Dodaj do ulubionych

Royal baby

17.07.13, 01:11
Nie widzę żadnych postów nt. księżnej Kate. Wkurza i dziwi mnie to nakręcanie atmosfery (wiem, wiem, kasa) wokół terminu narodzin dziecka. Ani słowem, że ciąża donoszona na dwa tygodnie przed i po terminie. Dokładnego terminu nie znamy, a w sobotę już wszystkie media przeszły siebie, no bo przecież termin na dziś, to dziś urodzi. Wrrrrrr. Obserwujecie temat czy olewacie sprawę? Nie, nie mam innych problemów ;P
Obserwuj wątek
    • podkocem Re: Royal baby 17.07.13, 07:49
      Nie, ale wyspiarze przeżywają. To raczej nie jest temat dla Polaków, w każdym razie nas mało obchodzi.
    • tusia21 Re: Royal baby 17.07.13, 10:12
      Nawet jedna gazeta zaliczyła wpadkę opisując poród Kate, który jeszcze się nie odbył smile babyonline.pl/rodzice_wydarzenia_artykul,14685.html

mytka82 napisała:

> Nie widzę żadnych postów nt. księżnej Kate. Wkurza i dziwi mnie to nakręcanie a
      > tmosfery (wiem, wiem, kasa) wokół terminu narodzin dziecka. Ani słowem, że ciąż
      > a donoszona na dwa tygodnie przed i po terminie. Dokładnego terminu nie znamy,
      > a w sobotę już wszystkie media przeszły siebie, no bo przecież termin na dziś,
      > to dziś urodzi. Wrrrrrr. Obserwujecie temat czy olewacie sprawę? Nie, nie mam i
      > nnych problemów ;P
      • agata.redakcja Re: Royal baby 17.07.13, 10:58
        No to jak nic nie ma to ja zaprezentuję jej styl w ciąży. smile Trzeba przyznać, że wyglądała świetnie i ta ciąża miała prawdziwą królewską oprawę.
        • zlotarybka_1 Re: Royal baby 17.07.13, 11:27
          agata.redakcja napisała:

Trzeba przyznać, że wyglądała świetnie i ta ciąża
          > miała prawdziwą królewską oprawę.

Zgadzam się, że wygląda bardzo ładnie. Tyle, że na większości tych zdjęć brzuszek ma tak mały, że mogła swobodnie założyć cokolwiek ze swojej garderoby - nie musiały być to ubrania ciążowe. Nie jestem więc przekonana, że możemy tu podziwiać jej ciążowy styl.
          • turmalinka Re: Royal baby 17.07.13, 22:41
            oj tam oj tam, w pierwszej ciazy to ja ubrania ciazowe zaraz po pozytywnym tescie mialam ochote nosic wink
    • kerri31 Re: Royal baby 17.07.13, 12:58
      A kto to jest księżna Kate ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka