicza jest na pewno tłum kobiet , skoro przyjmuje raz w tygodniu , ciezko sie dostać, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ma44 Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 11:46 czesc dziewczyny.jak milo ze jest nas kilka z Radomia. ja tez chodze do dr Ananicza. wczoraj bylam na wizycie. termin mam na poczatek maja. ktoras z Was pisala o poloznej poleconej przez doktora. ja tez dostalam numer telefonu poloznej, ktora organizuje szkole rodzenia i jestem ciekawa czy to ta sama. ta pani nazywa sie Halina Frynas. Rozmawialam juz`z nia o szkole i chyba zdecyduje sie na zajecia u niej. koszt 150 zl, przez 4 tyg w czwartki po 2 godz. polecala mi ja przyjaciolka, ktgora z nia rodzila. czy doktor mowil o tej samej pani? ja z nim jeszcze nie rozmawialam o porodzie. napiszcie czy wy slyszalyscie o jakiejs innej super poloznej z Jozefowa. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 11:52 hejka witaj w klubie ) to ta sama polozna co ja dostalam namiary ,kiedy zaczynaja sie zajecia jakies nastepne??? A powiedz cos ciekawego o tej milej pani)) Jak sie z nia rodzi??? i kiedy sie wybierasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do ma 44!!!!!!!!!!! 15.01.04, 11:53 Napisz pilnie, gdzie przyjmuje Ananicz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do ma 44!!!!!!!!!!! 15.01.04, 11:58 Na Wyszyńskiego jest tez banaczka gabinet o ile sie nie myle a przynajmniej jego usg w gabinecie Ananicza bo mam go na wydruku)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: do dagle i imoenki 15.01.04, 14:50 dagle: Ananicz przyjmuje również we wtorki na Michałowie na Królowej Jadwigi 13 I p. 28, ale tam nie ma USG i raczej sie z nim trzeba umówić telefonicznie, jak byś była zainteresowana to mam do niego numery telefonów, ale tutaj raczej nie będę podawała oki> Może masz GG? A tak poza tym to serdecznie Was obydwie pozdrawiam. Ja czuję się już o wiele lepiej, ale niestety kiepskie samopoczucie wraca jeszcze do mnie falami z dużą siłą, a zapachy, które mnie nękają prawdopodobnie będę miała już do końca - cóż ja moge zrobić. Brzuszek mam taki malusieńki, że gdybym nie widziała dzidzi na USG to bym nie uwierzyła, że tam w środku jest żywa istotka. napiszcie jak Wy się czujecie.Pozdrawiam również pozostałe mamy z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do kwiatkas 15.01.04, 15:04 ja chodze non stop glodna, nie mieszcze sie juz w stare ciuhy.Brzunio powoli staje sie widoczny, przede mna jeszcze 5 mcy, przytyje na pewno ogromnie! ale najwazniejsze jest zdrowie dzieciaczka!Badzmy dobrej mysli, bo od tego wyolbrzymianie problemow skacze mi do gory cisnienie, a to juz niezdrowe!!! Trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
majka282 Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 15.01.04, 17:38 Witam !!! Dziś dopiero zauważyłam ten wątek . Ja również jestem z Radomia, ale chyba w najbardziej zaawansowanej ciąży (35-ty tydzień ). Mam parę spostrzeżeń odnośnie lekarzy "prof." Banaczek -cudzysłów jest stąd ,że z niego taki profesor jak ze mnie zakonnica. Używa tego tytułu żeby polepszyć swoje ego . Ma go stąd,że jest wykładowcą w Akademii Świętokrzyskiej , jest to taka szkoła pielęgniarek i połóżnych , która nie ma statusu wyższej uczelni , po prostu nią nie jest. I ten prof to z racji tego ,że tam wykłada , to nie jest tytuł naukowy . Potrzebne mu to chyba po to żeby brać za wizytę 110,00 zł . Do tego bezkompromisowy , nie delikatny i nie daj panie Boże zwrócić się do niego "panie doktorze", udaje ,ze nie słyszy i opieprza położne ,że nie poinformowały pacjentek ,że on jest profesor . Dla mnie to on jest czub . Problem tylko w tym ,że na Józefowie nic bez niego się nie dzieje i mam wielką nadzieję ,że nie trafię na jego dyżur kiedy pojadę do porodu. Bo po prostu zażądam innego lekarza . B Bardzo żałuję ,że dr Ananicz nie przyjeżdża do porodu , bo fajny z niego facet, ale niemiłosiernie obłożony robotą, nie wiem kiedy on śpi . Przyjmuje na Wyszyńskiego , na Królowej Jadwigi , na Domagalskiego , do tego jeszcze w przychodni na Józefowie i ma dyżury normalnie na oddziale , szkoda . Majka Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 16.01.04, 14:55 No nareszcie odnalazłam nasz post, mam nadzieję, że tu bedziemy kontynuować rozmowy o Radomiankach w ciąży. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 16.01.04, 15:33 melduje sie )) Odpowiedz Link Zgłoś
nitkanitka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 16.01.04, 16:53 Witajcie Dziewczyny, Czuję sie po trosze z Wami zwiazana bo co prawda nie mieszkam już w Radomiu od 3 lat, ale sentyment zostaje . Jestem w 35 tygodniu ciąży i jestem już na "wylocie" . Co do wątku to moderator go przeniósł na "Ciąża i poród" -> "W oczekiwaniu". Ponieważ na forum obowiazują pewne zasady to moderat zastrzega sobie prawo do takich zmian i przeniósł Wasz wątek w bardziej odpowiednie wg niego/niej miejsce! Pozdrawiam Nitka PS. Glukozę da się przeżyć, choć zgadzam sie, że to okrutne paskudztwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 21.01.04, 12:44 Czesc Mamuski, czy ktoras z Was nie orientuje sie, gdzie w Radomiu, oprocz Hali na Ustroniu, mozna kupic ciuszki dla kobiet w ciazy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 21.01.04, 15:47 Ja wiem gdzie sa) Na słowackiego przed wiaduktem jadac od 25 czerwca . Tam jest sklep z ciuszkami dla dzieci i w nim sa ciazowe ubranka. Kupilam tam super bordowe sztruksy)) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 21.01.04, 17:18 Wiesz, ze wczoraj tez tam bylam i kupilam sobie majtki ciazowe na brzuch, byly tez pod brzuch, ale na zime lepsze te, ktore kupilam. Nawet niedrogo. moglaby juz skonczyc sie ta zima, fajnie byloby chodzic juz w zwiewnych sukieneczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 08:09 a ja sobie kupilam takie pod brzuch stringi )) ale mam w planach kupic takie na brzuch. Powiedz mi gdzie za ile i jaki kolor z bawelny czy z jakiegos innego materialu) I powiedz jak sie czujesz, bo ja biegam - wczoraj bylam u babci bo mam wszystkie 4 + 1 dziadka)) pozdrawiam Ania + Zuczek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 10:20 te majtochy kupilam tam na Slowackiego, oczywiscie 100% bawelny, tylko takie zalecaja, ale zainteresowaly mnie te twoje stringi! skad je wytrzasnelas?? ja tez chce!!! ja czuje sie dobrze, czekam z utesknieniem na ruchy Maluszka, ale chyba za wczesnie?( u mnie 17tc) pozdrawiamy Dagmara z Daglemaraszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 13:52 a, w którym miejscu na Ustroniu jest ta hala? Dagmara, czemu się nie odzywasz na GG, napisz czy wybrałaś juz sobie lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 14:19 Czesc Sylwia przepraszam za cisze, ale nie mialam ostatnio czasu, mielismy w domu maly remont, ale juz skonczyl. masz czas ok. 20tej? Hala nazywa sie Feniks i miesci sie obok dawnej Billi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 15:10 > Dagmara, czemu się nie odzywasz na GG, napisz czy wybrałaś juz sobie lekarza? No wlasnie jak tam twoj lekarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 15:27 Aniu, czy masz czas tak okolo 20.30 dzisiaj, mialam w domu male urwanie glowy- remoncik, odpadaly kawalki sufitu w kuchni i w jadalni, trzeba bylo cos z tym zrobic i stad ta cisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 15:47 postaram sie byc wieczorkiem jakby co to zostaw mi na gg wiadomosc) przypominam nr zainteresowanym) 1256907 i nie przepracuj sie przy tym remoncie . Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 22.01.04, 15:15 dagle napisała: > te majtochy kupilam tam na Slowackiego, oczywiscie 100% bawelny, tylko takie > zalecaja, ale zainteresowaly mnie te twoje stringi! skad je wytrzasnelas?? Niestety nie kupilam ich w sklepie tylko od znajomej co mi przywiozla ale nie powiem Ci skad bo najnormalniej niewiem. Ale sa z jakiejs firmy co sie w ciezarowkowych galotkach specjalizuje i innych ciuszkach) A z tego co wiem czasm na Allegro ktos wystawia takie- oczywiscie nowe))) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: do imoenki i kwiatkas 24.01.04, 14:22 Chcialabym Was spytac, czy w gabinecie na Wyszynskiego jest USG dopochwowe? z gory dziekuje za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam! Dagle+ Zabka Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: do imoenki i kwiatkas 24.01.04, 17:49 Chciałbym Ci pomóc, ale nie wiem, czy tam jest USG dopochwowe, ja takie miałam robione w szpitalu, może Ania-imoenka będzie wiedziała. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkas Re: do imoenki i kwiatkas 24.01.04, 17:51 Ale jak chcesz dla siebie, to nie wiem czemu dopochwowe, bo to się robi na samym początku, a bezpieczniejsze jest to takie normalne. Tym bardziej w Twoim zaawansowaniu ciąży. Pozdrawiam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka Re: do imoenki i kwiatkas 25.01.04, 10:01 hejka juz mowie na wyszynskiego jest jedno i drugoe bo to jedna maszyna tylko nakladki sie zmieniaja) brzmi jakbym pisala o suszarce) Ale teraz bedziesz miala napewno brzuszne. Trzymajcie sie cieplutko Ania + Zuczek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 26.01.04, 22:48 Dziekuje wszystkim Mamusiom, ktore odpowiedzialy na mojego posta, ale szkoda, ze jest nas tak malutko. Takze ponawiam swoj apel, aby zglaszalo sie jeszcze wiecej przyszlych Mam z Radomia. To jest moja pierwsza ciaza, mam wiele obaw, niepokojow, a dzieki temu forum jest mi o wiele lepiej zyc, bo mam, gdzie uspokoic te moje leki, poradzic sie!!! Jeszcze raz dziekuje! Pozdrawiamy i czekamy Dagle i Daglemaraszek Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: Mamusie z RADOMIA- czyżbym była tylko jedna? 02.02.04, 18:19 Dziewczyny, czemu sie nie odzywacie? Napiszcie, jak sie czujecie, ja chyba nie najlepiej, boli mnie prawa strona brzucha, nie wiem, co to moze byc? Wątroba? Mozecie mi pomoc? Pozdrawiam Dagle i Daglemaraszek Odpowiedz Link Zgłoś
imoenka do Dagle!!!! 06.02.04, 10:03 Hejka nie mialam wczoraj sily usiasc przy kompie a strasznie jestem ciekawa jak po wizycie u gina. Napisz cos szybciutko. pozdrawiam Ania + Biedronka Odpowiedz Link Zgłoś