iteb 23.06.04, 20:30 czesc mmusie czy bedziecie prały wyprawkę dla maluszka kupioną w sklepie? pozdrawiam beti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olek73 Re: czy prac nowe ciuszki 23.06.04, 20:49 Oczywiście,że będzdę prała,pierwszemu dziecku też wszystko wyprałam i wyprasowałam,przecież ubranka różni kudzie mają w rękach,w sklepie czasem coś upadnie,ktoś kichnie,prychnie,mogą zostać na ciuszkach jakieś resztki chemiczne i co tam jeszcze wyobrażnie mi podsunie ...trzeba wyprać i już,natomiast rzeczy takie jak pokrycie fotelika zostawiłam w spokoju i nie prałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: czy prac nowe ciuszki 23.06.04, 21:33 wszytskie ubranka i pieluszki terowe wypralam i wyprasowalam Nowe fotki mojego Łobuza (3.07.2003): forum.gazeta.pl/forum/72%2C2.html?f=621&w=10577948&a=13383535 Odpowiedz Link Zgłoś
miniaxv Re: czy prac nowe ciuszki 23.06.04, 21:34 Jasne, że prać! Wszystkie rzeczy (ubranka, pościele, kocyki, pieluchy itd)- te pożyczone i te ze sklepu!!! Trzeba je wyprać w specjalnym proszku (Lovela, Jelp, Dzidziuś), bez płynów zmiękczających i włączyć nastawić dodatkowe płukanie!!! Później obowiązkowo wszystko wyprasować! Pozdrawiam - Monika& Emilka Odpowiedz Link Zgłoś
afor Re: czy prac nowe ciuszki 23.06.04, 21:36 Hej! Ja już uprałam i wyprasowałam wszystkie ubranka dla mojej Weroni, te nowe też. Posciel, materac, rożek tylko wywietrzę na polu, tzn na zewnątrz Odpowiedz Link Zgłoś
szpiczak Re: czy prac nowe ciuszki 24.06.04, 10:27 pewnie ze tak! trzeba ja wyprac i wyprasowac bo przeciez nie wiadomo gdzie to lezalo i moze komus na podloge spadlo. mama maciusia Odpowiedz Link Zgłoś