Dodaj do ulubionych

co sie dzieje??:(

12.12.11, 19:35
Witam was dziewczyny...
Wczoraj mialam dostac @ ktora sie nie pojawila, w zwiazku tym dzisiaj rano maz pojechal po test ciazowy.... zrobilam test i wyszedl negatywny , po okolo 30 minutach dostalam brunatnych plamien uncertain prawy jajnik mnie boli, pirsi sa jeszcze nabrzmiale temperatura 37, 4 i nie spada.
teraz do rzeczy :....
Miala ktoras tak?? Powtorzyc test?? jesli tak to kiedy??Mimo negatywnego testu moge byc w ciazy??
Oh sama nie wiem co myslec o tym wszystkim...sad
z gory dziekuje za odpowiedzi...i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czarna_lacrimosa Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 19:45
      jak @ się nie rozkręci na dobre to zrób betę, test może czasem nie wyjść jeśli stężenie hcg w moczu jest małe dlatego lepiej go zrobić z pierwszego porannego moczu. Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam się będąc w 16 tyg. bo miałam tak obfite plamienia w terminach @ że wziełam je za normalny okres.
      • dzieciusie3 Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 19:52
        A mi test przy trzeciej ciąży wyszedł pozytywny po 9 dniach od terminu @ która nie przyszła-dzień wcześniej był ujemny.Więc nie dziwią mnie wcale plamienia czy normalne krwawienie w dniu @ nawet jak jest się w ciąży smile
      • angelkochanie Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 19:56
        a mog by mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z ta temperatura??
        Zawsze spada podczas miesiaczki?? czy jest to sprawa indywidualna....
        no wlasnie nic sie nie zapowiada, zeby miala sie rozkrecic...
        i "cos" w srodku nie daje mi spokoju...hm....mam jakies mieszane uczucia..uncertain

czarna_lacrimosa napisała:

> jak @ się nie rozkręci na dobre to zrób betę, test może czasem nie wyjść jeśli
        > stężenie hcg w moczu jest małe dlatego lepiej go zrobić z pierwszego porannego
        > moczu. Ja o pierwszej ciąży dowiedziałam się będąc w 16 tyg. bo miałam tak obfi
        > te plamienia w terminach @ że wziełam je za normalny okres.

dziekuje za odpowiedz...smile----16 tydzien... ha ha ha ile stresu cie ominelo..wink
        • czarna_lacrimosa Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 20:14
          dokładnie mój mąż się śmiał że ja to nawet ciążę na skróty przechodzę, zamiast 9 miesięcy tylko 5 miesięcy. Cd temperatury to należy mierzyć ją cały cykl zgodnie z zasadami npr, pojedynczy pomiar nic nie daje. przeważnie spada dzień przed @ ale są przypadki że spada na początku @, także musiałabyś obserwować tempki przez kilka cykli żeby wiedzieć jak to u ciebie wygląda. Nie martw się na zapas, zrób betę sprawa będzie jasna
          • madziulaz Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 20:31
            jeśli jutro do rana się @ nie rozkręci to szoru do lab i zrób beta HCG, nie ma sensu robić sikańców jesli masz wątpliwości.
            Mi przed terminem @ wyszła ledwo widoczna druga kreska..a na drugi dzień beta byla 100...
            • dzieciusie3 Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 21:55
              No i ja znowu jestem takim przypadkiem,że temp.spada mi w trakcie @ lub przy końcu-nigdy przed !!! Ale życzę Ci żeby to była ciąża.
              • mgd20 Re: co sie dzieje??:( 12.12.11, 22:15
                czasami sie zdarza tez ze temp sie utrzymuje nawet po @. Ale zeby to stwierdzic trzeba mierzyc ja pare cykli...
                testy sikane czesto oszukuja wink zwlaszcza te ujemne.
                poczekaj spokojnie i za pare dni zrob bete.
                trzymam kciuki!
    • artdesign84 Re: co sie dzieje??:( 13.12.11, 03:41
      skoro test negatywny i masz okres ... to zapewne w ciąży nie jesteś...
      • dzieciusie3 Re: co sie dzieje??:( 13.12.11, 08:33
        Ale ona jeszcze @ nie ma tylko upławy które w ciąży się zdążają.Są historie różniste i rózne rzeczy się zdarzają.
        Mgd20 u mnie to rożnie bywa z tymi testami co nie smile szczególnie z Aconem-pokazuje piękne dwie kreski jak ciąży brak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka