julia_in_wonderland 13.02.10, 19:07 możecie polecić jakiś dobry termometr tzw. owulacyjny? zwykły rtęciowy właśnie zbiłam a elektroniczny który mam wskazuje zawsze 32 stopnie...nie wiem czy warto wydawać pieniądze na wynalazki za 200zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usmiech144 Re: termometr owulacyjny 13.02.10, 19:43 ja używam termometru do npr microlife mt 16c2. koszt niewielki a dokładność super. Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anieska_81 Re: termometr owulacyjny 13.02.10, 21:32 ja również używałam termometr microlife, kupiłam go na allegro a wygląda tak www.allegro.pl/item906465723_microlife_mt16c2_termometr_owulacyjny_tanio_k_ow.html mi przyniósł szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: termometr owulacyjny 14.02.10, 19:37 Szkoda kasy na wynalazki po 200zł. Kup sobie zwykły termometr elektroniczny- ważne żeby był sprawny i tyle. Ja też używałam microlife najzwyklejszego za 9 zł bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: termometr owulacyjny 09.03.10, 18:11 julia, ja w poprzednim cyklu używałam zwykłego rtęciowego, a teraz przerzuciłam się na elektroniczny (microlife). I serio jest różnica, pomiar szybciutko, a kupiłam go w aptece chyba za 13 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
julia_in_wonderland Re: termometr owulacyjny 09.03.10, 18:26 dzięki za odpowiedzi kupiłam microlife i medex (z miękką końcówką) - i ten ostatni właśnie przez końcówkę jest bardziej wygodny w uzyciu do pomiarów "dowcipnych" Odpowiedz Link Zgłoś
szukacz1983 Re: termometr owulacyjny 10.03.10, 18:28 w graficznym który ja uzywam jest fajne to że nie musze przenosic wyników na kartkę tylko mam to w pamieci termometru, widze wszystkie odczyty z kazdego dnia razem czyli uklada mi sie to w slupki i wtedy latwo mi wyznaczyc kiedy juz jest bezpiecznie poza tym moj termometr zapamietuje 120 pomiarow ostatnich a wiec super ja bym jeszcze chciala moc przerzucac te wyniki na mojego laptopika to juz bylo by wtedy cud mailna urzadzenie ale by pewnie z 4 stowki kosztowalo, buuu, pokazuje 2 cyfry po przecinku (mój już mąż złapał się na ten argument ai fajne jest że na wykresie moge zaznaczyc kiedy bylo krwawienie Odpowiedz Link Zgłoś
ilonecka25 Re: termometr owulacyjny 10.03.10, 20:53 oprócz termometru mogę polecić testy owulacyjne, koszt ok 50zł, w opakowaniu podajże 6 testów, robi się go jak ciążowy. Moja siostra ich używała i na koniec marca rodzi Odpowiedz Link Zgłoś