kahakasurdo bejbi79 28.09.10, 19:03 Zdrajco ja jeszcze na wrześniowym siedzę...do jutra. Powiedz mi Kobietko, czy jesteś po terminie @? Miałaś jakieś objawy przed zrobieniem testu? Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku Re: bejbi79 29.09.10, 09:26 kahakasurdo wrześniowa lista i tak pięknie wygląda, więc niech bejbi trochę natchnie pozytywną energią październikowe staraczki Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: bejbi79 29.09.10, 11:19 Nelaku - dziękuję za wsparcie )) kahakasurdo, ja, jak pisałam wyżej nie wiem w zasadzie czy jestem po terminie@ bo normalnie mam 30-32 dniowe cykle(dlatego wpisałam się na 4/10, ale już w 11 i 12 dc miałam typowe i wyjątkowo wyraźne objawy owu, i jako że 3 faże mam 14 dniową to wychodzi na to że wczoraj lub przedwczoraj powinnam dostać@ (cyklu 25 dniowego - nigdy nie miałam). Ja czułam że coś jest "grane" bo podbrzusze mnie dziwnie pobolewało - jajniki raz jeden raz drugi, nawet na siłowni w pewnym momencie (jak się zmachałam ostro) to taki jakby skurcz macicy mnie złapał(pojedyńczy) niezbyt mocny,ale jednak dało mi to do myślenia, no i cycki a przede wszystkim sutki bolesne i bardzo wrażliwe. Staram się nie ekscytować zbyt mocno, bo tak jak pisałam 2 cykle temu miałam c.biochemiczną (objawy identyczne, ale test wyszedł mi dopiero po 5 dniach od spodziewanej@, wcześniej nic nie wychodziło, no i (jeśli to ma znaczenie) kreska była ledwo widoczna.) Teraz krecha jak ta lala Czekam kilka dni, zrobie drugi test (o ile "coś" się nie wydarzy) no i lecę do lekarza za 2 tyg. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa_sowaa Re: październikowie testowanie 28.09.10, 20:42 Witam Przyłączam się do Was i proszę mnie wpisać na listę,jestem mamą 3,5 latka i baaardzo pragnę drugiego brzdąca.To jest nasz 3cs zaczęłam w tym cyklu łykać oeparol i castagnus,mam nadzieję,że się uda testuję dopiero 20.października,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do sowaa 28.09.10, 20:47 Witamy nowa osobke Ciesze sie ze jest nas coraz wiecej...razem raźniej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: do sowaa 28.09.10, 20:51 bejbi moje wielkie gratulacje Jakie masz lub nie masz objawy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 28.98,20.48 28.09.10, 20:48 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................2.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 28.98,20.48 28.09.10, 20:49 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................2.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 Odpowiedz Link Zgłoś
goka_s Re: październikowie testowanie 29.09.10, 07:42 Widzę, że z weteranek na liście jak narazie tylko chiyo28 za ciebie najbardziej trzymam kciuki w końcu na pewno się uda. U mnie też nic, także nie jesteś sama. Ja tak jak postanowiłam nie wpisuję się na listę, ale zaglądam na forum żeby zobaczyć co u was słychać. W ten pochmurny dzień przesyłam wam grad uśmiechów na poprawę humoru Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: październikowie testowanie 29.09.10, 09:15 goka_s dziekuje kochana za wsparcie. Ja chyba też ostatni raz na liście. Jak popatrzyłam na wrześniową liste, gdzie jest grad uśmiechów i prawie wszystkie 1-3 cs, to straciłam nadzieję. Nie żebym byla zazdrosna o czyjeś szczęście. Jest mi po prostu przykro, dlaczego u mnie az tyle to trwa. Przez cały czas miałam motywacje, że jak sie zapiszę, to w końcu i mi dopisze szczęście i będe mogła uśmiech sobie wpisać. Niestety nic takiego sie nie wydarzyło. Wyglądam jak dinozaur listowy. Będę zaglądać, ale dopisałam sie ostatni raz. Nawet nie bardzo mam o czym pisać. Jestem po 2 nieudanych zabiegach, wielu stymulowanych i monitorowanych cyklach. Mam juz dość. Daje sobie i mezowi kilka miesiecy odpoczynku, a w maju podejdziemy do in vitro. Chyba, że jakiś cud sie wydarzy po drodze, bo lekarze nie widzą żadnych medycznych przyczyn naszej niepłodności. Pozdrawiam ciepło, uśmiecham sie i kciuki za najbliższe testowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan totalna masakra 29.09.10, 09:23 U mnie totalna masakra. Dziś w 24!!!! dniu cyklu zaczęło mi się jakies plamienie, jak wyjdzie z niego @ (na co się zanosi, bo inne objawy też mam) to już kompletnie zgłupieję... Po tej ciazy biochemicznej cykle mi się pomieszały i zwariowały totalnie. Wcześniej miałam jak w zegraku 28 - dniowe, a teraz co cykl to jakiś numer. Nie opuszczam was bo nie wiem czy z tego plamienia będzie @, a nawet jak będzie to może się jeszcze na koniec października załapię... Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku Re: totalna masakra 29.09.10, 09:28 a może to być zagnieżdżenie? ile to dni od owu? trzymam kciuki, by to jednak nie @ Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: totalna masakra 29.09.10, 10:02 nalaku też mi taka myśl przeszła przez głowę... Ale się nie nastwiam na razie, czekam cio będzie... Ile dni od owu nie mm pojęcia, bo cyklu nie monitoruję, tempki nie mierzę, więc nie wiem kiedy była owu. Jeśli była wtedy kiedy myślę i wówczas było też staranie to od owu minęło 10 dni... Ale ponieważ cykle mi się pokręciły to tak naprawdę tenm termin owu to wróżenie z fusów Odpowiedz Link Zgłoś
nelaku Re: totalna masakra 29.09.10, 11:19 jeśli to się w nic nie przerodzi to może jednak niedawno miałaś owu i gdzieś tam dzidzia się czai...czego z całego serca życzę i oczywiście nie zapeszam, nie czaruję...czekam z zaciśniętymi kciukami Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: totalna masakra 29.09.10, 11:25 Nancy trzymam kciuki ja w 2006 roku mialam plamienie myslalam ze @ sie zbliza a ona nie nadeszla, oby tak tez bylo u Ciebie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goka_s do chiyo28 29.09.10, 10:52 U mnie dokładnie to samo, też jak patrzyłam na listę wrześniową i takie krótkie starania to osłupiałam. Czasami wydaje mi się, że jestem do niczego, teraz czekam na @ i szykuję się na laparosopię, u męża wszytkie badania są ok. Ja już wszyskie etapy przeszłam od czekania po rozczarowanie, shizy ciążowe itp. Teraz daję sobie na wstrzymanie co ma być to będzie, obecnie to 21cs także jesteśmy dwie weteranki, może dobry los wynagrodzi nam to czekanie. Daj znać co u ciebie pozdrawiam i trzymam za ciebie kciuki będzie dobrze - musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: październikowie testowanie 29.09.10, 11:36 chiyo ja tez wspieram cie z całego serducha, ja o Jasia (zawsze mam problem czy mówic ze o pierwsze dziecko czy o drugie wiec pisze po prostu o Jasia) starałam sie koszmarnei długo bo 16 miesiecy po pierwszej starconej ciazy, nieraz juz to tutaj pisałam ze to był straszny czas dla mnei a to i takdługo krócej niz ty kciucze z całej mocy Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop test zabawa 29.09.10, 09:27 familie.pl/Ciaza/Przewodnik/flicka-eller-pojke.php?year=1984&month=10&day=19&oval_year=2010&oval_month=10&oval_day=06&submitblicz dziewczyny test w formie zabawy co chcecie a co możecie mieć Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: test zabawa 29.09.10, 11:12 Fajne z synkiem się sprawdziło, teraz wychodzi baba. Dziwne to bo w innych wersjach tego kalendarz się mi nie sprawdza, ani synek ani ja Odpowiedz Link Zgłoś
ladybarque LISTA 29.09.2010 29.09.10, 11:24 U mnie znowu nici z wreśniowego, od wczoraj @ , także zapisuję się tu ponownie Niestety mam cykle 34 dniowe zazwyczaj, także za ponad miesiąc testuje jak dobrze pójdzie bejbi79 4 cs ..................................................... smilesmilesmile 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................2.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: test zabawa 29.09.10, 11:27 palka.pralka, oooo to mamy bardzo podobną historię a Ty teraz który masz dzień cyklu ? Masz jakieś objawy ? Pozdrawiam Was Wszystkie, bardzo dziękuję za gratulację, za piękne buźki i życzę Wam, żebyśmy wszystkie zaraz znalazły się na forum "czerwcowe mamusie 2011" Buziaki - i WYSYŁAM WAM fluidy ciążowe cobyście się "zaraziły" ))) Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: test zabawa 29.09.10, 13:25 u mnie koniec 5 tyg jak widać w suwaczku ale mam cholernego stracha. Jak tylko mnie brzuch mocniej zaboli to lecę sprawdzić czy @ nie przyszła. Boję się by się nie powtórzyła historia Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: test zabawa 29.09.10, 15:13 palka - ja mam identycznie, i tak do końca nie wierzę w tę ciążę, tym bardziej że jakoś tak ten brzuch cały czas czuję, a to mnie coś kłuje, a to "nadyma" normalnie bym o tym nie myślała, ale jak się ma biochemiczną za sobą to się człowiek stresuje. A powiedz, robiłaś betę? Bo ja nie, może to dziwnie zabrzmi ale trochę szkoda mi kasy (60 zł u mnie trochę dużo), więc czekam na wizytę do lekarza, moja lekarka mi powiedziała żebym przyszła w 5 tyg. Ty chyba jeszcze nie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: test zabawa 29.09.10, 20:41 Bety nie robiłam też kasy mi szkoda co ma być to będzie. Mnie też brzuch pobolewa. tzn jak tak ćmi to mnie to nie niepokoi dopiero jak zaczyna mocniej np dziś to miałam stracha w oczach. Teoretycznie powinno być wszystko dobrze, ale nigdy nie spodziewałam że coś takiego jak CB mnie spotka nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. U lekarza nie byłam bo i tak nic nie zobaczy, pójdę po skończonym 7 lub 8 tyg by serducho było, żeby sie nie denerwować że za szybko poszłam i nie widać akcji serca. To będziesz mieć termin na czerwiec? może przeniesiemy się na czerwiec 2011 możemy sobie popisać. ,,Fajnie" pogadać z kimś kto rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: test zabawa 30.09.10, 09:12 Palka, przenieśmy się, o ile nie zapeszymy, bo ja też w strachu, dzisiaj docieram do pracy i czuję że mi mokro, i prawie biegiem leciałam do toalety, ale mam nawet sporo śluzu - takiego gęstego (mam nadzieję że Żadnej nie urażę tym opisem ) No i cały czas czuję ten brzuch, teraz też mnie ćmi, z jednej strony. Jak leżę to raczej nic nie czuję, dopiero jak chodzę. Palka,a jest już wątek czerwiec 2011? Jeśli nie, to otworzę może. Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: test zabawa 30.09.10, 09:16 Jest wąteczek wkleję ci linka. Co do świra to ja sobie test dziś robiłam w pracy (3) i ręce mi się trzęsły bo sobie myślałam że tamte dwa miały jasne kreski a ten to już bordowe powinien mieć I ma A śluzu też mam pełno Jakoś też na wątku czerwcowym jeszcze nie pisałam coby nie zapeszyć. forum.gazeta.pl/forum/f,98789,_Czerwcowe_Mamusie_2011_.html Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: test zabawa 29.09.10, 11:23 Mam core a pokazalo ze powinnam urodzic syna w 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: test zabawa 29.09.10, 13:11 chiyo28 nie załamuj się jeśli medycyna nie wyklucza to prędzej czy poźniej zaciążysz moja koleżanka nie zachodziła 8 lat i teraz im się posypało troje. Ja też się długo starałam o drugie dziecko (ponad 2 lata) i zaszłam w ciąże jak nie chciałam i myślałam ze i tak nic z tego nie będzie (5 dni przed @) teraz też już się staram ponad 2 lata tyle że na wiosne miałam poronianie więc ztąd ten cylkl 6. Powodzenia, niezbadane są wyroki losu i on czsem płata figle. Naprawde znam wiele historii gdzie przez lata się starali (rekordziści 10) a jak się zaczęło to już mieli po kilkoro dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: test zabawa 29.09.10, 14:30 asiaxxx tylko, ze ja nie za bardzo mam czas i ochotę na starania latami. Mam dość skomplikowaną sytuacje w pracy. Dopóki jest "zastepca", moge sobie pozwolic na roczny urlop z maleństwem, a taki długi bym chciała. Za jakies 2 lata on odejdzie na emeryture i wtedy moge zapomniec o dłuższym niż przepisowe macierzyńskim. Chciałabym sie móc dzieciem nacieszyć, a 1 rok jest najważniejszy i najwspanialszy. wszyscy wokół trąbią o rozsądnym planowaniu rodziny. Każde z moich dzieci było planowane i pojawiało sie tylko z niewielkim poślizgiem (max do roku starań). Nie byłam przygotowana na taką walke. Rozczarowanie jest tym wieksze, ze to właśnie nie 1 ciąża. Mam 2 dzieci, 1 aniołka i nigdy nie było tak długo jak teraz. Chciec zawsze chciałam jednakowo. Nie wiem, może za stara jestem i psychika mi inaczej działa Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Pażdziernikowe testowanie 29.09.10, 15:23 chiyo28 asiaxxxx ma rację. Też mam 2 znajome które długo starały się o pierwsze dziecko - ponad 2 lata. A potem to już bez problemu zachodzily w ciąże i obie mają dzieci prawie rok po roku. chiyo28 nie martw się, jeszcze będziesz mieć piękną gromadkę dzieci. A ile lat mają twoje dzieciaczki? dziewczyny nie łapią was te wszędobylskie choroby? bo ja już kolejny raz we wrześniu jestem chora. Nie długo dni płodne i jak tu się starać, jak glowa pęka a nos zatkany - zero chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: Pażdziernikowe testowanie 29.09.10, 17:49 bbbooommm nie wiem, czy dobrze nick napisałam nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Na szczęście jest jeszcze jedna metoda, której nie wykorzystaliśmy i to takie swiatełko w tunelu. Moje dzieci mają skończone 6 i 9 lat. Co do chorób, to nas raczej nie łapią. Ze swojej strony moge powiedzieć, że u nas sprawdza sie czosnek w perełkach. Codziennie 1-2 kapsułki. Jak widze, ze dzieci zaczynaja sie robic niewyraźne od razu im na noc daje 2 perełki, syrop z witamina C, wapno i smaruje plecy, klatke p. i stopy maścią Wick. Wystarczy 2 - 3 dni i juz nie maja żadnych objawów. Moze i na Tobie by sie ten sposób sprawdził. Do tego najwazniejsze uodparnianie - nieprzegrzewanie. Moje czesto biegaja do późnej jesieni w lekkich bluzach, krótkich rękawach, czasem boso na kostke przed dom wybiegną i chyba dlatego sie uodporniły. Zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: Pażdziernikowe testowanie 29.09.10, 19:29 chiyo28 zam ten ból. To jest strasznie irytujące jak już wiesz że możesz a tu nic. Ja mam to samo byłm w ciąży 4 razy dwie donoszone więc teoretycznie powinno być ok. Śmiałam sie nawet że nie ma to jak leczenie niepłodniści. Mi od razu pomogło pierwsze badanie krwi, na drugie już nie poszłambo miałam iść podczas @ i już nie przyszła. U mnie też sytuacja z pracą skomplikowana. Tzn ja bym wreszcie chciała iść do tej pracy zanim osiągne wiek emerytalny. Najpierw z jednym dzieckiem w domu i jak już zaczęłąm się rozglądać za pracą to drugie dziecko i znowu w domu. A u mnie nie tak łatwo z sensowną opieką do dziecka. Co najmej 4 lata w domu. Jeśli możesz zdradź mi proszę tą metodę o której wspomniałaś. Na szczęście mąż zgodził się wreszcie na badania więc jeśli to słabe plemniki to może się na inseminację zdcydujemy i w tym miesiącu postanowiłam zobaczyć z testami owu. Tak bym chciała być w ciąży przed datą kiedy miało się urodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka83 Re: lista 29.09.10, 21:38 Cześć Dziewczyny, dopisuję się do listy gdyż niestety @ znowu do mnie przyszła. Inseminacja zakończona niepowodzeniem Może następnym razem się uda! Trzymam kciuki żeby w tym miesiącu więcej buziek było przy "weterankach" Nie miejcie mi tego za złe ale niektórym Staraczkom naprawdę się już należy!!!! bejbi79 4 cs ..................................................... smilesmilesmile 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................2.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: Pażdziernikowe testowanie 30.09.10, 16:48 > Jeśli możesz zdradź mi proszę tą metodę o której wspomniałaś asiaxxx my juz jesteśmy po nieudanych IUI. Zdecydowaliśmy sie podejść na wiosnę do in vitro, jeśli do tego czasu nie uda się naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa_sowaa Re: room:) 01.10.10, 11:44 już Tobie Gratuluję i bardzo się cieszę czekamy na dalsze wieści czy krechy robią sie mocniejsze,prześlij nam fluidkiMy dopiero zaczynamy przytulanko,mam nadzieję że "torpedy" dotra tam gdzie trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
mooninii Re: październikowie testowanie 29.09.10, 22:43 Cześć Laseczki Śledziłam trochę wątek testowania wrześniowego ale dzisiaj dostałam @ i tak to się skończyło Tak więc teraz chciałabym dopisać się do listy październikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 30.09, 10.05 30.09.10, 10:04 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................2.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 mooninii podaj datę testowania i cykl starań Odpowiedz Link Zgłoś
goka_s Re: LISTA, 30.09, 10.05 30.09.10, 10:14 Widzę, że być może już jutro pojawi się pierwszy trzymam za was wszystkie kciuki baaaardzo mocno. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rooms znowu się nakręcam:( 30.09.10, 10:26 ech... znowu to samo... wszędzie widzę objawy ciąży... u mnie 22dc (cykle mam 23-28 dniowe ostatnio) i ciągle płodny śluz - od 13dc!, aż zrobiłam wczoraj znowu test owulacyjny, bo może jakaś podwójna owulacja? jest w ogóle coś takiego możliwe? No i test wyszedł mega-pozytywny!! tak jak w 13dc, tylko potem już w kolejnych 3 dniach był negatywny... Dziś też kreska testowa mocniejsza od kontrolnej... w 22dc?!? normalnie zgłupiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Lista 30.09 30.09.10, 10:41 bejbi79 4 cs ..................................................... smilesmilesmile 88monia, 2 cs...................................................1.10 beata2502 1cs..................................................13.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Re: Lista 30.09 30.09.10, 10:44 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
mooninii Re: Lista 30.09 30.09.10, 11:35 Dopisałam się na 29 października. To będzie drugi cs po poronieniu Mam już synka i liczę, że skoro mój organizm już raz się sprawdził to da radę też drugi raz a to jedno poronienie (po długiej walce w szpitalu) już się nie powtórzy, ale z drugiej strony boję się tego, że przez całą ciążę będę myślała tylko o tym, że by nic się nie stało... Ale koniec narzekania. Życzę nam wszystkim owocnego cyklu bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: znowu się nakręcam:( 30.09.10, 11:01 test owulacyjany w ciąży zawsze jest pozytywny ale pozytywny test owu nie świadczy o ciąży. LH ma podobną budowę do hcg na necie gdzieś czytałam. Poczekaj kilka dni i testuj myślę że będą 2 kreski Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: do rooms 30.09.10, 11:22 dzięki! do 04.10 to ja chyba z nerwów się wykończę... Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: do rooms 30.09.10, 13:31 Rooms, to może testnij jutro ? W końcu różne miałaś cykle, więc a nóż widelec ???? Ja trzymam kciuki. U mnie brzuch cały czas pobolewa i martwi mnie to trochę Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: 30.09.10, 13:46 Kobietki a ja się przestraszyłam bo wczoraj i dziś czyli 18 i 19dc pojawiła się jakaś krew ze śluzem nie wiem co to oznacza,zaczęłam się bać,2 tygodnie byłam u gin i wszystko było koi...No nic zobaczymy co to...Nigdy czegoś takiego nie miałam...Co to może być.... Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: to ja sie tez dopisze :) 30.09.10, 15:02 Ostatni cykl mialam 24dni (bralam Provere w tym cyklu), poprzednie 32-35 dni wiec w zasadzie nie wiem kiedy nastapi @ ale na pewno bedzie to w pazdzierniku albo nie bedzie w ogole w tym cyklu zaszalelismy, co drugi dzien jest przytulanko wiec mam nadzieje ze @ nie przyjdzie 3mam kciuki za wszystkie staraczki Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: to ja sie tez dopisze :) 30.09.10, 15:14 anek 1805 napisz kiedy masz zamiar testować i który to cykl starań? Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: to ja sie tez dopisze :) 30.09.10, 19:46 nancy_callahan napisała: > anek 1805 napisz kiedy masz zamiar testować i który to cykl starań? testowac mam zamiar 15-tego pazdziernika a cykl staran piaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: dorka793 30.09.10, 16:42 barabasia2 tak tez pomyślałam w pierwszym momencie...albo może przesunęła mi się owulacja i może to też plamienie około owulacyjne bo to chyba tez może być,nie mam pojęcia a tez nie chce się nakręcać...troszkę się martwię bo nigdy czegoś takiego nie miałam....dziękuje za wiadomość,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: rooms.... 30.09.10, 17:05 a ja mysle ze jestes w ciazy i to na bank!!!na spoko zrob test ciazowy i chwal sie jutro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: rooms.... 30.09.10, 17:27 dzięki dziewczyny! czuję się ciążowo, ale boję się, że to znowu moja imaginacja test kupię jutro i zrobię w sobotę. W niedzielę mój mąż ma urodziny - chciałabym mu sprawić taki prezent Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 30.09, 19.27 30.09.10, 19:28 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 - gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Znikam do niedzieli na mały weekendzik Dbajcie o listę i pracujcie aby było jak najwięcej uśmieszków Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: minus 30.09.10, 19:33 Hej. ZamówiLam sobie tester połodności. Ponoć o 80 % zwiększ szanse poczęcia. Baba poziom 2 hormonów i przepowiada nadchodząą owulację. Ciekawe czy to działa. Mi się wydaje że u mnie może te starania nie w tym momencie co trzeba, bo jak zaczynamy w pierszym możliwym dniu to jest chyba z 10 dni jeśli weźmie się pod uwagę ewentualne rozbieżności cykli. Ja już po kilku dniach mam dosyć budzenia męża w środku nocy (oboje chodzimy spać o bardzo różnych porach) i się poddaje. Wydaje mi się, że wewrześniu to myśmy w okolicach owu to nawet nie próbowali gdyż wypadla ona później @ miałam 2dni później niż zazwyczaj. Zobaczymy może ten tester coś da. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: minus 01.10.10, 07:15 monia szkoda ze sie nie udalo!!! ja narazie czekam na ten 3 pazdziernik choc to niby troche za wczesnie u mnie na testowanie ale moe sie juz jakis tescik uda! Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: rooms.... 01.10.10, 10:09 zrobiłam dziś test AMIL - dopiero po paru minutach wyszła taka bladziocha - cień cienia cienia cienia (test można sprawdzać do 30 min wg instrukcji)... nie wiem ile w tym moich pobożnych życzeń... Jeszcze nie otrąbię sukcesu. BTW test owu znowu mega-pozytywny (z ciekawości robię). Inna sprawa, że z córką test ciążowy wyszedł mi pozytywny dopiero w 28dc (dziś mam 23dc), ale wtedy też miałam regularne cykle - po ciąży i przez karmienie wszystko się pokręciło i mam wahania do 6 dni. Nic, idę po zapas testów i będę robić co rano Samopoczucie jakby ciążowe - ból jajników i brzucha, bolą sutki (szczególnie przy karmieniu), lekkie mdłości (z córą też miałam od samiutkiego początku - pamiętam, że robiłam głodówkę przekonana, że czymś się strułam), lekka senność... Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: rooms.... 01.10.10, 16:06 dziewczyny! dzięki jeszcze raz! Wy mi gratulujecie, a ja mam schizy mężowi powiem w niedziele, w jego urodzinki Jeszcze nie wierzę... Zobaczymy co pokaże test jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1975 Re: rooms.... 01.10.10, 19:51 Gratuluje, Ja tez robilam AMIL-kupilam na allegro, dobrze ze jest 30 min na odczytanie tych bladzioch Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1975 Re: rooms.... 01.10.10, 19:52 Ij zapomnalam i robilam 01.09 na dobry poczatek staraniowego watku Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: rooms.... 01.10.10, 20:02 Gratulacje rooms ! PS. U mnie dziś 25dc, wyszła blada kreska ale test robiłam ok 18.00. Jutro z rana powtórzę, bo nie chce mi się wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 01.10.10, 10:22 Ja dzis zatestowalam (29dc) -1 krecha Cykle wachaja sie miedzy 29-31dc @ jeszcze nie ma ale czuje ze sie nie udalo Z coreczka udalo sie w 1 cyklu i chyba byloby zbyt pieknie gdyby sie z drugim szybciutko udalo. Pozdrawiam i ciesze sie ze jestescie ! Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 01.10.10, 10:23 mialo by wachaja sie miedzy 28-31dc ale to taki szczegół Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: październikowie testowanie 01.10.10, 11:31 rooms a niemowilam ze bedzie posytyw!!!super!! misia perzykro mi strasznie!!! mnie dosc czesto cos kluje w podbrzuszu nie wiem co to oznacza ale kluje!ponadto bardzo szybko robie sie glodna!!no w zastraszajacym tempie!!!a teraz przymierzam sie do ogromnej michy pierogow Odpowiedz Link Zgłoś
sowaa_sowaa Re: rooms 01.10.10, 11:46 już Tobie Gratuluję i bardzo się cieszę czekamy na dalsze wieści czy krechy robią sie mocniejsze,prześlij nam fluidkiMy dopiero zaczynamy przytulanko,mam nadzieję że "torpedy" dotra tam gdzie trzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do gocha 01.10.10, 11:56 Hahahah Ty jestes fajna -smacznych pierogow zycze buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
blu_lagoon Re: 01.10.10, 13:29 Eeeehhhh ja mam tak nieregularne cykle ze w ogole nie wiem kiedy mam dni plodne... ostatnio okres spoznil mi sie o tydzien, czasem spoznia sie o 10 dni, czasem przychodzi na czas Coz, chyba duzo pracy mnie czeka w tym miesiacu! Odpowiedz Link Zgłoś
ladybarque Re: 01.10.10, 14:26 Ja też mam nieregularne cykle coś ostatnio między 33-40 dni bywa @ Ale testy owu wychodzą pozytywne w okolicy kiedy powinny wychodzić takie, nie wiem, czy nie poproszę M o badanie nasienia... Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: 01.10.10, 16:08 ladybarque, kochana widzę na suwaczku, że się odchudzasz - czy to czasem nie wpływa na cykle i płodność? Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do rooms:) 01.10.10, 17:38 Super gratulacje KochanaTwój 6cs wiec i mi się może uda terazżyczę spokojniutkiej i zdrowiutkiej ciążulki.....A Ja się boje dziś też mam te dziwne plamienia...już nie wiem co mam o tym sadzić....buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: do rooms i barbasia2 :) 01.10.10, 20:44 dziewczyny gratuluje Wam serdecznie Ja dzisiaj 20dc, mam bole podbrzusza jak na @. Trochę mnie to niepokoi bo @ dopiero za 9 dni a bole już teraz ... Odpowiedz Link Zgłoś
ladybarque rooms 05.10.10, 11:07 Już się nie odchudzam, suwazke został jakoś w celu pochwał musze go skasować Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Lista 02.10. , 8.18 02.10.10, 08:20 musiałam się zaktualizować bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 - gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 chiyo28 24cs.....................................................16.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do rooms i barbasia2 02.10.10, 08:29 MOZE WSTAWIMY JUZ USMIECHNIETE BUZKI PRZY WASZYCH NICKACH I LISTUNIA BEDZIE PIEKNIEJSZA ? Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: do rooms i barbasia2 02.10.10, 10:28 Kreska dalej jest Jestem w szoku! Jeśli wszystko będzie ok, to termin wypada na 14.06 Mam już w domu córcię z 16.07.08 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 barbasia2 02.10.10, 12:29 No to super ze jest a wiec z przyjemnoscia wstawie w zastepstwie Wam buzki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 LISTA, 02.10,12:37 02.10.10, 12:34 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 - gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: LISTA, 02.10,12:37 02.10.10, 20:08 Room,Barabasia - Dziewczynki MEGAAA GRATULACJE. Witajcie w gronie uśmiechniętych od ucha do ucha. Jak się czujecie, poza tym że schizujecie (to taka nasza dolegliwość-najpierw przed ciążą schizy czy się udało, potem jak się już udało to chizy czy Groszek oby na pewno tam jeszcze siedzi, a jak już Groszek jest na zewnątrz, to mamy schizy czy oddycha i czy jak kwęka to czy może go coś boli?/ ). Ja jestem w drugim etapie schizowania od wtorku-testy pokazują piękne, tłuste2 krechy o każdej porze dnia i nocy,betke zrobię w poniedziałek, ale powiem Wam że od tygodnia brzuch mnie boli co jest zdziebko denerwujące. Przesyłam pozostałym ciążowe fluidki Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: LISTA, 02.10,12:37 03.10.10, 12:27 dziewczyny nie wiem czy dotrzymam do 15-tego zeby zatestowac. od wczoraj mam minimalne lekko brazowe plamienie (doslownie kilka malutkich plamek na wkladce) a dzisiaj na papierze jak sie za przeproszeniem podtarlam byla rozowa wydzielina. ale jak narazie nic wiecej nie leci ale jakos sie boje, ze to okres chociaz dopiero 21 dc. ostatnio mialam te cykle takie dziwne i juz myslalam, ze bedzie normalnie a teraz znowu stres bo jakies dziwne rzeczy sie dzieja Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:anek1805 03.10.10, 13:05 Kochana,nie martw się bo ja mam też coś takiegoja te plamienia mam od 4dni i nie wiem tez co to znaczy czekam na spodziewana @ja dostałam je od 19dc i te plamienia zauważam przy podcieraniu się,jest to jakiś śluz połączony z krwią,to nie jest na pewno @!!!!i boje się,ze już coś mi się pogmatwało choć @mam zawsze co 28 dni a tu dzis dopiero 22dc!!!!!Więc jestem z Tobą Kochana....... Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re:dorka793 03.10.10, 13:49 niestety u mnie @ ... 21dc dzisiaj mam masakra. jak przedtem mialam cykle 32-35dni tak ostatnio bralam Provere jeden cykl (24dni) i teraz takie cos. a mialam jeszcze nadzieje ... Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: LISTA, 02.10,12:37 03.10.10, 13:19 hej ja też się dopiszę na 17 tylko że............ ja czekam na 1 kręskę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: 03.10.10, 13:53 3mam kciuki za wszystkie dziewczyny, kochane mam nadzieje ze wam sie uda. dorka793 daj znac co dalej z toba, 3mam kciuki zeby @ nie przyszla Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 03.10.10, 15:51 Kochana a może to nie@...troszkę wcześnie ta @ w 21dc???ja dam znać na pewno tylko ta niepewność już mnie dobija,nigdy a nigdy czegoś takiego nie miałam i @ bardzo regularne co 28dni....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 03.10.10, 16:05 a coz by to mialo byc innego jak myslisy? ja nie mam zadnych pomyslow, do lekarza narazie tez nie mam dostepu poniewaz mieszkam w Berlinie i dopiero sie zapisuje do ubezpieczalni, czekam akurat na papiery. wiec pozostala mi juz tylko niepewnosc. wiem, ze w 21dc to bardzo szybko na miesiaczke ale ja nie widze innych mozliwosci niestety czekam na wiadomosci od Ciebie i mocno 3mam kciuki za II grube krechy Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: do dorka793 03.10.10, 16:43 anek myśle że to może być zagnieżdzenie 21 dc to idealna pora Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: 03.10.10, 16:58 bardzo bym chciala zeby to bylo zagniezdzenie ale nie robie sobie nadziei. jeszcze dzisiaj rano jak plamilam minimalnie takim rozowiutkim sluzem to tak myslalam ale teraz juz plamie raczej brudna krwia, nie jest to ilosc na okres, narazie tylko plamienie ale wydaje mi sie ze sie rozkreci @ niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 03.10.10, 17:17 Kochana,myślę gdzieś w podświadomości,ze to mogą być plamienia implantacyjne czyli zagnieżdżenie się zarodka...dziś dzwoniłam do swojej gin i tak mi powiedziała,kazała czekać do terminu@,więc muszę czekać....Więc a może i ty tez masz takie plamienia a nie@....trzymam za Nas dwie kciuki i będę pisać,buziaki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do korag1000 03.10.10, 16:30 Chcesz ujrzec 1 kreske czy wiesz ze nie zaciazylas i bedzie 1 kreska (bo ciazy nie chcesz) Bo to jest watek dla kobiet ktore chca byc w ciazy... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: do korag1000 03.10.10, 16:59 no a u mnie dzis jedna kreska ale ja jestem dopiero 7 dni po krio wiec w sumie mam jeszcze czas do 10 pazdziernika i jeszcze 12 testow do wykorzystania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: do korag1000 03.10.10, 17:35 witam myślę po prostu że będzie jedna Pozdrawiam i dwóch wszystkim życzę Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: do korag1000 03.10.10, 17:36 to jak wpiszecie mnie na listę tak na 17 ? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do korag1000 03.10.10, 17:40 Chyba jeszcze nancy_callahan nie wrocila to ja Cie dopisze do listy Zycze powodzenia i badz dobrej mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do korag1000- napisz ktory cykl staran 03.10.10, 17:47 bo potrzebna jest na inf na nasza liste Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: do korag1000- napisz ktory cykl staran 03.10.10, 17:53 pierwszy ale mam już dziecko Oskar ma 6 lat i 4 m-ce Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 03.10.10, 17:17 U mnie 31 dc na tescie 1 kreskaa okresu nadal nie ma. Ech nie lubie zyc w niepenosci Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 LISTA,03.10,17:45 03.10.10, 17:45 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 - gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 korag1000, ......................................................17.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: LISTA,03.10,18:36 03.10.10, 18:34 bejbi79 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs...................................................1.10 - gocha500 1 cs..................................................3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka misia9944, 1cs..................................................3.10 rooms 6 cs .......................................................4.10 farfale 4st..........................................................5.10 barabasia2 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs..................................................6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs..................................................8.10 dorka 793, 6 cs.................................................9.10 mama_vinca, 3 cs..............................................9.10 alchemiia, 3 cs..................................................10.10 netka2, 7 cs .....................................................10.10 1 mouse, 11 cs.................................................11.10 karides 2cs.......................................................12/13.10 beata2502........................................................13.10 ja.dorcia 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs.....................................................15.10 martusik78, 12 cs..............................................15.10 korag1000, 1cs ......................................................17.10 olinek_01, 3 cs..................................................18.10 dorotatop, 2 cs..................................................20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka 7cs......................................................21.10 chiyo28 24cs......................................................21.10 hiacynta-wiadro.................................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................23.10 karolinkowamama ?cs, ......................................23.10 bbbooommm 3cs...............................................25.10 mooninii 2 cs ....................................................29.10 marionetka83 18 cs..........................................30.10 peggy_su 8cs....................................................30.10 asiaxxxx 6 cs.....................................................30.10 esperanza11 5cs................................................30.10 ladybarque 5 cs.................................................31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka19801 Re: LISTA,03.10,18:36 03.10.10, 20:18 Dzis 35dc - @ brak, test zrobiony dzis rano negatywny, nie czuje sie ani na przyjscie @ ani na ciaze. Dlaczego test negatywny??????????????? To pirwszy cykl po odstawieniu pigulek, moze cykle teraz mam nieregularne, nie wiadomo kiedy owulacja..echhh ta niepwnosc, ale pewnie w ciazy nie jestem skoro negatyw wychodzi w 35dc , a cykle mialam ok. 30-dniowe???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 misia99... 03.10.10, 20:34 rano poprawiałam date testowania na liscie. jak bedziesz kolejny raz poprawiać, weź ją proszę pod uwagę pierwszy raz w zyciu cykl mi sie pochrzanił i stad zmiana daty testowania. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 LISTA,03.10,21:15 03.10.10, 21:16 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 4st.........................................................5.10 barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 nancy_callahan, 7/2 cs..................................... 8.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro ?cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 03.10.10, 21:20 Jestem tu nowa i chciałam sie dołaczyc To nasz 1cs. W 15dc przytulanko dzis 16dc i owu. Mam nadzieje ze cos z tego bedzie Choc to byloby pewnie zbyt piekne. Chetnie dopisze sie do listy testowania. Nie za bardzo sie jeszcze w tym wszytkim łapie ale mysle ze testowac pewnie bede mogla 18.10 , chociaz chcialabym jak najszybdziej tylko nie wiem po ilu dniach juz mozna zrobic test? Odpowiedz Link Zgłoś
mooninii ile dni przed @? 03.10.10, 22:15 Cześć Dziewczyny, Mówi się, że owulacja jest średnio 14 dni przed @. Moje cykle są raczej nie regularne, staram się wyczuć kiedy mam owu, co jest dość trudne bo nie mam jakiś wyraźnych objawów, ale wydaje mi się, że jest ona bardzo późno, raczej mniej niż 10 dni przed @. Czy to prawdopodobne, jak sądzicie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 Re: październikowie testowanie 04.10.10, 00:50 To i ja siE zgłaszam i po cichutku marze aby bylo co świętowac.Mam nadzieje ze następny okres nie przyjdzie.Testuje ok 15.10 jak wytrzymam.Bedzie to mój trzeci dzidziuś jak się uda.A u was jakieś inne samopoczucie?dolegliwości?Powodzenia wszystkim życze Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: październikowie testowanie 04.10.10, 01:26 Kalinka Po odstawieniu tabletek to się chyba może zdażać. U lekarza z tym nie byłam ale po odstawieniu miałam@ na początku tak co 6 tygodni potem zaczęło mi się normować po kilku miesiącach i skracać, ale do stanu z przed tabletek juz nie wróciło pomimo że już minęło kilka lat i ciąża. Kiedyś miałam z zegarkiem w ręku w poniedziałki przed 11 co 4 tygodnie. Jak kiedyś nie dostałąm to już w południe wiedziałam że jestem w ciąży. Mój tester owulacyjny przynieśli w sobote jak byłam w pracy i teraz musze albo lecieć sama odebrać abo czekać ze 2 dni.nie wiem co gorsze już bym się chciała testować. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: październikowie testowanie 04.10.10, 07:16 > Mój tester owulacyjny przynieśli w sobote jak byłam w pracy i teraz musze albo > lecieć sama odebrać abo czekać ze 2 dni.nie wiem co gorsze już bym się chciała > testować. asia jakiej firmy kupiłaś tester ? i czy to ten na ślinę ? Jak u Ciebie zadziała, to tez sobie kupie na razie kazdy cykl mam monitorowany na USG, ale moze przez zime zrobila bym sobie przerwe od lekarzy i tylko sama owulke w domu tym testerem namierzała... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do prawdziwek5 04.10.10, 06:37 Witam To Twoj 1 cykl staran o 3 dzidziusia ? Powodzenia i milo ze do NAS dołączyłas. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 Re: do prawdziwek5 04.10.10, 09:49 Tak to jest moj pierwszy cykl staran wiec sie nie bardzo nastawiam ale kto wie? O pierwsze dziecko staralam sie 4 cykle o drugie 15 cykli a teraz zobaczymy jak to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 misia 9944 04.10.10, 07:17 misia dzieki za poprawke w liście i sorki za zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
martusik78 Re: misia 9944 04.10.10, 07:25 nieźle się zaczął ten miesiąc. Gratuluję a ja jeszcze czekam troszkę- jakieś dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 LISTA,04.10,8:23 04.10.10, 08:24 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 4st.........................................................5.10 barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 8.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, ?cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro ?cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
blu_lagoon Re: LISTA,04.10,8:23 04.10.10, 09:58 A JA w trakcie moich pierwszych staran, i baaaaaardzo mi sie dluzy czas do testowania, chcialabym juz wiedziec! Najchetniej juz teraz bym test zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Re: LISTA,04.10,8:23 04.10.10, 10:13 Zrobiłam dziś betę - wynik będzie jutro - bo mnie te bladawce doprowadzają do pasji... ciągle cienie zamiast porządnych dwóch krech... Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta-wiadro Re: LISTA,04.10,8:23 04.10.10, 10:13 witam chcialam uzupełnić w tym miesiącu będzie 2cs trzymam kciuki za nas wszystkie i gratuluję tym którym się udało buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA,04.10, 10.26 04.10.10, 10:25 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 4st.........................................................5.10 barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA,04.10, 10.29 04.10.10, 10:28 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 4st.........................................................5.10 barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA,04.10, 13.34 04.10.10, 13:33 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 4st.........................................................5.10 barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
farfale Re: LISTA,04.10, 13.45 04.10.10, 13:48 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do rooms 04.10.10, 17:25 Ano u mnie 32dc okresu nie ma...narazie cierpliwie czekam przypomne ze test robilam wczoraj 1 krecha ale przy 1 dziecku pozytywny test wyszedl mi dopiero w 35dc a wiec czekam. Sama nie wiem co o tym wszystkim myslec... Ech Rooms -dzieki za pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
farfale Re: do farfale 05.10.10, 09:40 dzięki dziewczyny cykl mi się skrócił wiec może się jeszcze załapie na październik Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan wow:) Gratulacje! 04.10.10, 10:27 Dziewczyny chwilę mnie nie było, a tu już się zaroiło od uśmieszków na początku listy. Gratuluję U mnie lipa, w sobotę przyszła @,ale skoro tak to może załapię się na koniec miesiaća, przepisałam się na 31-go. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 04.10.10, 10:55 Ja siedze jak na szpilkach a do testowania 2 tygodnie. Staram sie o tym nie myslec ale kiepsko mi idzie Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Re: październikowie testowanie 04.10.10, 11:29 U mnie 16 dc a w sobotę lekkie plamienie (śluz różowy dużo) wczoraj delikatnie z rana i od wczoraj na luteinie... śluz jest nadal ale już normalny i czekam. Już myślałam, że znowu jakaś @ wcześniejsza ale cisza ( ostatni cykl trwał 19 dni ) mam nadzieję, że to była owulacja albo... byle do 13.10 Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: październikowie testowanie 04.10.10, 12:18 do beata2502 Ja miałam podobnie tylko ze ja takie plamienia mam już 5 i tez myślałam ze to @ ale to nie jest bo tego jest bardzo mało powiem szczerze przy podcieraniu się tylko....i mam to od 19dc,dziś 23dc a do spodziewanej @ jeszcze 5 dni,nie wiem co o tym myśleć boje się!!!!te czekania są najgorszea może u Ciebie było plamienie implantacyjne....? Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 04.10.10, 12:35 dziewczyny czy ja moge miec nadzieje? dorka793 jak myslisz? w nocy bylo calkowicie sucho a teraz plamienie jest minimalne i mam wrazenie, ze sie zmiejsza ... to chyba nie byla @. dzisiaj 22dc, chyba bede testowac po 10.10 Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do dorka793 04.10.10, 12:59 Hej Kochana,no pewnie,ze masz szanse..ja tez mam cichuteńką taką nadziejęja w nocy tez nic nie mam a w dzień ze 3 razy coś poleci...ja mam dziś 23 dc i nie mogę doczekać się testowania..poczekam jeszcze kilka dni i za testuje,w pierwszej ciąży zat estowałam w 25dc i wyszła 2 kreseczka wiec może i teraz pokaże ewentualnie.....trzymam za nas kciuku,ciesze się ze to nie jet u Ciebie Kochana @, JEST NADZIEJA Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 04.10.10, 13:09 jak to mowia nadzieja umiera ostatnia ja w pierwszej ciazy testowalam dosc pozno teraz chyba nie dam rady tak dlugo czekac ale do 28,29dc poczekam i mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie wydarzy. za Ciebie i wszystkie dziewczyny testujace mocno trzymam kciuki. ABY BYLO JAK NAJWIECEJ II KRESECZEK Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 04.10.10, 13:26 Nio ja też nie mogę się doczekać...Ja tez trzymam kciuki za Nas i wszystkie Kobietkizobaczymy co z tego będzie....buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 04.10.10, 18:47 I co tam Kochana u Ciebie?myśle i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 04.10.10, 19:06 u mnie jak narazie bez zmian na szczescie nie plamie wiecej tylko takie minimalne ilosci. piersi bola strasznie ale to juz od jakiegos czasu tylko teraz mocniej, zaczelo sie jak bralam Provere. a teraz dodatkowo urosly troche, tak twierdzi M pytalam dzisiaj mojego niespelna 2-letniego synka czy chce braciszka czy siostrzyczke i on powiedzial ze chce lale czyli siostre madrala. a co u ciebie kochana? wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:do anek1805 05.10.10, 09:31 Witaj Kochana A ja dziś jakaś bez humorku jestem Kochana,nadal plamie już 6 dzieńmyślę,że to coś nie tak już jest,jeśli byłyby to plamienia implantacyjne to myślę ,żeby już się skończyłymartwię się tym,bo nigdy nie miałam żadnych problemów z @ ,od zawsze regularne cykle 28-29 a teraz mi się coś pogmatwało....Ja też mam synka 2 latka i 2 miesiące on natomiast twierdzi, ze chce braciszkapozdrawiam Cie Kochana i trzymam kciuki żeby Tobie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: dorka793 05.10.10, 10:59 Witam U mnie dzisiaj juz plamien zadnych nie ma ale tez humor jakis mam nie bardzo i nadzieja jest coraz mniejsza chociaz nic sie nie dzieje. dzisiaj 23dc, do testowania strasznie daleko... zrobilabym test wczesniej ale nie wiem, jest sens w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:do anek1805 05.10.10, 11:21 No to super,ze plamienia się skończyły...Mi juz odechciało się wszystkiego,straciłam nadzieje na wszystkopoczekaj Kochana jeszcze z 2 dni i zrób test,tak jak Ci pisałam ja w 1 ciąży zrobiłam w 25dc i wyszła już 2 kreseczkaa jak nie wyjdzie to jeszcze poczekasztrzymam za Ciebie kciuki,myślę i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Re: do dorka793 04.10.10, 13:11 Chciałabym bardzo, ale wolę się nie nakręcać chociaż mam wrażenie, że to był objaw zbliżającej się owulacji - dzisiaj jajniki mnie bolą i czuję się owulacyjnie zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
emma.p Re: październikowie testowanie 04.10.10, 13:11 Witam serdecznie wszystkie starająceJ Od tygodnia Was podczytuje i zastanawiałam się czy do Was dołączyć.... Mam już synka 4-latka i od roku mój M męczy mnie o kolejnego dzidziusia a ja cały czas mam jakieś wątpliwości, lęki i nie mam odwagi na kolejne dziecko. Są takie dni, że chce bardzo to znów ogarnia mnie taki lęk i panika na myśl o kolejnym dziecku, że wszystkiego mi się odechciewa. Jednak w sobotę był pierwszy dzień starań (po długich pertraktacjach męża) i zobaczymy co z tego będzie wg moich obliczeń testować powinnam 20 października. Proszę wiec o dopisanie mnie do listy (nadal nie mogę uwierzyć w to co piszę) J Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do emma.p 04.10.10, 13:43 Miło ze do Nas dolaczylas. POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: do emma.p 04.10.10, 17:09 ja też się dołączam mam już 4,5 rocznego synka i staramy się o druga dzidzię. czy możecie mnie dopisać do listy? 2cs, testowanie 25 października Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: Październikowe testowanie 04.10.10, 19:01 Ja dzisiaj 23 dc , od paru dni mdłości - ale myślę że to za szybko na ciąże Myślę że to po bromergonie bo mam dobry poziom prolaktyny a nadal mam go brac. Pomaga mi jedzenie, ale ile można jeść Jazda samochodem to koszmar ... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka19801 Re: Październikowe testowanie 04.10.10, 19:22 Witam. W związku z tym, że to mój 36dc (1 cykl po odstawieniu pigułek i 1 cykl starań), @ nadal brak, test wczorajszy negatywny, objawów ciąży i zbliżającej się @ brak, sądzę, że mój cykl wydłuża się z uwagi na nieregularność po odstawieniu pigułek, więc pewnie nie jestem w ciąży i nie podaje daty testowania, bo tak naprawde nie wiem kiedy to będzie.Właściwie to nic nie wiem ;-(. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 4.10, 19.28 04.10.10, 19:29 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs...............................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: LISTA, 4.10, 19.28 04.10.10, 19:34 dopiszcie mnie na liste moze jednak si euda 5cs 15.10 testowanie Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 4.10, 19.54 04.10.10, 19:55 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 Re: LISTA, 4.10, 19.54 04.10.10, 20:48 Dziewczyny, wysyłam ciążowe fluidki!!! Ja cały czas czuje takie ciągnienie w dole brzucha. Poza tym objawów brak. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: LISTA, 4.10, 19.54 04.10.10, 21:05 odbieram fluidy... w poprzednim cyklu starań tak sobie wmówiłam, że fasola w brzuchu, że miałam wszystkie objawy...dostałam @normalnie i jak reką odjął - cóż znaczy siła sugestii a było mi niedobrze i w ogóle. teraz juz się nie nastawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 do barabasia2 04.10.10, 22:36 Ciągnięcie powiadasz? ojjj nie chce sie nakrecać ale nigdy tak nie miałam a teraz i owszem,a wiec moze,moze..... Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 pytanko 04.10.10, 23:10 Sexik był 1.10 w terminie owulacji (sprawdzone) czy moje testowanie 17.10 to nie za szybko? Pozdrawiam i życzę dzidziusiów Aga Odpowiedz Link Zgłoś
barabasia2 korag1000 05.10.10, 08:21 możesz zacząć testować 7-10 dni po "przypuszczalnym" zapłodnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka komentarz do listy 05.10.10, 07:23 ojeju ile jzu uśmieszków 3/8 zaciązone niech chociaz sie utrzymuje taki stosunek Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: komentarz do listy 05.10.10, 07:29 jest nas obecnie 44 na liscie to 16-17 byłoby zaciazonych - oj byleby sie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
maaagall Re: komentarz do listy 05.10.10, 09:18 Witam Cieplutko! Dziś w 25 dniu cyklu zrobiłam test( zażywam Luteinę), ale wyszła jedna kreska.Drugi raz będę testować w piątek.Może się uda Trzymam kciuki za Was Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: komentarz do listy 05.10.10, 10:07 Maaagall trzymam kciuki za Ciebie i za siebie i za wszytkie tu obecne. To dopiero moje poczatki mysle ciagle o tym co pokaze test. Staram sie nie nastawiac ale ciezko to zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: komentarz do listy 05.10.10, 11:09 Hej dziewczynki Mój tester płodności przyszedł wczoraj.Niestet można go zacząć używać tylko w pierwszych 5-ciu dniach cyklu więc teraz już za późno. Mam nadzieję że juz nie będzie potrzebny. Dziś dostałam przykrego maila z dobrą wiadomością. Wiadomość naprawdę super koleżanka która długo się starała zaciążyła. Bardzo się cieszę. Jak ostatnio się widzałyśmy to ja podejżewałam że byłamw ciąży ale nie chciałąm jej nic mówić. Teraz mi strasznie cziężko. Zbliża się data kiedy powinien się urodzić mój dzidziuś i dziewczyny które były w ciąży miej więcej ze mną zaczynają już rodzić. Przedtem zupełnie inaczej podchodziłam do tego. Ponimo że starania trwały długo jakoś się nie nakręcałam, test zrobiłam dopiero jak już miałam pewność że jestem. Tydzień już mi się spóźniała i spałam na okrągło. No cóż trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re: komentarz do listy 05.10.10, 11:12 I jeszcze jedno dni płodne nadchodzą Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: komentarz do listy 05.10.10, 11:39 oj wiem o czym mówisz ja z jedna dosc dobra kolezanka spotkałam sie w poczekalni u naszego gina, przypadkiem, ona wyszła z diagnozą 5t6d ja wyszłam z diagnoza 5t6d Za 8 m-cy ona tuliła synka a ja łykałam łzy, gdy poszłam ich odwiedzic po porodzie zajrzałam tylko do wózka i cały czas starałam sie mysleć o czyms innym zeby nie urzadzac u nich szopek Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 05.10.10, 12:11 Kochana pamietaj nadzieja musi byc zawsze, wszystko sie przeciec moze zdarzyc mysle tez o Tobie i mam nadzieje, ze juz za kilka dni bedziemy sie razem cieszyc z II kreseczek na tescie a nawet jesli sie nie uda to przeciez mamy juz swoje kochane szkraby i po prostu bedziemy sie starac dalej. damy rade, nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
mooninii Re: do asiaxxxx 05.10.10, 12:30 Asiu, wiem co czujesz. Mam dobrą koleżankę, która będzie rodziła dokładnie wtedy, kiedy ja miałam urodzić. Ja sobie powtarzam coś co kiedyś usłyszałam, a mianowicie że dusza dziecka, które się nie urodziło wchodzi w ciało kolejnego - to może dla tego łapiemy taką korbę z tym staraniem się, bo już natychmiast chcemy je mieć z powrotem... Trzymaj się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
0lidka9 pomożcie:) 05.10.10, 14:56 Kochane - pomożcie... aktualnie jestem po staraniach czyli teraz czas najgorszy a mianowicie odliczanie dni do testowania.. tylko poradzcie prosze: jestem dzis w 4 lub 3 dni od owulacji i pojawilo mi sie plamienie.. sluz taki troszke zarozowialy a momentami kreseczki krwi w sluzie- co to moze byc? może któraś ma jakiś pomysł? pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za pozostałe kobitki! Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: 05.10.10, 15:04 u mnie chyba nic z tego znowu pojawilo sie plamienie, brazowe. tylko tym razem ze sluzem. nie nastawiam sie na nic... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 05.10.10, 15:54 Ja też mam cały czas Kochana,zaczęłam się bardzo baćpoczekam jeszcze do jutra i muszę jakieś działania podjąć bo to zaczyna się niebezpiecznie robić...bądź ze mną Kochana... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka19801 Re: do anek1805 05.10.10, 16:33 Nie wytrzymałam i zrobiłam bete dziś. Wynik negatywny ;-(. 37 dzień pierwszego cyklu po odstawieniu pigułek, czekam na miesiączkę. Testowanie zapewne odbędzie się dopiero w listopadzie. Pozdrawiam wszystkie, które cieszą się fasoleczkami i te które będą się cieszyć, a więc wszystkie Panie na tym forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 05.10.10, 16:45 Kochana nic sie nie boj, bedzie dobrze. Myslami jestem z Toba, pamietaj mam nadzieje, ze te plamienia moje i Twoje to nic groznego. Koniecznie daj znac co u Ciebie wyniknie. Trzymaj sie cieplo i badz dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 05.10.10, 18:08 Kochana moja umieram ze strachu cały dzień siedzę w necie i naczytałam się nie potrzebnie...Coś mi z psychika się zrobiło paranoja normalnie,wymyślam wszystko co najgorsze normalnie..ciąże pozamaciczna itp..A ty jak się czujesz?pisz do mnie często,buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 05.10.10, 18:32 ja tez troche czytalam ale przestalam bo sobie pomyslalam, ze zwariuje jak tak dalej pojdzie. i tak bedzie co ma byc i niestety na to wplywu nie mam. ale patrze na mojego synka, ktory w grudniu skonczy dwa latka i sobie mysle ze skoro z jednym sie udalo to z drugim kiedys tez sie uda i z toba bedzie na pewno tak samo nie zalamuj sie i nawet nie mysl o zadnej ciazy pozamacicznej bo jej nie ma!!!! tak masz myslec i juz! moj M twierdzi, ze jak bylam w ciazy z synkiem to tez plamilam kilka dobrych dni. ja nie pamietam niestety tego tak dokladnie. kochana pobaw sie ze swoim smykiem, zrob sobie wieczorem relaksujaca kapiel i sie nie stresuj bo w razie czego to wiesz stres zle dziala na fasolinki pisz do mnie jak tylko cos sie bedzie dzialo. mysle i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: lidka 05.10.10, 18:04 Kobietki umieram ze strachu,naczytałam się w necie niepotrzebnie chyba o tych plamieniach... Lidka.. To nie jest na pewno zagnieżdżenie się zarodka,nie trwało by to 6 dni..chyba muszę jechać do ginexa....ale najpierw zrobię test ciążowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: 05.10.10, 18:34 kochana zrob test ciazowy i lec do lekarza jesli masz taka mozliwosc to cie na pewno uspokoi. ja trzymam kciuki. bedzie dobrze, musi byc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 05.10.10, 20:12 Kochana dziękuje za wsparciapodtrzymujesz mnie na duchu...mąż zakupił mi test rano zrobię,znam na niego odpowiedz...w czwartek będzie moja gin wiec mam nadzieje ze się do niej dostane...cieeżki ten cykl masakra....dobrej nockii do juterkarano się odezwę,papa Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 05.10.10, 20:25 bede rano czekala na wiesca od Ciebie i oczywiscie mocnooooo bardzo moooocno trzymam kciuki a odpowiedz na moze Cie zaskoczyc tez Ci zycze w miare spokojnej nocki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do dorka793 05.10.10, 20:25 Czekamy na dobre wiesci rano, powodzenia a noz zobaczysz 2 kreseczki zycze Ci tego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do misia9944 06.10.10, 10:44 Dziękuję Kochana,ale niestety test negatywny,tylko ze dziś 25dc wiec nie wiem czy to do końca dokładne potwierdzenie....te plamienia już mnie dobijają psychicznie!!!!czekam na Twój teścik,rób dziś i pisz o 2 kreseczkach trzymam kciuczki Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 co się dzieje ??? 05.10.10, 20:50 hej Wy tak wiele wiecie może mi pomożecie. Sex 01.10 (owulacja) @ powinna być 15.10 A od wieczora tak mnie boli krzyż i dół brzucha jakbym miała @. Co się dzieje? Życzę zdrowia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: co się dzieje ??? 06.10.10, 08:26 no właśnie dobre pytanie ja owulkę miałam 3 i też wczoraj mnie dość mocno bolało w krzyżach i w dole brzucha musiałam zażyć no spę i przeszło dziś się już lepiej czuję ale według kalendarzy interneta to zagnieżdzanie ma być około 7 no 8 nawet a jak u ciebie przeszło ci ?? może to zapalenie pęcherza Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: dorotatop 06.10.10, 10:01 Hej No właśnie nie całkiem. Już mniej boli ale jednak. A Ty jak się czujesz? Boli Cię jeszcze? Napisz co u Ciebie Buziaki <buziak> Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: dorotatop 06.10.10, 10:10 dzisiaj czuję się lepiej ale bardzo dużo sikam, poczekamy zobaczymy oby do testowania 17 mam dostać okres ty chyba 2 dni wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
0lidka9 Re: lidka 06.10.10, 07:58 dzięki dziewczyny za odpowiedzi..bede czekac na to co sie wydarzy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: dorka793 06.10.10, 08:52 Kochana co u Ciebie? Jak wynik testu? Trzymam mocno kciuki za II kreski Odezwij sie jak bedziesz miala czas, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 06.10.10, 10:41 Hej Kochana,nio tak jak myślałam,test negatywnyplamienia nadal są,zaczęło mnie pobolewać w podbrzuszu tak delikatnie,teraz nie wiem już czy @ się zbliża czy co??do mojej gin ciężko się dostaćbędę musiała gdzie indziej...ach pogmatwało mi się strasznie wszystkosmutno mi,jeszcze na dodatek jestem tak przeziębiona ze szok.wszystko na raza jak u Ciebie Kochana plamienia na dobre zniknęły,może Ty lepiej zatestuj,to poprawi mi się humorek!!!odzywaj sie często do mnie,buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do anek1805 06.10.10, 10:52 przykro mi dorka793 a moze za wczesnie zrobilas test? kiedy masz dostac @? ja sie boje zatestowac a poza tym to chyba jeszcze troche za wczesnie, dopiero dzisiaj 23dc. mnie nic nie boli oprocz piersi, one bola coraz bardziej i zaczely ostatnio nawet troche swedziec. plamienia ustaly calkowicie a temperatura mierzona od kilku dni to 37,0-37,1 ale nie mierze tym razem caly cykl wiec tego akurat pod uwage nie biore. myslami jestem z toba i jesli jestes jeszcze przed terminem @ to chyba mozna miec jeszcze nadzieje... a jesli chodzi o przeziebienie to mnie chyba tez cos lapie, zimno mi strasznie i jakas oslabiona jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: do anek1805 06.10.10, 11:00 dorka, anek spokojnie, spokojnie. Za wczesnie na testy, poczekajcie (wiem, że łatwo się mówi) co najmniej do spodziewanego terminu @. Dorka nie martw się za bardzo negatywem, bo mogło być za wcześnie na test. Trzymam kciuki żeby się to wszystko dobrze skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: do anek1805 06.10.10, 11:05 Ja mysle ze 23 dc to zawczesnie na testowanie, ja wiem ze czekanie jest straszne ale niekiedy warto poczekac po co robic wczesniej i widziec ta wstretna 1 kreche trzymajcie sie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: 06.10.10, 11:10 wiem wiem dziewczyny, ze za wczesnie na testowanie dlatego sie nie wyrywam z kupowaniem testu chociaz faktycznie czekanie jest straszne. ale w zasadzie nie mam kiedy tak w ciagu dnia o tym myslec bo moj 2-latek mi nie pozwala poczekam jeszcze kilka dni jak wszystko bedzie ok to wtedy zatestuje jak nie przyjdzie. dorka793 kochana nie martw sie ta I krecha. moze byc jeszcze dobrze. moze faktycznie troche za wczesnie zrobilas test? myslami jestem z Toba, trzymaj sie cieplo i nie poddawaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-wodna Re: 06.10.10, 11:32 Witajcie 4 października zrobiłam test ciążowy - cień cienia cienia, nawet wydawało mi się, że nie można mówić o drugiej kresce - chociaż gdy pytałam męża, czy widzi drugą kreskę, powiedział, że tak. Ja nie byłam tego pewna, nie chciałam się nakręcać - rok temu jak robiłam test też była jedna kreska, ale obserwując test na wszystkie strony wydawało mi się, że prześwieca druga (ale to chyba było rzeczywiście "pod światło"). Test był negatywny. Tym razem po dłuższym czasie test odczytany dał wyraźną drugą kreskę. Ginekolog stwierdziła, że raczej jestem w ciąży i zaleciła badanie beta hcg. Dziś odebrałam wynik: 152.3!!! Czyli jestem w ciąży Postanowiłam się do Was dopisać - czy przyjmiecie do Waszej statystyki i mnie? Staraliśmy się o (drugie) dziecko od ponad roku - z tym, że były tu i przerwy (choroby nasze, dziecka, etc). Nie mogę nawet chyba powiedzieć, że był chociaż jeden cykl takich intensywnych starań od "początku do końca". Zaczynało mnie to gnębić, bo nie mogłabym powiedzieć, że staramy się od roku intensywnie i nic. Tymczasem czas leciał. W tym cyklu też mi się zdawało, że za wcześnie "urwaliśmy" starania - a tu taka niespodzianka. W zasadzie to już od kilku miesięcy się nie "staraliśmy" tylko kochaliśmy. Przestałam się zapisywać na kolejne comiesięczne wątki "W oczekiwaniu". Postanowiłam się dopisać, jak nam się uda. Wypadło na wątek październikowy Testowałam w dniu imienin naszego Synka Jak sobie pobieżnie przejrzałam zapiski - można powiedzieć (do potrzeb Waszej statystyki), że udało nam się w 12 cyklu. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za testujące. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: 06.10.10, 11:52 lilia no pewnie, że Cię przymujemy, im więcej buziek tym lepiej. Poprawisz nam statystyki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 lilia-wodna :) 06.10.10, 11:53 GRATULUJE !!!! TAKIE POSCIKI AZ MILO CZYTAC POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA< 6.10, 11.55 06.10.10, 11:54 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka do LISTy z dn. 6.10, 11.55 07.10.10, 07:35 lila gratulacje i co za pozytywna wiadomosc, po 12c to jednak barzdiej buduje niz po 2-3, przemilczmy ze były mało intensywne tak dla pozytywnego nastaiwenia. Dziewczynki aby tendencja sie utrzymała. Ja jestem dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 7.10, 14.01 07.10.10, 14:00 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 - alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 Re: LISTA< 6.10, 11.55 15.10.10, 19:59 Ja tu z wiesciami testowania a co ja widze przy moim niku jest minus????? dlaczego ,przeciez o niego nie poprosilam! Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: LISTA< 6.10, 11.55 16.10.10, 08:42 prawdziwek przeproszam, widocznie wkradł się jakiś błąd. Minusa usuwam, ale pochwal się jak wyniki testowania. Może ten błąd był na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 06.10.10, 12:09 Wiesz Kochana już się nie martwię tym,ze jest 1 kreska...tylko martwię się tym ze sa te plamienia jeszcze,ze rozwalą mi się cale cyklena pewno za wcześnie na test bo dzisiaj dopiero 25dc,ale nie myślę już o tym....ja powinnam dostac@w niedziele,wiec jeszcze mam kilka dni natomiast martwię się jak te plamienia nie ustąpią to co będzie..??Ja jednak liczę na Ciebie Kochana,musisz poczekać jeszcze też do weekendu i za-testujeszi co będzie 2 piękne kreseczki zobaczysz tak czuje Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 09:53 Witam a u mnie ciagle nic nie wiadomo... dzis 34 dc okresu brak dzis zakupie test i jak do jutra nie przyjdzie to zatestuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 12:08 lilia-wodna gratuluje Ci z calego serca i zycze spokojnych 9-ciu miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Re: październikowie testowanie 06.10.10, 12:56 dorka793 wiesz ja z pół roku temu też miałam takie plamienia przed@ tylko że one trwały 3, 4 dni i byłam z tym u gin. i powiedział, że to leczy się tabletkami hormonalnymi. ale stwierdziłam że nie będę się tym truć i poczekam jeszcze z 2 miesiące może samo przejdzie i ... przeszło bez leczenia. I od tamtej pory wszystko jest ok. Może u ciebie to też takie chwilowe zachwiania hormonalne. Ale jak masz mozliwość to idż z tym do lekarza. A u mnie teraz dni płodne i przeziębiona jestem, zaraziłam sie od synka. Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: dorka793 06.10.10, 13:06 ja mam dzisiaj 24dc a nie 23 jak pisalam wczesniej. z tego wszystkiego mi sie miesza to liczenie ale jeszcze kilka dni mam. teraz moj M musial na kilka dni wyjechac, wraca w niedziele. i tak sobie mysle czy poczekac na niego czy moze... ? eh sama nie wiem. ale ja tak mam jesli chodzi o testowanie. z synkiem jak bylam w ciazy to dopoki nie zaczelam wymiotowac w 6tc tod o mnie nie docieralo bo myslalam, ze sobie wmawiam chociaz @ nie mialam. dopiero wtedy zrobilam test, a moj M byl wtedy juz pewny ze bedziemy mieli dzidziusia pewno teraz tez bede zwlekac. rozczarowanie jednak boli... szczegolnie, ze jedna ciaze stracilam...6-7tc w grudniu 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
blu_lagoon Re: dorka793 06.10.10, 13:20 Zazdroszcze tym z Was, ktore juz wiedza! Ja jestem w 15 dc, starania w toku a do testowania jeszcze ponad dwaaaa tyyyyygodnieeee to chyba wiecznosc bedzie trwalo! Poza tym to moj pierwszy cykl staran wiec za duzych nadzei i tak nie mam ale chcialabym juz chociaz wiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do bbbooommm:) 06.10.10, 13:29 Witam Kochana,dawno nic nie pisałaś?no właśnie sama nie wiem co o tym myślećpróbuje się dostać jutro do mojej gin i zobaczę co ona mi powie..martwię się tym bardzo bo nigdy czegoś takiego nie miałamJa też jestem chora Kochana,we wrześniu już z 3 raz chyba chodzę taka zasmarkanajakaś osłabiona jestem tym wszystkimto miłych przytulanek Kochanapozdrawiam i dużo zdrojka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 15:14 Kurcze u nas to 1cs i o 1 dzidziusia czytam to forum od jakiegos tygodnia i troche sie podlamalam bo myslalam ze to bedzie duzo łatwiejsze a wynika z tego ze tak za 1 razem to sie nie udaje raczej... A czas goni bo 33 lata stukna niebawem Dzis dopiero 20 dc wiec do testowania jeszcze duzo czasu Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 17:14 cpt1 tak na wstepnie sie negatywnie nie nastawiaj, sa tacy szczesliwcy ktorym sie udalo za 1 razem. a kto wie moze i Ty bedziesz do nich nalezec? ja wrocilam wlasnie ze spaceru z synkiem bo pogoda nawet dopisuje ale juz w drodze powrotnej czulam ze cos nie tak jakos tak mi "mokro" no to lece szybko do lazienki i mysle sobie, jak nic @ przyszla a tu co? sluz, czysty sluz. masakra co sie czlowiek musi nastresowac Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 19:06 u mnie dopiero 12dc, a ja ciągle myślę, czy się tym razem uda. poprzednim razem udało nam się za pierwszym podejściem, teraz tak dobrze nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 06.10.10, 20:54 Ja dzisiaj 25 dc , kurcze znowu zaczynam się nakręcac ... Dorka idziemy razem z cyklem i mam nadzieje że bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:do netka2 07.10.10, 08:54 Ja już Kochana straciłam nadzieje przez te plamieniaa Tobie jak najbardziej życzę 2 kreseczekdziś już 26dctrzymam kciuki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 do wszystkich 06.10.10, 22:16 Kochane dziękuję że jesteście. Dzięki Wam myśli są mniej pesymistyczne Życzę wszystkim kreseczek. I piszcie co u Was jak się czujecie Bo Wy wiecie jak to jest Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do cpt1 06.10.10, 22:07 Zdarzaja sie takie przypadki ze komus sie udaje w 1 cyklu ja np tak mialam 4 lata temu. Ciagle w glowie mam mysli ze przy 2 dziecku nie bedzie tak latwo bo to by bylo za pieknie, niby test dzis w 34dc negatywny ale dokad nie ma @ to nadzieja jest we mnie !!!! Od 9 lat raczej mi sie nie zdarza zebym miala cykle dluzsze niz 33dni chyba ze ...no wlasnie... Pozyjemy zobaczymy Ogolnie gin mam umowionego na 12.10 i mysle ze na tej wizycie wszystkiego sie dowiem jezeli @ nie zawita wczesniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan misia9944 07.10.10, 09:25 A dlaczego Ty dziewczyno jeszcze nie testowałaś? Testuj i chwal się wynikami! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do nancy_callahan 07.10.10, 10:05 Witam Testowalam wczoraj (34dc) ale popoludniu i test wyszedl negatywny. Moze blad ze nie zrobilam z porannego moczu a moze za wczesnie na test w 1 ciazy w 35dc byla jasniutka 2 kreseczka. Dzis 35dc -@ brak Umowilam sie do gin na 12 pazdziernika na 11 zobaczymy co powie jak @ nie przyjdzie do tego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: do nancy_callahan 07.10.10, 10:11 misia zrób test z porannego moczu, albo idź na betę.Ja bym chyba nie wytrzymała do 12-tego Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 Re: misia9944 07.10.10, 10:07 misia testuj ja jestem wieczną optymistką, mimo to po tylu cyklach cieżko mi sie czeka. Czytam was " z uzależnienia". I mało piszę, bo co moge pisać. ja juz nie zwracam uwagi na żadne kłócia, wilgotności, pobolewania, piersi. Milion razy miałam objawy, a ciaży nie ma. Tak wiec przestałam obserwować i sie nakręcać. jedyne, co lubię to testować. ten dreszczyk emocji, ze może jednak tym razem w końcu zobacze 2 kreski. I ciągle ich nie ma i nie ma. Jutro ide 6 raz w tym cyklu na monitoring. pecherzyk wczoraj miał 24 mm i prawie pękał. dzisiaj kontrola, czy juz go nie ma. Teoretycznie powinnam od dziś czekac na 2 kreski... Odpowiedz Link Zgłoś
karides Re: lista 07.10.10, 11:01 Dziewczynki przede wszystkim gratuluje już wszystkim którym się udało Mnie mozecie wykreślić z listy październikowej bo nawet nie było okazji do przytulania...czyli nie bylo 2cs a już na pewno nie ma potrzeby testowania Liczę na to, że w tych najbliższych miesiącach pewne sprawy się w końcu wyjaśnia i poukładaja i wtedy będziemy mogli zacząc prawdziwe staranka. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: lista 07.10.10, 11:11 netka trzymam kciuki I nie bój się na zapas dorka daj znać co lekarz powiedział. I kciuki też trzymam Kurczę jak się tak z Waszych kresek cieszę prawie jakbym własne zobaczyła Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 08:51 Dzieki dziewczyny. Podbudowalyscie mnie Ja wieczna pesymistka zaczynam myslec ze moze sie uda teraz? Byloby pieknie Jak dobrze ze jest to formu! Poranek zaczynam od kawy a potem od razu zerkam co u Was i mam nadzieje ze wszystkie jak najszybciej zobaczymy 2 kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 10:16 Hej Kobietki co u Wa?Ja dziś muszę się dostać do ginexa,idę po południuzmęczyły mnie na maxa te plamienia,boje się troszkę co mi powie?a Wam życzę tych upragnionych 2 kreseczek Odpowiedz Link Zgłoś
beata2502 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 10:27 U mnie na razie ok chociaż martwi mnie to ,że po luteinie temperatura nie poszła do góry owulacje już miałam( ból jajnika, śluz itp.) w przyszłym tygodniu będę testowała...chociaż wątpię ,że się udało... Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 10:49 Ja dzisiaj 26 dc , w nocy obudziłam się na siku (2 w nocy) i zrobiłam test . Fakt faktem 4 godziny po ostatnim siku więc nie z porannego moczu. Pewnie sobie wmawiam ale widzę jakiś cień, cienia cienia Kurcze żeby to była prawda. Powtórzę w sobotę rano jak nie dostanę @ Tak się strasznie boje, nie wiem po co robiłam ten test. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 11:40 do netka2 ale mnie ucieszyła ta wiadomośćtrzymam kciuki bardzo mocnonic się nie bój Kochana,będzie wszystko dobrzeale faaajowo!! Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 11:58 dorka ja się nie nastawiam bo to naprawdę cień cienia cienia który widac tylko pod jednym kątem ... Byle do soboty Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 11:58 Hihi super pazdziernik bedzie owocny huraaaaaa netka2 po cichutku juz gratuluje i byle do soboty ! Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 12:24 dorka793 daj znac koniecznie co u lekarza. mam nadzieje, ze mimo plamien jest wszystko ok u mnie bez zmian, tylko nastroj jakis nie bardzo... netka2 mocno trzymam kciuki zeba z cienia wylonila sie piekna grubasna krecha Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 07.10.10, 13:41 Kochana!!w końcu udało mi się zapisać do mojej ginidę na 17!!powiem szczerze ze się boje trochę co ona mi powie,ale w sumie spoko ze do niej bo ona jest cudowna już tyle lat jestem u niej prowadziła mi ciąże odbierała poród fantastyczna Kobieta dlatego się ciesze ze idę do nieja Wy kochane trzymajcie kciuki za mnie napisze wieczorkiem co to jest...buzki Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 14:00 Dziewczyny czy jesli przytulanko bylo 2.10 to moze ja moge wczesniej zatestowac? Dzis 21dc. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: październikowie testowanie 07.10.10, 14:33 cpt1 radzę zaczekać co najmniej do 16-tego Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: cpt1 07.10.10, 15:56 Hej A Ty kiedy będziesz testować? u mnie przytulanko było 01.10 to myślę że 17 w niedzielę. Jak myślisz będzie dobrze? Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: :D :D :D :D :D 07.10.10, 18:34 dziewczyny nie wytrzymalam i kupilam test. i sobie mysle a raz kozie smierc i wiecie co??? od razu zobaczylam II KRECHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra nie moge uwierzyc, a dzisiaj dopiero 25dc a krecha normalnie gruba i widoczna trzymam teraz kciuki za wszystkie testujace dziewczyny zeby i wam sie udalo i zebyscie zobaczyly upragnione II kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 anek Gratuluje :) 07.10.10, 18:52 I jeeee ale mila wiadomosc !!!!!!!!! Gratuluje wyslij pare fluidkow-polapiemy Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: anek Gratuluje :) 07.10.10, 18:58 jak najbardziej kochane wysylam wam fluidki zeby nas bylo jak najwiecej!!!! pazdziernik to jednak bardzo fajny miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
goshas3 Re: anek Gratuluje :) 08.10.10, 09:53 No to pięknie!!!!!! Ogromne gratulacje!!!!!!! Ale my się musimy nastresować Odpowiedz Link Zgłoś
chiyo28 gocha500 08.10.10, 10:12 przytulam, wiem, jak boli, kiedy ucieka nam ostatnia szansa. Moze jednak jeszcze kiedys jednak spotka Cie naturalny cud z zaskoczenia. Czytałam o takich przypadkach. Nie znam do konca Twojej histori, ale moze sie uda. Bede trzymac kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
fiore2 Re: anek Gratuluje :) 07.10.10, 19:06 Witam serdecznie, Watki o staraniach czytam od jakiegos czasu regularnie. Tym razem postanowialm do Was dolaczyc. To moj 7cs o pierwsze dziecko. Mam 33 lata. Na razie na spokojnie i bezstresowo Nie wiem ktorego mam zatestowac, moje cykle maja ostatnio 38-40 dni. Natomiast ten cykl zupelnie odbiega od innych - w 13 dni piekna owulacja (usg). Wyglada wiec na to, ze powinnam zatestowac w okolicach 17 pazdziernika. Zwykle w 16 dc dopiero pojawial sie sluz, takze jestem zupelnie zaskoczona. Pozdrawiam i prosze o dopisanie do listy Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 7.10, 19.19 07.10.10, 19:20 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 - alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 fiore2, 7 cs.........................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 8.10, 09.33 08.10.10, 09:33 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) - misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 - lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 - alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 fiore2, 7 cs.........................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 10.10, 10.27 10.10.10, 10:28 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) - misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 - lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 - alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 - karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 fiore2, 7 cs.........................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan LISTA, 10.10, 11.36 10.10.10, 11:37 bejbi79, 4 cs ..................................................... 88monia, 2 cs................................................... 1.10 - gocha500, 1 cs.................................................. 3.10 (ewentualnie 10-tego poprawka) - misia9944, 1cs.................................................. 3.10 rooms, 6 cs ...................................................... 4.10 - lilia-wodna, 12 cs................................................4.10 farfale, 3 st........................................................5.10 - barabasia2, 4cs..................................................5.10 yasim17, 11 cs.................................................. 6.10 maaagall, 2 cs.................................................. 8.10 - dorka 793, 6 cs................................................. 9.10 mama_vinca, 3 cs.............................................. 9.10 - alchemiia, 3 cs.................................................. 10.10 netka2, 7 cs ..................................................... 10.10 : 1 mouse, 11 cs................................................. 11.10 - karides, 2cs....................................................... 12/13.10 beata2502, ?cs....................................................13.10 ja.dorcia, 2cs.................................................... 13.10 goshas3, 2cs..................................................... 15.10 martusik78, 12 cs.............................................. 15.10 prawdziwek5, 1 cs..............................................15.10 anek1805, 5 cs...................................................15.10 chiyo28, 24cs.....................................................16.10 korag1000, 1cs ..................................................17.10 fiore2, 7 cs.........................................................17.10 olinek_01, 3 cs.................................................. 18.10 cpt, 1cs.............................................................18.10 dorotatop, 2 cs.................................................. 20.10 jagoda2010, 11 cs..............................................20.10 olidka9, 4 cs......................................................20.10 sowaa_sowaa, 3 cs............................................20.10 emma.pl, 1 cs....................................................20.10 nowi-jka, 7cs.....................................................21.10 hiacynta-wiadro 2 cs............................................23.10 blu_lagoon, 1 cs................................................ 23.10 karolinkowamama, ?cs ...................................... 23.10 bbbooommm, 3cs...............................................25.10 hanula12, 2 cs....................................................25.10 mooninii, 2 cs ...................................................29.10 marionetka83, 18 cs...........................................30.10 peggy_su, 8cs...................................................30.10 asiaxxxx, 6 cs....................................................30.10 esperanza11, 5cs...............................................30.10 ladybarque, 5 cs................................................31.10 nancy_callahan, 7/2 cs...................................... 31.10 kalinka19801, 1cs..............................................?? Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: :D :D :D :D :D 07.10.10, 19:18 anek 1805 gratulacje Ależ nam się w tym październiku posypało! Zarażajcie Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: :D :D :D :D :D 07.10.10, 20:08 dziekuje za gratulacje trzymajcie teraz kciuki zeby wszystko bylo ok. teraz znowu czekanie, oby do wizyty u lekarza a ja oczywiscie trzymam kciuki za was zeby przytulanka byly owocne dorka793 kochana napisz co u ciebie bo sie martwie. co lekarka powiedziala? mam nadzieje, ze te plamienia to nic groznego. odezwij sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: :D :D :D :D :D 07.10.10, 20:25 do anek1805 Ale wiadomość a nie mówiłam..no pięknie ogromne gratulacjeale się cieszeszoka u mnie oki,mam maluśkiego torbielka na lewym jajniku i on powodował te plamieniadała mi lekarstwa na zatrzymanie plamień i muszę wykonać badanie na hormony,bo jakaś rewolucja hormonalna występuje...i muszę brać duphaston 2 razy dziennie,muszę poczytać o nim...Nigdy nie miałam żadnych problemow a tu widze ze nic nie przychodzi tak łatwo...ale to nic może w następnym cyklu się udaa Ty Kochana obiecaj ze będziesz się odzywać do mnie oki?Super jeszcze raz gratuluje i całuje jak mogę najmocniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 07.10.10, 20:37 kochana pewnie, ze sie bede do Ciebie odzywac jestes moja dobra wrozka i nie zostawie Cie teraz boje sie troche bo 10miesiecy temu stracilam groszka i teraz pewnie bede miala stres az do wizyty u lekarza. ehhh a tu juz sie czlowiek ludzil, ze jak zobaczy II krechy to stresu nie bedzie jeszcze nie moge w to uwierzyc, jak przyjedzie M chyba zatestuje jeszcze raz dla pewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 08.10.10, 10:23 Kochana nic się nie martw,wszystko będzie dobrze bo już teraz musi być oki?obiecujesz ze zero stresu....mamusia nie moze się denerwować dla malej fasolineczki..ale mężulek się ucieszy..super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A mi dziś już plamienia ustapily uffffff,teraz mam czekać do @....dala mi ten duphaston brałaś go może Kochana?ja miałam tydzień wolnego teraz od pond do pracy.....pisz codziennie coś kochana oki chociaż 1 zdanko co u Ciebie?całuje Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: :D :D :D :D :D 07.10.10, 20:02 Anek bardzo się cieszę. Gratulacje Dużo zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 21:39 Anek gratulacje, super Zarazaj nas Koreg ja bede testowac 18.10 - o ile wytrzymam do tego czasu, moze wzorem Anek zatestuje w 25 dc To juz za 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: październikowie testowanie 07.10.10, 21:43 ja tak wyskoczylam z testowaniem przez moje piersi, balony mam takie ze ojej a do tego bola strasznie ani moj M za bardzo dotkac nie moze przez co cierpi a poza tym po tym plamieniu zrobilo mi sie duuuuuzo sluzo za duzo jak na @ wiec zaryzykowalam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 08:00 dziewczyny mnie mozecie wpisac minusik!!!odstawiam prochy i czekam na @!!!!nie mam sie co ludzic skooro po kriotransferze w 12dpt test jest mega negatywny!!! nie ma juz na co czekac to byl moj oststni cykl staran bo naturalnie nie mamy szans!! wszsytkim dziewczynom przed testem zycze powodzenia a tym co zaciazyly gratuluje!!!!'' trzymajcie sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Niestety:( 08.10.10, 08:22 i po ciąży... zmieńcie uśmiechnięte buźki przy moim nicku na miusika... za szybko się ucieszyłam. Wierzę, że natura wie, co robi, ale i tak mi smutno. Spasuję z zapisywaniem się na listy itp... za mocno się nakręcam. Dlatego żegnam Was na jakiś czas... Trzymam kciuki za Was wszystkie, powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palka.pralka Re: Niestety:( 08.10.10, 09:50 Wspolczuje Wiem co przechodzisz ja 28.08 tez stracilam ciaze ( ciaza biochemiczna) 5 dni sie nia cieszylam. Tak na pocieszenie to od razu zaszlam jutro 7 tydzien zaczynam.Czytalam na angleskiej stronie ze po biochemicznej szybciej sie zachodzi jest procentowo wieksza szansa na zdrowa ciaze od kobiet ktore nie mialy wczesnego poronienia. To na pewno straszne ale natura wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:do rooms:) 08.10.10, 10:40 Kochana nie martw się choć wiem ze to dla Ciebie śmieszne pewnie co pisze..ale tak ja sama piszesz natura wie ze co robi,widocznie tak miało być....Główka do góry jak tez miałam ostatnio chwile zwątpienia ale podniosłam się znów do góry i wierze ze zaraz jakoś się uda...bo co bo musi!!!jak udało nam się w 1 ciąży to teraz tez musi a ze może troszkę trudniej to trudno nikt nie powiedział ze będzie łatwo tak????I proszę nie zostawiaj Nas,zawsze raźniej jak nas jest tyle Ściskam jak mogę najmocniej,do usłyszonka Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: październikowie testowanie 08.10.10, 09:31 gocha 500.przykro, mi jestem myślami z Tobą i po cichutku liczę na jakiś cud rooms, masz rację natura wie co robi, nie przejmuj się. Ja również 3 cykle temu miałąm ciążę biochemiczną, nakręciłam się, a po dwóch dniach okazało się, że beta spada i po ciąży... I o dziwo to pozwoliło mi się jakoś bardziej wyluzować i lightowo podejśc do tematu starań, jakoś tak nabrałam przekonania, że co ma być to będzie A musi być dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re:do gocha500 08.10.10, 10:28 Kochana poczekaj jeszcze,nie skreślaj zaraz wszystkiego,zrób test jeszcze za parę dni... przykro mi jak piszesz tak....nic się nie dzieje bez przyczyny pamiętaj o tym.....nadzieja zawsze musi być bo cóż by było wtedy za życie???w pierwszej ciąży się udało to teraz też musi a jak nie to za jakiś czas jak odłożycie troszkę pieniążków...........pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i główka do góry,życie jest zbyt krótkie na zamartwianie się.....całuje Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 08:32 Ja objawów zadnych nie mam Ani piersi nie bola , ani śluzu. Cos mi sie wydaje ze chyba nic z tego... A siostra miala sen ze mnie w szpitalu odwiedzala bo dziecko urodzilam Moze proroczy? No nic, pozostaje czekac @ powinien byc za 9 dni i oby bo nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 10:35 gocha500- przykro mi roms- ech zycie plata figle Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 10:37 A u mnie 36dc -test 1 krecha a @ brak juz zadych testow nie robie !!!! Czekam do wtorku na wizyteu gin ! Bo wszystko jest takie dziewne ciagle @ regularne nagle jak zaczelismy starania we wrzesniu okres super ze sie spoznia juz 8 dni ale czemu te pieprz....testy negatywne. Zobaczymy co powie Ginka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maaagall Re: październikowie testowanie 08.10.10, 11:57 Niestety na teście jedna kreska.Ale okresu jeszcze nie mam.Napisze jak sie pojawi to będziecie mogły wpisać minusik Może następnym razem się uda Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 13:30 Gocha500-za ciebie trzymalam kciuki z calych sil,Znamy sie z innego forum i bylysmy kwietnioweczki 09 i mialam nadzieje ze teraz tez bedziemy razem,przykro mi ..... a moze jeszcze zrob test lub idz na bete wtedy sie upewnisz. U mnie dzisiaj zrobiony test z ranca no i minus,chociaz do 15go mam jeszcze tydzien,ale juz zadnych dolegliwosci wiec pewnie bedzie @ Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 13:34 Mój bladzioszek na 2 dni przed @ Trochę się boję bo rano jak wracałam z pracy to miałam tak straszliwy bół brzucha przez jakies 15 minut że nawet powietrza nie mogłam nabrac ... rooms tak mi przykro ... anek gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwek5 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 13:38 Netka gratuluje!!! Mi tez sie marza takie 2 kreseczki Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Re: październikowie testowanie 08.10.10, 14:21 Śliczna ta lista pażdziernikowa!!! Tyle już dziewczyn zaciążyło że nie wiadomo komu po kolei gratulować. Żeby tak do końca miesiąca przybywało tych słoneczek. U mnie dziś 15 dc a starania byly w 11 dc, bo staramy się o dziewczynkę więc przytulanka muszą być jak najdalej od owulacji - a owulacje mam przeważnie 14 dc. Miejmy nadzieję że mimo mojego przeziębienia ten pażdziernik będzie owocny. Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Re: październikowie testowanie 08.10.10, 14:24 dorka793 dobrze że byłaś u lekarza, przynajmniej znasz przyczynę plamień. lepiej to wyleczyć przed ciążą niż jakbyś miała mieć problemy w czasie jej trwania. Pozdrawiam cię gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 14:27 bbbooommm793 ja własnie ten cykl uważałam za stracony bo jakoś weny i chęci nie było, bo byłam w okresie owu chora i brałam antybiotyk A tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
fiore2 Re: październikowie testowanie 08.10.10, 17:36 Hej, dzieki za przyjecie do grona testujacych do Korag1000 nam chyba w ten sam dzien wypada testowac, u mnie ovu 2- go, sex 30,09, i 3-go. U mnie to bedzie "dopiero" 28dc, jakos tak mi dziwnie bo moje cykle to 38-40. Ten miesiac tylko jakis inny. Moze to znak dobry W kazdym razie trzymam palce pozdrawiam A Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: fiore 08.10.10, 19:37 No tak w tym samym dniu. Zobaczymy . Powodzenia Ci życzę, uda Ci się zobaczysz . Całuję moocnooo. Pisz do mnie jak najczęściej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do bbbooommm:) 08.10.10, 15:29 Tez tak myślę Kochanaplamienia już dziś ustąpiły z samego ranateraz czekam na @i dalej starankatrochę byłam podłamana ale już okija tez pozdrawiam gorąco i czekam na info od Ciebie z II kreseczkami Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do dorka793 08.10.10, 20:44 czesc kochana mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze. czytalam ze plamienia Ci ustapily, ciesze sie mam nadzieje ze w nastepnym cyklu przeczytam o Twoich II kreseczkach. bede mocno trzymala za to kciuki u mnie wszystko ok, brzuch troszke pobolewal, ogolnie sie czuje momentami jakby miala mnie choroba rozlozyc. mdlosci, bol glowy, krecenie i ogolnie jakby mnie walec przejechal gdyby nie ten test zaczelam bym brac gripex Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: do anek1805 11.10.10, 09:40 U mnie jakoś leci,ciesze się ze u Ciebie tez wszystko dobrzeniech nasza fasoleczka rośnie zdrowiutko,ciekawe czy dziewczynka czy chłopczyk będzieja teraz na zwolnieniu synek mi się nie co przeziębił;takie wiruchy teraz panują ze szokpozdrawiam i ściskam,buzki Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: do bbbooommm:) 08.10.10, 20:49 bbbooommmmy testujemy chyba tego samego dnia? Trzymam za nas obie kciuki, choć co do mnie to cienko mi się to widzi....nie wiem dlaczego, ale w tym cyklu jakoś w ogóle nie mam zwiastunów owulacji. pewnie stres zrobił swoje Odpowiedz Link Zgłoś
asiaxxxx Re 08.10.10, 23:17 Hej Dziewczynki Dzięki za słowa wsparcia. Ja się strasznie nastawiłam na to,że zanim nadejdzie data porodu to ja będę znowu w ciąży i tylko dlatego się nie rozkleiłam zupełnie jak to się stało. Teraz to już ostatni gwizdek więc zaczęłam panikować ale już się zbieram. Staram się zagonić męża na badania, zaopatrzyłam się w tester płodmości i termometr owulacyjny i zamierzam się zapisać na kurs NPR wrazie niepowodzenia od przyszłego miesiąca zabieram się z całym impetem. A na razie lecę na małe pzytulanko. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 anek 09.10.10, 12:59 Kochana mam takie same objawy jak Ty A brzuch Cię boli jak na @, bo mnie to trochę niepokoi ... Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: netka2 09.10.10, 13:04 brzuch boli al eraczej rzadko, powiedzialabym ze nawet bardzo rzadko. za to piersi daja mi sie we znaki ale co tam damy rade chce we wtorek do gina sie wybrac zobaczymy czy da rade u jakiegos termin zaklepac. netka2 kiedy masz dostac @? testowalas juz? bo ja mam dzisiaj 27dc i sie jakos tak boje dziwnie czy aby na pewno ta @ nie przyjdzie... ale tak sobie mysle, ze skoro mialam to plamienie implantacyjne to moze groszek juz sie wygodnie zagniezdzil co? Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Re: hanula12 09.10.10, 13:26 hanula12 rzeczywiści testujemy w tym samym dniu ja też coś czarno widzę to pażdziernikowe testowanie bo ostatnio byłam przeziębiona i nie wiem czy to nie wpłynęło na zapłodnienie. A Ty zawsze masz objawy owulacji? Bo prawdę powiedziawszy to ja nie mam żadnych bólów, kłuć i nawet śluzu nie mam jakiegoś szczególnego w tych dniach. Ale jak raz byłam w ciązy to myślę że owulka jest. Trzymam za ciebie kciuki i pisz często. pa Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm Re: hanula12 09.10.10, 13:29 nie dodałam że mam regularne cykle i dlatego wiem kiedy mam owulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 anek 09.10.10, 13:40 Ja dzisiaj 28 dc, @ miałam dostac jutro ... Testowałam w czwartek i wyszła ledwo widoczna krecha, a wczoraj już widoczna ale jeszcze słabiutka Jutro z rana bede jeszcze raz testowała A w poniedziałek na betę, we wtorek albo w czwartek do gina bo jak jestem w ciąży to musze zwolnienie z pracy wziąć Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: netka2 09.10.10, 14:08 no to gratuluje ja sie zastanawiam czy powtorzyc testowanie? ja chyba juz powoli schizuje. ehhh jutro moj M przyjedzie to moze troche mi przejdzie. ale sluz jest, temperaturka w normie wiec nie powinno sie nic zlego stac. ale zycie to zycie nie idzie nic przewidziec niestety. nawet nie wiem dokladnie kiedy @ powinna byc Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: netka2 09.10.10, 14:09 ale ogolnie jak wszystko dobrze u mnie pojdzie to razem bedziemy CZERWCOWECZKI 2011 Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: netka2 09.10.10, 14:11 a tak na marginesie ciekawi mnie kiedy ja mialam owulacje skoro juz w 25dc wyszly mi grube II krechy. ma ktos jakis pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
bejbi79 Re: netka2 09.10.10, 15:51 Dziewczynki Kochane - bardzo serdecznie Wam gratuluję Netka, nie martw się - jestem teraz w 5tc i trochę mi się uspokoiły bóle brzucha, ale przed w trakcie i zaraz po terminie @ to bardzo bolał mnie brzuch, czułam jakieś mega rewolucje w podbrzuszu, jakby jakieś przemeblowanie było. teraz już lepiej,nie boli, ale "czuję"że mam brzuch. I poza tym że piersi są tak obolałe jakbym se jakieś implanty wstawiła (twarde i nietykalne) to czuję się b.dobrze. Dziewczyny-cały czas Was podczytuje i dopinguje i trzymam kciuki no i zapraszam do forum czerwcowe mamusie 2011 Dla tych co jeszcze przed testowaniem wysyłam CIĄŻOWE FLUIDY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: bbbooommm 09.10.10, 15:57 Normalnie jak bliźniaczki, bo ja też byłam przeziębiona i doszłam do wniosku, że w wiązku z tym nic z tego nie będzie. co do cykli, to różnie tak od 24 do 31 dni. ale założyłam, że testować będę 25.10. co do owulacji, to zazwyczaj jakoś to widzę po śluzie, kłuje mnie jajnik, a w tym cyklu wszystko bezobjawowo - myślę, że to przez przeziębienie. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 październikowe ... 09.10.10, 16:37 Troche mnie uspokoiłyście z tymi bólami brzucha. Kupiłam wczoraj dwa testy (jeden gratis) I zrobiłam teraz i kreska jest już bardziej wyraźna- zaznaczam że to po 1 godzinie po poprzednim sikaniu Nudności mam, zmęczona jestem więc może naprawDe to ciąża A my na czerwiec 22 planowaliśmy (mamy zamówione) wczasy nad morzem :p Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 do anek1805 09.10.10, 16:41 Hej Mam pytanko do Ciebie. Jestem w 25 dc możesz mi poradzić kiedy mogę testować?? Z góry dziękuję i pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
anek1805 Re: do korag1000 09.10.10, 17:53 korag1000 wiesz to jest troche indywidualna sprawa moge ci powiedziec zebys juz testowala ale jak nic nie wyjdzie bedziesz zawiedziona. mozesz sprobowac czemu nie ale jezeli nie zobaczysz II kreseczek to moze to po prostu za wczesnie bedzie wiec trzeba bedzie za kilka dni powtorzyc jesli @ nie przyjdzie ja sama zrobilam test bo juz sie strasznie stresowalam i bylam strasznie zdziwiona widzac II kreseczki naprawde sie nie spodziewalam sie w 25dc. myslalam, ze zobacze cien cienia albo nic. no ale u mnie nawet nie wiadomo ile mial miec ten cykl, rownie dobrze tak jak poprzedni mogll miec 24dni. nie wiem sama, jestem z tego glupia, jutro chce test powtorzyc i potem bede sie starala dostac do lekarza mam nadzieje ze on mi wyjasni co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
lilia-wodna Re: do korag1000 09.10.10, 22:46 Witajcie, W czwartek byłam u lekarki - choć to wcześnie, coś mi kazało (przeczucie infekcji). Doktor powiedziała, że beta jest zgodna z cyklem - zrobiła usg (nie było nawet widać jaja płodowego, ale to podobno też zgodne z fazą cyklu ciążowego - tylko powiększone endometrium). Wykluczyła np. torbiele na jajnikach, które mogły spowodować wyższą betę - potwierdziła ciążę, ale karty ciążowej jeszcze nie założyła. Mam zrobić badania i przyjść na następną wizytę 18.10. Niestety jest infekcja - tak czułam - no i ciążę zaczynam od leczenia "kobiecego" co mnie niepokoi. Wolałabym też, by jednak widać już było to jajo płodowe, ech... Pocieszam się, że mam nadal wyższą temperaturę i "czuję" brzuch - czyli jednak chyba coś tam się "dzieje". Trzymajcie kciuki A ja trzymam za Was. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: do lilia wodna 09.10.10, 23:39 Nic się nie martw kochana Ja też ciąże zaczęłam od leczenia infekcji a Oskar urodził się zdrowy 4830 ważył. To nic takiego. Na pewno będzie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki i pisz do mnie często. Powodzenia Nie umiem wklejać buziek przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
1.mouse Re: do lilia wodna 10.10.10, 08:35 witajcie wpiszcie mi - na listę.przyszła @.nawet komentować mi się nie chce.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: październikowie testowanie 10.10.10, 11:12 Korag1000 ja dzis 24dc zrobilam test bo nie wytrzymalam i niestety tylko 1 kreska Czuje sie zawiedziona. Choc @ mam miec dopiero za tydzien to czuje ze niestety bede miala Czytam jakie odjawy maja dziewczyny i ani piersi nie bola ani brzuch nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
korag1000 Re: październikowie testowanie 10.10.10, 12:19 cpt1 Nie martw się na zapas. Poczekaj spokojnie parę dni. Nie wszystkie dziewczyny mają takie same objawy. Główka do góry Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
marionetka83 Re: październikowie testowanie 10.10.10, 16:04 Cześć Dziewczyny. Przede wszystkim gratuluję, widzę że uśmiechniętych buziek jest coraz więcej. Ja szykuję się jutro do kolejnej tzn. drugiej inseminacji. Jeśli tym razem nie wyjdzie to całkowicie sobie odpuszczam. To oczekiwanie, wyszukiwanie objawów jest strasznie męczące. A niestety nie potrafię "wyluzować" i cierpliwie czekać. Trzymajcie proszę za mnie kciuki żeby tym razem się udało. Ja też trzymam mocno kciuki za same uśmiechnięte buźki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do marionetka83 10.10.10, 18:01 Czesc, trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo ! Kurcze w koncu kiedys musi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mooninii Re: październikowie testowanie 11.10.10, 09:48 marionetka83 trzymam za Ciebie kciuki. Mój kuzyn latami starał się z żoną o dziecko, w końcu lekarze doszli do wniosku, że już nie ma innego wyjścia niż in vitro, kuzynostwo umówiło, się na termin a przed tym pojechali jeszcze na wakacje, już się nawet nie starali po prostu chcieli się jeszcze wyluzować przed in vitro, po powrocie okazało się, że jego żona jest w ciąży. Znam jeszcze drugą podobną historię. Więc zawsze jest nadzieja, a czasem właśnie dopiero jak człowiek sobie odpuszcza i daje odetchnąć psychice to organizm stwierdza, że ma komfortowe warunki do zajścia w ciąże. Ja się jeszcze krótko staram, a już widzę, że nie podchodzę do tego na luzie, więc trudno mi Tobie tego radzić, ale w każdym razie serdecznie Ci tego życzę!! Gratuluję wszystkim uśmiechniętych buź!! A co do objawów, o których niektóre z Was piszą, to mnie jest bardzo trudno zauważyć jakiekolwiek objawy owulacji, a w obu ciążach (też w tej, która skończyła się szczęśliwie), na początku nie miałam żadnych objawów (oprócz braku okresu, co przy moich nieregularnych cyklach nie jest jednoznacznym sygnałem), tylko mój M już po tym jak wiedzieliśmy, że jestem w ciąży mówił, że wcześniej coś tak mu się wydawało, że mam chyba większe piersi Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 10.10.10, 18:04 Hmm dziewczyny ja juz nie wiem co myslec o tym moim cyklu dzis 38dc @ brak, cycki bola test robiony pare dni temu negatywny (juz postanowilam nie robie-maz zzedzi ze nie umie cierpliwie czekac do wtorku) Naszczescie ide do gin we wtorek niech mija ten poniedzialek bo oglupieje !!!!! W sumie w glowce czuje ze to ciaza ale moze sobie wmawiam... Pozdrawiam i piszcie cosik Odpowiedz Link Zgłoś
hanula12 Re: cpt 10.10.10, 20:22 Ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów ciążowych, nic mnie nie bolało, nie byłam senna ani nic. to był nasz pierwszy cykl starań i nie myślałam, że pójdzie tak szybko, więc nie doszukiwałam się żadnych oznak. test wyszedł mi pozytywny 2 dni po oczekiwanej @. więc uszy do góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.1975 Re: październikowie testowanie 10.10.10, 20:50 Ale gin wczesnej ciazy nie zobaczy. Pecherzyk widac przy poziomie beta hCG okolo 1500. Ja bym zrobila test przed wizyta u gina. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 11.10.10, 08:42 A ja zaraz na betę jadę potwierdzić albo wykluczyć ciąże ... Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop ciążę w którym tygodniu widać na usg ?? 11.10.10, 09:07 albo chociaż pęcherzyk cokolwiek potwierdzające ciążę pytam bo jak co to jest mój 4 tc do gin idę w środę nie mogę przełożyć wizyty bo już to zrobiłam wcześniej a oprócz usg słyszałam że widać ciążę po rozpulchnionej macicy i zasinieniu pochwy więc powiedzcie mi w którym takie objawy mogą się pojawić Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: październikowie testowanie 11.10.10, 09:18 Ja tez dzis jade na bete !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: październikowie testowanie 11.10.10, 09:31 zaznaczajcie zaraz te usmieszki po becie Odpowiedz Link Zgłoś
goshas3 Re: październikowie testowanie 11.10.10, 10:39 No to trzymam kciuki misia!!! Ja mam dzisiaj 35dc, testy negatywne, ale na betę nie jadę bo zdarzały mi się już cykle nawet 42 dniowe. Czekam dalej cierpliwie, no dobra, może trochę niecierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: październikowie testowanie 11.10.10, 11:39 misia to życze powodzenia Ja mam wynik po 15 i już mnie nosi .... dorota na usg to chyba w 6tc, ale ja tez idę już w czwartek do gina Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 do netka2 11.10.10, 11:54 Ja mam wyniki po 16 kurcze jaki stres ;/ A wizyte u lekarza jutro Odpowiedz Link Zgłoś
bbbooommm pazdziernikowe testowanie 11.10.10, 13:07 A u mnie dziś niespodzianka. Rano wstaję, idę do ubikacji i patrzę...krew! Nie plamienie tylko krew, a to dopiero 18 dc! Więc sie zastanawiam co to? @ to za wczśniej, a na zagnieżdzenie zarodka też chyba za wcześniej. Ale przy zagnieżdżeniu to chyba występuje plamienie a nie krwawienie? Zobaczymy co to się z tego rozwinie. dorka793 a jak tam twoje plamienia, już przeszły? W którym dc one ci się zaczęły? Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 jestem w ciąży !! 11.10.10, 14:27 Beta 127, 6 - 4 tydzien Po prostu nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: jestem w ciąży !! 11.10.10, 14:35 netka2 super Gratuluje Ja po wyniki jade za godzinke mam nadzieje ze wynik bedzie pozytywny a jak nie to chyba zalamie sie Odpowiedz Link Zgłoś
dorka793 Re: pazdziernikowe testowanie 11.10.10, 14:29 do bbbooommm: Hej Kochana,mi plamienia przeszły po 1 dniu kiedy ginekolog dała mi tabletki...teraz czekam na @!!!One mi się zaczęły w 19 dc...(no nie dobrze ze jest jakieś krwawienie,no zobaczysz Kochana jak się potoczy dalej ...jak będzie się utrzymywać to leć do lekarza ja żałuje ze tak długo zwlekałamtrzymam kciuki żeby było wszystko oki,buzki Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: pazdziernikowe testowanie 11.10.10, 14:37 Ja bym skonsultowala z lekarze, jezeli to nie jakies male slady krwi ! Trzymaj sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś