Dodaj do ulubionych

bóle w 23 tc

26.02.10, 10:39
Jestem w 23 tc i od kilku dni czuje delikatne pobolewanie w dole brzucha,
pachwinach w okolicy jajników. Nasila się po wysiłku, siedzeniu długo w jednej
pozycji. Przechodzi gdy leże na plecach. Wizytę u gina mam dopiero za tydzień.
Martwić sie tymi bólami czy może są normą w tym okresie ciąży?
Obserwuj wątek
    • syropinka26 Re: bóle w 23 tc 26.02.10, 11:37
      witaj guciowa.ja jestem w 29tyg wiec napisze Ci jak to umnie bylo. tez mialam
      rozne bole i nikt CI tu tak naprawde nic nie napisze bo trodno radzic cos na
      odleglosc.jesli masz powazne watpliwosci to jedz na pogotowie ja pojechalam dwa
      razy do tej pory i okazalo sie ze wszystko ok. rozne bole towarzysza poprostu
      rozciaganiu sie macicy i umnie bywaly dni ze caly dol mnie bolal a czasem np co
      wieczor przez cala noc i to tak ze budzil mnie w nocy. a martwilam sie czasem
      tymbardziej ze wlasciwie cala ciaze mam bezproblemowa bez zadnych zgag wymiotow
      itp.wiec jak ja to mowie potem jak juz mi cos bylo to niewiedzialam czy to
      normalne czy nie. ja mysle ze powinnas byc spokojna pamietaj ze to ciaza i
      zawsze po wysilku ma prawo nam cos byc. jesli masz watpliwosci to moze zadzwon
      do swojego lekarza??pozdrawiam i radosci z dzieciatka zyczesmile
    • ognista998 Re: bóle w 23 tc 26.02.10, 13:27
      to są bóle zw z rozciaganiem mięśni więzadeł. 23 tydz, to już druga połowa,
      brzuszek rośnie, kg przybywa a ten dzidziuś coraz większy i coraz cięższy musi
      gdzieś sie pomieścićwink nie martw się tym, postaraj się o trochę ruchu, spacer.
      to też pomagawink
    • a_lex Re: bóle w 23 tc 26.02.10, 15:28
      też miewam takie bóle. dodatkowo jeszcze pobolewa mnie kość krzyżowa/ ogonowa -
      sama nie wiem. kilka razy dziennie zdarza się twardnienie brzucha, na szczęście
      bezbolesne. wizytę mam za dwa tygodnie, w sumie mogę iść wcześniej, ale na razie
      nie panikuję... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka